![]() |
maskt...intr`adevar...jantele alea rocks ! sunt super belea
|
mama fratilor opriti-va.... :shock:
eu nu am sarit nici o masina din topicul asta dar am vazut k mai sunt cateva topicuri referitoare la Golan, nu am comentat aici ..masinile din alte topicuri. Oricum din cele postate dupa comentariul meu sunt interesante cele ale lui xxdadixx si hori_cutz_tuning, par mai bine realizate..dar nu mai pot comenta nik la ora asta.. :P :oops: |
Re:
Quote:
ERA O GLUMA... :lol: :lol: :lol: |
Da dar o gluma cam deplasta parerea mea sau asa sunteti voi astia de la Wizzard's 8) :rockon:
|
Re:
Quote:
ERA O GLUMA... :lol: :lol: :lol: |
Sorry mr Wizzard .... tu esti Merlin din Camelot ... oameni diferiti timpuri diferite glume diferite fie .... :wink: ........ :)
|
blowwind shi restu mersi de coment`uri :D ,dar dupa kum sper k v`atzi dat seama nu asta era mashina finala ...era inka in lucru pe`atuncea...daka o comparatzi cu cea postata pe topicu concursului o sa vedetzi diferentze mari ...cam tot ce mi`atzi zis :D
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
eeeeh...noh...hai sa zicem...here goes: -lucrare destul de reushita,tema aleasa bine,oglinda retrovizoare arata destul de ciudat,farurile la fel,selectzii cioplite pe`aici pe acolo,greseli la cauciucuri(la roata din fatza mai exact,shi putzin la cea din spate),spoilerul spate arata destul de ciudat shi el.......cam atat ...congratz aniway :D |
de mine nu ziceti nimic?! :lol:
|
Re:
Quote:
|
Hmm..doar o singura problema are \"masina\" mea?..culoarea?..vreau si eu o lista de greseli :D
|
Posted: Tue Nov 01, 2005 2:13 pm Post subject:
-------------------------------------------------------------------------------- Da dar o gluma cam deplasta parerea mea sau asa sunteti voi astia de la Wizzard's _________________ VIVA LA REVOLUCION Noi astia de la Mer|in vrei sa spui... nu am nici o treaba cu Wizzard's Era o parere nu dadeam cu paru.. |
1 Attachment(s)
My logan :arrow:
|
1 Attachment(s)
vreau si eu comentarii la masina mea pls pls pls pls :D macar unu asa micutz micutz :P
cred ca e a 3-a data cand postez in acest scop...sa speram ca o sa fie si magic 3-ul acesta :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:31. |
- Copyright 2026 4Tuning