![]() |
O sa merg odata pana la mecanicul la care mergeam de obicei sa fac o poza la un motor de Cielo cu camashile facute floare....ca sa te convingi
|
nush daca e bine sa ii pui turbo pe motor de cielo, espero sau alta masina din koreea sau romania. daca vrei sa ii faci ceva la motor ar fi mai bine sa ii pui unul cu turbo de la mama lui, de ex de opel ca te vei folosi de el mai mult timp. poate pare comentariu batranesc da vb ca unu care isi baga toti banii in masina si spera sa pocneasca biciul. mai bine o faci cum este recomandat ca daca termini motorul si trebe sa il faci inca o data te costa mult mai mult decat daca l-ai fi facut din prima bine.
simplu suntem prea saraci ca sa riscam 5-600 euro ca sa economisim 2-300. |
Re:
Quote:
La mine in talon zice ca vit. max este de 171 ,iar in catrea tehnica zice ca e 175 dar eu i-am dat cel mai mult 190, asa ca nu sunt adevarate astea. Altceva, Cielo este limitat electronic la 6500 rpm asa ca mai invatati si voi cateva chestii despre masini si nu mai vb. aiurea. |
Eram si eu cu Shadow in masina asa ca sa nu credeti ca vorbeste aiurea.
|
Shadow, sunt de acord cu tine, cu exceptia vitezei maxime...testele pt viteza max si demaraj sunt facute si pe bancul de proba si pe circuite...si crede-ma, atat cat scrie in cartea tehnica, atat e...tu n-ai auzit de marja de eroare de la vitezometru? in toate revistele de specialitate se mentioneaza vit reala-vit afishata...
In plus, de ce ar mai taia alimentarea la 6500 cand puterea max e la 4800? Hai mai si gandim putin...faptul ca-ti da in bot nu are legatura cu taiatul alimentarii...nu inseamna ca daca incepe roshu de la 6500 acolo neaparat iti taie alimentarea... |
Pai Cielo are rmp pana la 8000 dar eu asa am citit in carte tehnica, ca la 6500 iti taie injectia.
Si mi se pare o marja cam mare de eroare 15Km/h, chiar o sa ma interesez sa vad daca e cum spui tu. Dar faza cu I ca nu duce mai mult de 40 - 45Km/h asta e cea mai mare aberatie de pe Topicul asta. |
Diferenta de viteza intre ce zice bordul si ce este real... este o chestie impusa constructorilor auto..... ceva in jur de 5-10%.... asa este la orice masina!!!
|
Shadow mestere! sa-mi dai nr tau de tel pe privat, vreau sa imi arati acel fermecat Cielo cu 55 in a1-a. si iti spun sigur ca am vb cu mecanicu meu si mi-a zis ca nu taie nici o injectie asta la 6000. in plus tu zici ca taie iar TheSinner2 zice ca el da pana la 7000 si ceva. ce sa mai cred ? ce sa mai zic, Cielo rules :D ramane sa vorbim !
|
si inca ceva, daca tu zici ca iti taie injectia la 6000, tu cu a1-a in 6000 de ture ajungi la 55 km ? asta nu o cred nici mort la cielo (bineinteles, sper ca ai motoru standard, fara nici o modificare la el). sau poate ai bordul cu ceasurile dereglate ! iti spun un caz, daca il stii pe Bishop cu VR6 al lui, el are 174 cp si cu a1-a da pana la 60 km, iar tu imi spui ca ii dai pana la 55 km care ai 86 cp !!! daca e asa imi pun embleme de M5 pe masina !!! :D
|
Crisluca are si el un Cielo, si sa-l intrebi si pe el ca si el a ajuns in I la 50km/h, si el are motor de 8V, asa ca mai incearca frate....
Si inca ceva, eu nu am zis ca taie la 6000, am zis ca taie la 6500, si sa vezi ca poti sa ajungi la 55 in I. Am si martori, uite o sa fac un filmulet si o sa-l pun aici sa vezi si tu 55 in I....daca al tau nu poate sa ajunga asta nu inseamna ca altele sunt la fel. |
da puneti dreaq filmuletele alea aici mai repede... Bagagti dovezi sau taceti dreaq din gura....
asa zik si eu: am o dacie 1300 din 70... sa vezi ce rupe!!! am prins 60 in a1a la 3000 ture!!! viteza ei maxima e de 200 km/h.... dk nu ma credeti inseamna k nu stiti sa conduceti!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: DECI : [b] ARATATI FILMELE!!!! |
ma yo am prins in a 2-a cu dacia mea din 95 peste 150 la ora in a 3-a am prins 200 si in a 4-a si a 5-a nu mai zic .. o sa va arat si filme lol
P.S. si cum treceam pe langa cielo .. le dadeam fum la toate lojic doar aveam 150/km.h in a 2-a .. ce drq :))))) Acu pe bune ma nu mai umflati niste masini Made in Taiwan ... se jtie .. nu-s bune !:) Iar daca nu e modificat nik la ele cum dreq sa mearga cu 200 si nush kat la ora? sau cu 55 in a 1-a ? get real! :) Eu cel mai mult cu un cielo am vazut 180 Km/h se kinuia omu sa-mi arate ca poate mai mult da accelera ca un trabant mai departe asa ca s-o lasat la mana lui... Sa mai zic cum facea motoru` ? probabil stiti si singuri .. Cielo. .. oare ce nu le baga la formula 1 ? |
HolySoul> tu nu mai fa katerink de cielo knd aberezi in alte topicuri ca merge dacia cu 170 sau ca itzi pui rotzi mai late si mergi mai repede...
Michael> sa shti k vitezele pe trepte sunt irelevante in cazu a 2 masini diferite ( un prieten cu un passat 87 a dat 100 cu a 2-a 75 cp si altu cu un a4 1.8T cu 163 cp dabea 105) pt. k chestia asta tzine de cat de lunga e cutia si voi punetzi frate filmele alea cu care va laudatzi totzi k de gratuitatzi dastea de *** ne-am saturat. |
HolySoul, aici era vorba de Cielo standard.cutia lui normala,fara nimik modificat. se pare ca laudarosii astia numai pun nici un film,nimik, sa vad cu ochii mei 1-a pana la 55km la cielo normal.
|
FILME FILME FILME!!! :bat: :2gun: :chainsaw:
Dak nu shut the f....k up! :D |
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning