![]() |
Re: machetele mele - NECROPHORUS
O sa tot vina in continuare modele. Deocamdata azi ca in oricare alta zi voi pune numai 2 (limita).:-P:arrow:
|
12 Attachment(s)
32 )Maisto Shelby Series 1 - 1999 ( 1 / 24 )
33 )Maisto KIT Chevrolet Corvette C5 Z06 2002 ( 1 / 24 ) M-am gandit daca tot au fost modelele vechi de shelby si corvette, de ce sa nu vina si unele ceva mai noi nu? |
foarte frumos shelby
e destul de rar insa nu e bburago?? maisto face asa ceva?? |
Quote:
http://www.maisto.com/products_detai...xt=&id=40&pg=7 |
12 Attachment(s)
34 ) Maisto Chevrolet Camaro Z-28 1999 ( 1 / 24 )
35 ) Maisto Chrysler Me Four-Twelve Concept 2004 ( 1 / 24 ) |
Maisto Chevrolet Camaro Z-28 1999
wow asta e rar... chrysler0ul il am si eu... bravo |
Nu e rara eu am vazut-o de multe ori :???:
Mie nu prea imi place ca e cam slab detaliata. |
eu am acel camaro....si nu e deloc rar....e la mine in botosani....daca vrei unul iti fac rost eu...ca si asa am unu in colectie...
|
Parerile sunt impartite. Eu zic acuma ca e vorba de localitate, unde a dat domnu sa fie mai multe si unde a dat sa fie numai unul. In Craiova l-am vazut o singura data si l-am si luat. De cum e realizat ce pot sa spun ....foarte americaneste sa zic asa foarte GRI (a se intelege fara gust necolorat nefinisat facut la modu hai sa il facem si pe asta).
|
12 Attachment(s)
36 ) Maisto Chvrolet El Camino 1965 ( 1 / 24 )
37 ) Maisto KIT Chevrolet Chevelle ss 396 1966 ( 1 / 24 ) Alte doua clasice americane.:arrow: |
marfa chevy el camino
super tare il ai din romania?? mi-l iau si eu daca-l vad |
Da, e luat din Romania, dupa cum spune si mai sus e facut de Maisto, din pacate nu se deschid decat usile la el dar ma rog nu conteaza asa mult zic eu, e facut destul de bine si ca si camaro ul din '99, acest el camino tot asa l-am vazut o singura data si l-am luat, de atunci nu l-am mai vazut.8)
|
Quote:
asta e maisto daca nu ma insel cel de la maisto are dunga ...cel de la bburago cum e al meu nu... N U ? |
12 Attachment(s)
38 ) Maisto Buick Riviera Gran Sport 1965 ( 1 / 24 )
39 ) Maisto KIT Chevrolet Nova SS 1970 ( 1 / 24 ) - daca va mai aduceti aminte aceasta masina era si in Fast And Furios 3 - Tokyo Drift (la inceput). A primit mici modificari un portbagaj care acum se deschide, niste evacuari laterale, ceva piese la motor in plus, niste boxe sub luneta, un woofer mare in portbagaj + statie si un butoi cu nos - din pacate nu am avut experienta si a iesit ca si cum ar fi facuta cu picioarele. Restu de poze cu ea o sa pun in loc de alta masina maine, daca nu se supara nici un admin sau moderator.:arrow: |
12 Attachment(s)
39 ) Continuare la Maisto KIT Chevrolet Nova SS 1970 ( 1 / 24 ) - sper sa se vada modificarile : un portbagaj care acum se deschide boxele de sub luneta woofer ul din portbagaj si butoiul cu nos.:idea:
40 ) Maisto KIT Dodge Challenger 1970 ( 1 / 24 ) - O masina foarte draga mie - daca nu o sa se supere nimeni o sa mai rup din spatiul acordat altei masini pentru a mai pune inca 6 poze cu ea dar asta deabea maine. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:06. |
- Copyright 2026 4Tuning