![]() |
Re: Prima apariţie a modelului Panamera Gran Turismo
vad tare mult scepticism aici pe forrum in special pe thread-ul nostru. Poate Panamera nu o sa fie cel mai bun Porsche, poate nu va avea nici succesul lui Cayenne, dar cred ca e cam repede sa-l transam dupa niste poze... interesant sa vad ca sunt aici cativa ce critica care aduc afronturi personale user-ilor de pe forum cu cuvinte gen "cocalari" si etc etc, cu limbajul asta de manelisti nu cred ca ajungeti departe, dragilor. Eu as lua exemplu de la 993 Turbo care a fost on topic si a adus si un plus thread-ului (multumim, apropo). Iara cine crede ca la Porsche sunt "cretini" inseamna ca nu au de ce sa ramanna dezamagiti de o berlina de lux, ca nu pot fi fanii unor cretini... Si nici ferdinand nu se rasuceste in mormant, ca a inceput cu un beetle. 3,6-le de 300 Cp este de pe passat R36, banuiesc. Oricum, asteptam sa vedem si concurenta, mai ales Aston Martin Rapide, poate poate va face si Ferrari ceva peste cativa ani, ca un Cayenne-killer deja este prevazut pt anul viitor. Viitorul suna destul de interesant, bine sau rau, ne putem doar da cu parerea... si observa rezultatele din vanzari, poate cei mai norocosi dintre noi o sa si contribuie cu o cifra acolo :D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
inca doua fotografii:
|
yeah ! al 3-lea model porsche ... =))
|
nu impresioneaza cu nimic...poate doar fata caci in rest e o dezamagire ,liniile luate separat chiar arata ca s a incercat imbinarea multor elemente,dar toate puse la un loc mie nu mi plac.....fata de modelele anterioare e o surpriza neplacuta.....dupa pararea mea nu caracterizeaza porsche....multi zic k e o prostie k s a bagat diesel si hibrid....poate ca da poate ca nu....dar avand in vedere ca toti producatorii de masini au inceput sa treaca pe asa ceva era o chestiune de timp pana cand si porsche va adopta acest "profil".....
|
Toti comenteaza de rau masina asta dar si-ar vinde cateva organe interne sa isi permita una :) Nu se inscrie in trendul pe care il avea Porsche, dar e ceva nou, si de ce nu, binevenit? Arata a Porsche, va avea performante de Porsche, nu cred ca va fi o masina care sa dezamageasca.
|
eu zic ca e ceva destul de stilat pentru oameni pasionati de masini de familie .As prefera asta in locul unui RS6 .
|
asta e ceva de genu: go fast in vacation :))
|
Eu Zic ca e chiar dragut daca ai ceva CASH si unu-doi copii e minunata masina te duci cu ea si dupa copii la scoala si la intalinre de afaceri si la munte cu familia si vara la mare.O Masina pentru familistii sportivi8)
|
hai k am gasit si o aseamanare... chiar daca acesta e mult mai mare...
privit de sus seamana putin... cu noul seria 1 imaginatia.... pfff |
Quote:
nu comentez masina, comentez tara asta si faptul ca ori de cat eori apare un sedan sau un suv mai putin sau mai mult interesante, dar fabricate de un producator renumit sau foarte scumpe, toti coloratii addicted to guta trebuie sa aiba una, si asta iti taie tot cheful de a avea sau de a iti placea masina respectiva |
se apropie si cei de la porsche de cei de la renault cu masinile lor de cacao avantime vel satis seamana spatele si cu opel signum ..
|
din fatza e frum da spatele bleahh,..........4 usi :| rusine
|
Quote:
Si cine vrea sa critice e liber sa critice , nu cred k tb sa-ti dai tu cu parerea pana unde se poate merge cu critica |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
- Copyright 2026 4Tuning