![]() |
Re: Machetele mele-asv79
Am vazut ca ai si tu Camaro Z28. Deci... suntem "frati".
Frumoasa colectie. :-P |
1 Attachment(s)
Ferrari 250 GTE
|
wow
de fiecare data ma uimesti niste machete super,mai ales ferrari-ul bafta in continuare |
1 Attachment(s)
Si pentru toti fanii Dacia, va prezint colectia mea de Loganuri pe care o am pana acum
|
Quote:
|
Quote:
Apropo iti mai lipseste Logan Pick-up si Logan ECO.;) |
Quote:
|
foarte misto colectia de logan
|
moama....cate loganuri....felicitari....spor la colectionat
|
dar intrebare
le iei de la reprezentanta? |
3 Attachment(s)
Skoda Superb 1938
|
1 Attachment(s)
SKODA
|
Salut, nu inteleg un lucru. De ce naiba iti iei toate noantele de culori la un model? MCV-ul in in 3 noante... ???
Crezi ca eu nu puteam sa-mi iau toata gama de culori? Am preferat sa am toata colectia si am luat ce culori am vrut eu. In toata colectia mea, nu gasesti duburi. Eu mi-am spus parerea, sper sa nu te superi. Bafta la colectionat :-P Am mai vazut 2 "frati" SKODA 1203 si 120 L (difera doar culoarea) |
mie imi place
este o masina romaneasca si eu as vrea sa am toate modelele si toate culorile.. poate o sa le am... cine stie? prea tare logan elia bafta in cointinuare |
Merci ca nu te-ai suparat.
Esti unicul cu colectia Dacia (toata gama de culori). Atunci... vezi ca mai ai de "sapat" Logan-ul tunat mai este si galben, exista si vaianta ADAC, visiniu si albastru, VAN-ul este si gri inchis iar Sandero si Pick-up exista in 3 nuante de culori, fiecare (am vazut pe Ebay). Exista si salvarea si pompieri si Stepe. Bani sa fie, modele sunt si vor aparea destule. Bafta la colectionat :-P BS: iti lipsesc de asemenea, Politia Rurala, 1300 albastra si alba... :-P:D8) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:36. |
- Copyright 2026 4Tuning