![]() |
Re: Brax Team
Quote:
La Bucuresti se organizeaza mare parte din concursuri dar mai sunt exceptii. Totodata multe din evenimente pica in perioade in care exista alte prioritati. Zilele nu intra oricum in sac, o sa aparem si noi ca team la competitie. Pasiunea pentru sunet nu se asociaza neaparat cu prezenta la concursuri sau cu contributia la un forum public. |
Pasiunea pentru sunet are o legatura cu concursurile, in competitii ai mereu ce invata ;) dar pot sa spun ca nu are legatura cu "bormasina" doar daca nu se face un hobby din asta.
|
Quote:
|
Asa este ,nu suntem multi in domeniu!
Dar hai totusi sa facem un efort , la urmatorul concurs incercati si voi sa veniti toti cu masinile ,sa facem si un clasament al "team-urilor". Poate o competitie intre echipe ,trezeste mai mult interes si poate mai atragem adepti . |
1 Attachment(s)
The Battle of the "TEAMS" has begun . :D ...
Intre timp , bag si eu o schema de sistem . |
Quote:
Succes in continuare cu sistemele audio ;) |
Quote:
Apropo, foarte misto ce ai facut in masina, succes in continuare. |
va fi si sq la cluj?intreb pentru ca anul trecut nu s-a tinut decat spl,mi-ar prinde bine niste sfaturi ca deja de doua ori am dat-o in bara anul asta dupa urechea mea,iar acum acele probleme le-am rezolvat,sa vedem la ce mai am de lucru.
salutari de la oradea. |
One big happy familiy :mrgreen:
|
"Interesul" ii uneste. :lol:
Of of... cum nu dorm unii de grija voastra. :-) ...si la mai mare! |
ce pozitie de PIMP ia banu in fiecare poza ! :D ! Asa , unpic intr-o rina ... :)) Bagam un gratar weekendu asta ?! :D
|
Buna treaba cu pozele , mai baga!
Albert , tu ce faci cu pozele alea de la Craiova, l-e tii dor pentru tine ?:lol::lol: |
4 Attachment(s)
Quote:
|
7 Attachment(s)
date: februarie 2009
location: Craiova City Aceeasi membri Brax Team se reintalnesc pt. a efectua teste strict secrete cu amplificatoare home audio si car audio. Bineinteles, o zi perfecta nu se putea incheia decat cu un ospat pe cinste cu aceleasi coaste la gratar, de data aceasta si cu garnitura de frigarui(tot "a la Albert"):twisted:. Nelipsite sunt, mai multe beri si cativa litrii de vin din potgoria proprie(pt cunoscatori). Aceasta a fost a doua intalnire, cea de a trei-a fiind de 1 Mai la Valcea, si este prezentata de colegul nostru mai sus, in persoana chiparosului, diamantului, giuvaierului, fermecatorului, puternicului, unicului si multe altele: AlexBanu. O astept cu nerabdare pe urmatoarea. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:21. |
- Copyright 2026 4Tuning