Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Dacia Logan - Virtual Tuning (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9149-dacia-logan-virtual-tuning.html)

LKS 31-10-05 22:25

maskt...intr`adevar...jantele alea rocks ! sunt super belea

florin_cars 01-11-05 01:25

mama fratilor opriti-va.... :shock:
eu nu am sarit nici o masina din topicul asta dar am vazut k mai sunt cateva topicuri referitoare la Golan, nu am comentat aici ..masinile din alte topicuri.
Oricum din cele postate dupa comentariul meu sunt interesante cele ale lui xxdadixx si hori_cutz_tuning, par mai bine realizate..dar nu mai pot comenta nik la ora asta.. :P :oops:

mer|in 01-11-05 13:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Kolegu™\"
Quote:

Originally Posted by \"mer|in\"
paintjob sau nu...

tuningul in general include si vopseala masinii... sau stikarirea etc...

galben sau alta culoare... este iar decizia ta... problema este ce anume semnifica fiecare culoare si de ce o pui acolo...

io daia am amintit de Taxi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

in general tre sa iti asumi ce faci... chiar si o culoare daca o pui pe o masina ar trebui in general sa poti sa o justifici...

Parerea mea...

TOTAL ABERANT

parerea mea omu a facut-o galben exotic nu este galben taxi ... asa k WTF a ta de ce este Portocalie ?? este un omgaiu adus Olandezilor k s-au klifikt la Mondiale ?? el a facut-o galbena k este Roman in Romania :lol:

aberant esti tu... sau mai bine spus.. roman din Romania. :wink: :wink:
ERA O GLUMA...
:lol: :lol: :lol:

Kolegosu' 01-11-05 13:13

Da dar o gluma cam deplasta parerea mea sau asa sunteti voi astia de la Wizzard's 8) :rockon:

mer|in 01-11-05 13:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Kolegu™\"
Quote:

Originally Posted by \"mer|in\"
paintjob sau nu...

tuningul in general include si vopseala masinii... sau stikarirea etc...

galben sau alta culoare... este iar decizia ta... problema este ce anume semnifica fiecare culoare si de ce o pui acolo...

io daia am amintit de Taxi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

in general tre sa iti asumi ce faci... chiar si o culoare daca o pui pe o masina ar trebui in general sa poti sa o justifici...

Parerea mea...

TOTAL ABERANT

parerea mea omu a facut-o galben exotic nu este galben taxi ... asa k WTF a ta de ce este Portocalie ?? este un omgaiu adus Olandezilor k s-au klifikt la Mondiale ?? el a facut-o galbena k este Roman in Romania :lol:

aberant esti tu... sau mai bine spus.. roman din Romania. :wink: :wink:
ERA O GLUMA...
:lol: :lol: :lol:

Kolegosu' 01-11-05 13:17

Sorry mr Wizzard .... tu esti Merlin din Camelot ... oameni diferiti timpuri diferite glume diferite fie .... :wink: ........ :)

HoricutzWSR 01-11-05 14:05

blowwind shi restu mersi de coment`uri :D ,dar dupa kum sper k v`atzi dat seama nu asta era mashina finala ...era inka in lucru pe`atuncea...daka o comparatzi cu cea postata pe topicu concursului o sa vedetzi diferentze mari ...cam tot ce mi`atzi zis :D

blowwind 01-11-05 16:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"hori_cutz_tuning\"
blowwind shi restu mersi de coment`uri :D ,dar dupa kum sper k v`atzi dat seama nu asta era mashina finala ...era inka in lucru pe`atuncea...daka o comparatzi cu cea postata pe topicu concursului o sa vedetzi diferentze mari ...cam tot ce mi`atzi zis :D

si comentariul ? :)) ai uitat a ? BINE :) las ca te prind yo :P

HoricutzWSR 01-11-05 17:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
Quote:

Originally Posted by \"hori_cutz_tuning\"

si comentariul ? :)) ai uitat a ? BINE :) las ca te prind yo :P

eeeeh...noh...hai sa zicem...here goes:

-lucrare destul de reushita,tema aleasa bine,oglinda retrovizoare arata destul de ciudat,farurile la fel,selectzii cioplite pe`aici pe acolo,greseli la cauciucuri(la roata din fatza mai exact,shi putzin la cea din spate),spoilerul spate arata destul de ciudat shi el.......cam atat ...congratz aniway :D

andrey2003 01-11-05 18:18

de mine nu ziceti nimic?! :lol:

HoricutzWSR 01-11-05 19:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"andrey2003\"
de mine nu ziceti nimic?! :lol:

hai k zik io :D....janta spate,ii prea ingusta shi e in dungi :? ...carbonu` nu prea seamana cu cel din realitate dar mnoh...mai ai ceva greseala mika la cauciucul spate,da` mika de tot :D.......aku zi shi u :D

Angel_Xaero 02-11-05 00:36

Hmm..doar o singura problema are \"masina\" mea?..culoarea?..vreau si eu o lista de greseli :D

mer|in 02-11-05 08:45

Posted: Tue Nov 01, 2005 2:13 pm Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

Da dar o gluma cam deplasta parerea mea sau asa sunteti voi astia de la Wizzard's

Noi astia de la Mer|in vrei sa spui... nu am nici o treaba cu Wizzard's
Era o parere nu dadeam cu paru..

vio[s] 02-11-05 19:09

1 Attachment(s)
My logan :arrow:

RA_2fast4u 03-11-05 08:50

1 Attachment(s)
vreau si eu comentarii la masina mea pls pls pls pls :D macar unu asa micutz micutz :P
cred ca e a 3-a data cand postez in acest scop...sa speram ca o sa fie si magic 3-ul acesta :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 07:31.

- Copyright 2026 4Tuning