Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeia ideala (https://forum.4tuning.ro/28-femei/918-femeia-ideala.html)

Psycho 14-03-05 22:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
:roll: apartament la munte.. damn...

exact cum a zis si michelle ..

bah io nu`s pretentzios :) .. tovarasha mea are apart la munte si nu fac figuri .. ma multzumesk si c uatat ( e in poiana unde vine tot taranu asta nu`i place ) ... asa k .. merge si o cabanutza ... pelea mea ... dar .. nush ... in schimb am stat intr`o vila la bran .. acolo iti iei gashka .. si da`i 4 noptzi si 4 zileee .. bahaousssss

:arrow: nu m`am putut abtzine sa nu postez si astea :)

Tipuri de femei:

Simpatica - \"Bilete pentru meciul de box? Vai iubitule, nu trebuia\"

Cunoscuta si ca: Super fata, Pretioasa, Sufletul din gasca baietilor, Colega de apartament

Avantaje: Vesela , agreabila, buna

Dezavantaje: S-ar putea sa se \"trezeasca\", intr-o buna zi

Eterna \"urlatoare\" - \"Nemernic bun de nimic, lenes care traieste degeaba! Nu vezi ca nu ma faci fericita??\"

Cunoscuta si ca: Diavolita, Gaita, Sula'n Coasta, Nevasta

Avantaje: Iti da atentie

Dezavantaje: ...prea multa

Vaicarita - \"Oh, capul meu. Ma doare rau. Ma dor si picoarele. Ah, ce crampe am. Si uite, mi-a aparut celulita!\"

Cunoscuta si ca: Plangareata, Miorlaita, Morocanoasa

Avantaje: Previzibila

Dezavantaje: Contagioasa

Sefa - \"Stai drept! Puneti alta cravata! Tunde-te! Ia-ti un job mai bun! Fa si tu niste bani! Nu te mai uita asa la mine!\"

Cunoscuta si ca: Mana de fier, Generalul, Domnisoara \"stie-tot\"

Avantaje: De cele mai multe ori are dreptate

Dezavantaje: De cele mai multe ori are dreptate, dar ce conteaza?

Indecisa - \"Nu pot sa ma hotarasc. Ar trebui sa imi schimb cariera, telurile, casa si culoarea parului?\"

Cunoscuta si ca: Ingrijorata, \"Ce ma fac, iubitule!\"

Avantaje: Usor de \"manevrat\"

Dezavantaje: Prea usor de \"perturbat\"

Agitata - \"Am o idee. Hai sa ne imbatam si sa facem dragoste pana picam lati. Am mai facut chestia asta. E super!!!\"

Cunoscuta si ca: Nebuna, De neinfranat, Fata de distractii

Avantaje: Distractie... mai multa decat vei putea duce

Dezavantaje: Nu te poti baza pe ea

Matura - \"Nu gasesc nimic haios in desenele ale animate la care tot te uiti\"

Cunoscuta si ca: Fara Distractie, Fata cu Morcovu', Intepata, Iceberg

Avantaje: Prietenii te vor compatimi

Dezavantaje: Nu vei avea prieteni

Martianca - \"Acest dans sper ca te va face sa intelegi cat de mult inseamna relatia noastra pentru mine\"

Cunoscuta si ca: Ciudata, Vineri 13, Vesti Proaste, Artista

Avantaje: Distractiva

Dezavantaje: Isi va citi poeziile in public

Fata viselor tale - \"Sunt multumita de tine asa cum esti, frumosul si genialul meu iubit. Cred ca e cazul acum sa facem sex nebun si dezlantuit.\"

Cunoscuta si ca: Cea mult Asteptata, Zeita, Femeia Perfecta, Perfectiunea Intruchipata

Avantaje: haioasa, inteligenta, dezinhibata

Dezavantaje: Nu va avea ce sa faca cu tine

mI^cHeLLe 15-03-05 12:45

Psycho

mai conteaza cate tipuri sunt?
pana la urma toate sunt femei ...:P
si cand incepem sa urlam la nici una din noi nu ne mai gasesti butonul de on-off :lol:

LaMishto 15-03-05 13:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mI^cHeLLe\"
si cand incepem sa urlam la nici una din noi nu ne mai gasesti butonul de on-off :lol:

scoatem bateriile :peace:

mI^cHeLLe 15-03-05 13:08

dar a spus careva ca functionam pe baterii ??? :twisted:

LaMishto 15-03-05 13:11

ok, atunci intrerupem curentul.. :roll:

mI^cHeLLe 15-03-05 13:12

cu tine n`o scoate omu` la capat ...esti mai rau ca o femeie :lol:

LaMishto 15-03-05 13:23

hmm.. pai din moment ce am grija de ea sa ii incarc bateriile zilnic, cred ca ar trebui sa ma iubeasa, nu? ;) n-ar avea dc sa tipe.. :P si la urma urmei, daca e mai rea de gura.. renunt la butonul on/off si ii fac telecomanda :peace:

Psycho 15-03-05 21:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mI^cHeLLe\"
Psycho

mai conteaza cate tipuri sunt?
pana la urma toate sunt femei ...:P

nu`i problema .. urla ... ii inchidem gura .. bang bang ... :punch:

si tace .. asa face a mea .. sau ii foot o tibie peste coapse ... d se linishtehte :) ... si dupa aia .. . :cry2: :hug: :pelvic_th :rockon: :peace: ati inteles mesaju :)

BlueEyes 15-03-05 21:57

\"nu`i problema .. urla ... ii inchidem gura .. bang bang ...

si tace .. asa face a mea .. sau ii foot o tibie peste coapse ... d se linishtehte ... si dupa aia .. . ati inteles mesaju \"-spoofy
reply: moaaa asa-i faci tu pretenei tale ????moaaaa lolz ... si cum de mai e cu tine???

EvLSant0S 16-03-05 07:04

o face numai ca sa ... aiba loc ... make up sex`ul :P
nu psycho ? :P

pauladrian 21-03-05 23:57

ce buton on off :?: :roll: in caz de necesitate din 2palme ii amesteci visele.
glumesc :)

LaMishto 22-03-05 01:44

ha ha.. cata dreptate ai! ;)
:peace:

Psycho 22-03-05 09:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
o face numai ca sa ... aiba loc ... make up sex`ul :P
nu psycho ? :P

hahah acu cateva zile ma jucam cu ea si o calaream .. ma urcasem cu picioarele p ea .. ea p mine .. plm .. si cand intra maica`mea eu eram calare pe ea si o chinuiam .. sa ma ia maica`mea la palme .. s`au aliat amandoua si m`au gadilat d mai avea putin si ma pisham p mine ...

BlueEyes 22-03-05 10:38

lol @ psycho ...first of all respecte ptr femeia ta k stie cum sa se posteze in scaun cand faci tampeniile alea pe strada .... daca as fi fost in locul ei garantat.k....... NU mias fi dat demisia ... desi stii k multe fete ar face pe ele
and next se pare k mai este cineva cu aliati ... stii k atunci cand ne intalnim eu mama si sora lu adi s-a terminat toata jmecheria:)) ce il mai salveaza e tatal sau ... dar .... he is a sailor sooo ...:)) heheheh ce-mi place

Psycho 22-03-05 11:07

hahaha se infige bine in el .. nush cum reusheshte .. p bune .. io cand stau in dreapta si face unu asa ma amestec :) ... hahahaha .... aa ce vroiam sa zic ... sambata cand i`am zis k ma manank copitele :evil_laug a pus mana la cap si a zis .. : O nuu .... :chillpill si i`am zis :woowoo: faceam show in seara asta .. ... hahah adi .. blu` .. iti mai aminteshti de faza cand am mers atunci la metro ... si am facut eu nebunii cand am ajuns .. e pe drum ..a ti vazut cum am facut .. fumeia mea ... incepuse sa stranga de usha si park vroia sa smulga fatza de usha .. cand eram p contrasens :) ... hahaha ... da acu d cand a inceput scoala de shoferi a cam inceput sa calce frana ... din dreapta .. paaaanaa acum nu o facea ... :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug ce o sa ma mai distrez d`acu inainte uitandu`ma la ea cum baga copita in frana :) ... :evil_laug

All times are GMT +2. The time now is 20:53.

- Copyright 2026 4Tuning