![]() |
Re: VW Golf V vs. VW Golf VI
aleg golf 5, si daca era comparatia intre golf 4 si golf 5 alegeam golf 4. Sa nu uitam ca golf 4 a stat pe linia de productie ceva mai mult decat actualul g5, cam de prin 98 daca nu ma insel, si a fost produs in paralel cu g5 o buna perioada de timp. g6 nu e decat o tentativa de a inlocui un model fara prea mult succes.
|
Si eu aleg Golful 5 poate peste cativa ani as opta pentru un Golf 6.
|
Quote:
|
Quote:
DECI VINE AS: ACC-AUTOMATIC CRUISE CONTROL(CU LASER,CUNOSCUT LA MERCEDES CA DISTRONIC) DCC-DYNAMIC CHASIS CONTROL(SUSPENSIE CU REGLARE ADAPTIVA) ...SI MAI SUNT MULTE,SI NICI XDS-UL NU E CE SPUNETI VOI AICI...DAR!:)) Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
oameni buni...hai sa ne rezumam la aspect....eu unu as alege golf 5...si daca era intre golf 5 si golf 4 as fi ales golf 4...si daca era intre golf 4 si golf 3 as fi ales golf 3 :)) ... intruna masinile mai vechi cu o generatie sunt mai bune...parerea mea...preturile sunt mai ieftine...si nu sunt chiar asa de vechi
|
Golf 6-le e un Golf 5 inbunatatit si vandut mai scump...adica o metoda eficienta de a scoate bani! Nu au catadicsit sa il proiecteze de la zero. Si totusi Golf 6-le e cel ce merita din versus-ul asta. As avea sa ii reprosez totusi ceva. Designul... e super subtire...
|
Quote:
|
pai tie ti se pare ca un golf 5 e tare vechi?mie nu...si in plus mie unu imi plac masinile vechi mult mai mult decat alea noi....prefer o calibra intr'o stare buna sau un ursulet ingrijit oricand decat sa iau un golf 5
|
Quote:
|
eu unul nu mi-as pune mintea la contributie cu asemenea speciemene ! e bine sa ii eviti... altfel ajungi sa injuri la greu
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:11. |
- Copyright 2026 4Tuning