Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   Megane II Bicorp (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/90891-megane-bicorp.html)

nsl_iuli 07-12-09 22:33

Re: Megane II Bicorp

2 Attachment(s)
Fresh pics :D

dancva 07-12-09 22:36

Te-ai descurcat si de bara pana la urma. :D

nsl_iuli 09-12-09 18:59

1 Attachment(s)
O poza pe timp de zi, mai trebuie bibilit putin la faruri sa vina bine la lufturi, stropitori pentru faruri, niste "nari" de RS, si sa elimin suportul de numar care nu mai imi place deloc

Eugen_TL 09-12-09 19:01

ARATA f bine din fata, felicitarile mele (ah de prindeam eu anuntul) :D
si te rog tine cont si scapa de stopurile LEXUS si lasa-le pe cele originale si n-ar fi o idee rea jante 17 pe viitor, dar stopurile chiar trebuie sa scapi de ele.

nsl_iuli 09-12-09 19:28

Mai am destule de bagat in ea, o suspensie, jante mai mari(17 cred), bara in spate, o toba, eleron...
Stopurile imi plac mai mult decat cele de fabrica(au striatiile alea pe ele, nu sunt clare, si au un aspect mai mat), poate daca imi gasesc stopuri de facelift imi pun dinalea. Momentan le las asa pe masina

dancva 09-12-09 19:50

Quote:

Originally Posted by nsl_iuli (Post 2876353)
O poza pe timp de zi, mai trebuie bibilit putin la faruri sa vina bine la lufturi, stropitori pentru faruri, niste "nari" de RS, si sa elimin suportul de numar care nu mai imi place deloc

Vezi ca o sa mai faca hellcat un rand de suporti de numere cu forum.reno.ro si rcosmin si-a pus ideile despre cum se pun stropitori ulterior.

Eugen_TL 09-12-09 20:07

Faci cum crezi, dar daca supui la vot comunitatea, concluzia va fi cu siguranta STOPURILE ORIGINALE; astea care le ai pe langa faptul ca sunt KITCHOASE, mai sunt si in contrast urat,dau cu nuca in perete,arata a japoneza etc. Macar fa-le negre

B-76-WOT 10-12-09 08:17

Vecine, ce faci ma? Ti-ai pus bericioaica? Arata mai bine!

andi_cimpean 11-12-09 15:11

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 2876659)
Faci cum crezi, dar daca supui la vot comunitatea, concluzia va fi cu siguranta STOPURILE ORIGINALE; astea care le ai pe langa faptul ca sunt KITCHOASE, mai sunt si in contrast urat,dau cu nuca in perete,arata a japoneza etc. Macar fa-le negre

Sustin cele spuse de Eugen.

Angel Eyes pe Bmw si Lexus style pe Lexus. Mai repede le faci pe alea stock, smoked.

nsl_iuli 12-01-10 15:41

3 Attachment(s)
A mai venit si o cotiera in contrast cu interiorul
Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2881899)
Sustin cele spuse de Eugen.

Angel Eyes pe Bmw si Lexus style pe Lexus. Mai repede le faci pe alea stock, smoked.

Stopurile raman astea pe masina, nu sunt de acord sub nici o forma cu catranirea stopurilor(singurele stopuri facute asa care imi plac sunt ale lui J.D.).

Eugen_TL 12-01-10 15:43

Crem? :| asa ramane?

Villanueva 12-01-10 15:46

Cam mare contrastul :shock:!

nsl_iuli 12-01-10 17:11

Cotiera, deocamdata, ramane asa in contrast cu restul, pana imi gasesc interior din piele, si atunci se decide si culoarea cotierei

Eugen_TL 12-01-10 18:35

Vezi ca era pe forumul reno un set de scaune RS piele neagra superbe..daca nu ma grabeam, le luam eu . :(

nsl_iuli 13-01-10 15:19

Le stiu, dar cred ca s-au dat

All times are GMT +2. The time now is 15:42.

- Copyright 2026 4Tuning