Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   VW Golf V vs. VW Golf VI (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/91891-vw-golf-vs-vw-golf-vi.html)

roho 22-03-09 11:02

Re: VW Golf V vs. VW Golf VI

aleg golf 5, si daca era comparatia intre golf 4 si golf 5 alegeam golf 4. Sa nu uitam ca golf 4 a stat pe linia de productie ceva mai mult decat actualul g5, cam de prin 98 daca nu ma insel, si a fost produs in paralel cu g5 o buna perioada de timp. g6 nu e decat o tentativa de a inlocui un model fara prea mult succes.

cosminelus 25-03-09 20:32

Si eu aleg Golful 5 poate peste cativa ani as opta pentru un Golf 6.

aleks 25-03-09 22:16

Quote:

Originally Posted by cosminelus (Post 2183239)
Si eu aleg Golful 5 poate peste cativa ani as opta pentru un Golf 6.

De ce? Te rog să precizezi la fiecare post argumentele pentru care spui un lucru.

VISU 27-03-09 18:09

Quote:

Originally Posted by robertinho (Post 2016404)
iar ma leg de tine cu preturile,unde doamne iarta-ma golf 5 gti la 24 de mii euro? aratami-l si mie ca maine il cumpar,cand unul decent e 30 sa nu zic mai mult...
acuma referitor la golf 6 gti iti dau citat din top gear:"tratamentele pentru gti vor fi arcuri si amortizoare noi cu ACC(active chassis control) si noul diferential XDS cu alunecare limitata"...eu am inteles ca are lsd,poate gresesc dar asta am inteles
...si referitor la intepatura ta sincer nu m-au dezamagit niciodata cei 105 cai la 1579 de kg.NICIODATA(pentru o masina care nu este nicidecum un hot hatch este mai mult decat suficient si ar fi fost suficient incontinuare daca nu aveam eu mania tuningului si nu vroiam sa imbunatatesc performantele ,acuma iti zic ca merge mult mai bine si trage cam cu 2 secunde si ceva mai tare de la 0 la 100)

:)))..SCUZA-MA CA INTERVIN,DAR LE INCURCI RAU!:))))
DECI VINE AS:
ACC-AUTOMATIC CRUISE CONTROL(CU LASER,CUNOSCUT LA MERCEDES CA DISTRONIC)
DCC-DYNAMIC CHASIS CONTROL(SUSPENSIE CU REGLARE ADAPTIVA)
...SI MAI SUNT MULTE,SI NICI XDS-UL NU E CE SPUNETI VOI AICI...DAR!:))

Quote:

Originally Posted by criss_cars (Post 1772896)
Vorbim aici de aceleasi motorizari de exemplu 1.9Tdi de 105cp. Versusul este facut mai mult pentru design iar mie unu imi place mult mai mult Golf5 abia astept sa apara 6 sa se ieftineasca Golf5.

....DA..ATUNCI COMPARAM 1.6/90 CP COMMONRAIL,SAU 2.0/110 CP COMMONRAIL...SINCER CE VREI SA MAI COMPARAM,ASCULTA MOTOARELE SI VB DUPA!:)))

robertinho 27-03-09 20:07

Quote:

Originally Posted by VISU (Post 2189225)
:)))..SCUZA-MA CA INTERVIN,DAR LE INCURCI RAU!:))))
DECI VINE AS:
ACC-AUTOMATIC CRUISE CONTROL(CU LASER,CUNOSCUT LA MERCEDES CA DISTRONIC)
DCC-DYNAMIC CHASIS CONTROL(SUSPENSIE CU REGLARE ADAPTIVA)
...SI MAI SUNT MULTE,SI NICI XDS-UL NU E CE SPUNETI VOI AICI...DAR!:))

....DA..ATUNCI COMPARAM 1.6/90 CP COMMONRAIL,SAU 2.0/110 CP COMMONRAIL...SINCER CE VREI SA MAI COMPARAM,ASCULTA MOTOARELE SI VB DUPA!:)))

te-ai trezit si tu vorbind...vezi ca eu am citat din top gear...daca e ceva gresit e greseala lor...oricum nu are rost sa luam in calcul ce zic revistele de specialitate gen top gear,nuh? suntem noi mult mai destepti aici pe forum

VISU 28-03-09 23:20

Quote:

Originally Posted by robertinho (Post 2189589)
te-ai trezit si tu vorbind...vezi ca eu am citat din top gear...daca e ceva gresit e greseala lor...oricum nu are rost sa luam in calcul ce zic revistele de specialitate gen top gear,nuh? suntem noi mult mai destepti aici pe forum

corect!:-P...ziceam si eu un aspect mic dar important,nu are rost comparatia pompe duze vs commonrail...

JohnnieB 29-03-09 20:09

oameni buni...hai sa ne rezumam la aspect....eu unu as alege golf 5...si daca era intre golf 5 si golf 4 as fi ales golf 4...si daca era intre golf 4 si golf 3 as fi ales golf 3 :)) ... intruna masinile mai vechi cu o generatie sunt mai bune...parerea mea...preturile sunt mai ieftine...si nu sunt chiar asa de vechi

UNLORD 30-03-09 00:18

Golf 6-le e un Golf 5 inbunatatit si vandut mai scump...adica o metoda eficienta de a scoate bani! Nu au catadicsit sa il proiecteze de la zero. Si totusi Golf 6-le e cel ce merita din versus-ul asta. As avea sa ii reprosez totusi ceva. Designul... e super subtire...

johhny 30-03-09 18:39

Quote:

Originally Posted by JohnnieB (Post 2194293)
oameni buni...hai sa ne rezumam la aspect....eu unu as alege golf 5...si daca era intre golf 5 si golf 4 as fi ales golf 4...si daca era intre golf 4 si golf 3 as fi ales golf 3 :)) ... intruna masinile mai vechi cu o generatie sunt mai bune...parerea mea...preturile sunt mai ieftine...si nu sunt chiar asa de vechi

normal ca sunt mai ieftine de indata ce sunt mai vechi, si cum nu sunt asa de vechi daca sunt mai vechi ca succesoarele lor, pana la urma asta e comparatia..

JohnnieB 30-03-09 19:30

pai tie ti se pare ca un golf 5 e tare vechi?mie nu...si in plus mie unu imi plac masinile vechi mult mai mult decat alea noi....prefer o calibra intr'o stare buna sau un ursulet ingrijit oricand decat sa iau un golf 5

The_Mask 30-03-09 20:50

Quote:

Originally Posted by JohnnieB (Post 2197243)
pai tie ti se pare ca un golf 5 e tare vechi?mie nu...si in plus mie unu imi plac masinile vechi mult mai mult decat alea noi....prefer o calibra intr'o stare buna sau un ursulet ingrijit oricand decat sa iau un golf 5

Inseamna ca gandesti cu partea dorsala. Mi se face greata cand va aud cu masini de genu calibre/ursi, niste masini rupte-n gura la legale/ilegale care impresioneaza toti pustii. Dar nu ma mira ca la cei 18 ani doar ce ai terminat NFS-urile si visezi la racing ( vezi ultimult tau post din benzina vs diesel ).

dolb 30-03-09 21:14

eu unul nu mi-as pune mintea la contributie cu asemenea speciemene ! e bine sa ii eviti... altfel ajungi sa injuri la greu

johhny 31-03-09 12:19

Quote:

Originally Posted by JohnnieB (Post 2197243)
pai tie ti se pare ca un golf 5 e tare vechi?

citeste pana la capat,, am spus ca e mai vechi decat succesoarea ei adica golf 5 decat gollf 6, golf 4 decat golf 5, si tot asa.

UNLORD 31-03-09 18:44

Quote:

Originally Posted by The_Mask (Post 2197577)
Inseamna ca gandesti cu partea dorsala. Mi se face greata cand va aud cu masini de genu calibre/ursi, niste masini rupte-n gura la legale/ilegale care impresioneaza toti pustii. Dar nu ma mira ca la cei 18 ani doar ce ai terminat NFS-urile si visezi la racing ( vezi ultimult tau post din benzina vs diesel ).

Asta nu inseamna ca daca ai VAG, trebuie sa fi si arogant...asta e atitudinea posesorilor de astfel de masini. Nu ai sa vezi tu prea curand masini din grupul asta de 2 bani care sa tina cat un urs.

The_Mask 01-04-09 20:34

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 2200190)
Asta nu inseamna ca daca ai VAG, trebuie sa fi si arogant...asta e atitudinea posesorilor de astfel de masini. Nu ai sa vezi tu prea curand masini din grupul asta de 2 bani care sa tina cat un urs.

Nu sunt arogant, ci sunt scarbit de cate jafuri, in adevaratul sens al cuvantului, de ursi, calibre, pisici si alte masini de acest gen pe care le intalnesc pe sosele, care mai au putin si se dezmembreaza in mers, si ai caror conducatori le exploateaza la maxim, parca ar avea cine stie ce bolid.

All times are GMT +2. The time now is 17:11.

- Copyright 2026 4Tuning