![]() |
Re: 20 sept. 2008 - Viteza in Coasta - Bucovat
aoleu:| pai nu gasesc microbuz asa devreme:|
ad crys_sl sa mai discutam sa nu mai facem offtopic :| |
solved..sper:|
|
uah:| in sfarsit am ajuns acasa:D thanks dan:D o fost super :love:
|
a iesit super pacat de incidentul cu Tenu si de aparitia acelui mos comunist care a stricat tot chefu.
cine are poze de la eveniment vog sa le puna aici |
mos comunist..care ca nu inteleg? ..eu am filme dar sunt prea mari..:| aveam si poze dar din greseala am sters fisierul..acum sunt obosit si nu am rabdare.. care e clasamentul pana la urma ca nu am mai avut rabdare sa raman..ca am fost super obosit dupa toata alergatura..
|
Quote:
|
:lol: si deaia nu mai puteam noi... sunt peste tot asa ceva...sunt batrini trebuie sa ii intelegem..psihic..a fost prea tare:D cel putin for me:D felicitari echipei auto sprinter si lui dan :P
|
si concurentilor desigur :love: si lui covei chiar daca nu a putut sa participe..(a fost prea tare):lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
hmm:D am fost si eu ..poate m'ai vazut..am fost in ultima tura in nissan..langa unde erea masina accidentata:D
mi'a fost si mie drag ma cee:lol: :D |
Din punctul de vedere al participantilor, eu unu pot spune ca sunt super multumit.. organizarea bunicica, drumul foarte bun iar traseul a fost de nota 11... dintr-un viraj in altul.. super tare..
Asteptam ziua Craiovei si implicit urmatorul VTM acolo.. Bagati poze fratilor k erati o gramada care faceati. |
Pe mine ma @#$@ o lene acuma:lol: poze nu am doar filmulete:D si cei care au facut..nu cred ca ereau toti forumisti...eu cred ca am fost cel mai activ forumist...apoi boby:lol:sau invers..cum vreti.. :lol: sa postati si voi cand o sa mai fie:D o sa mai vin,a fost super super:D
|
Bobby nu avea cum sa pozeze :p. Multumim organizatorilor pentru acest eveniment si asteptam urmatoarea cursa.....daca se face ce s-a vorbit la finish...o sa fie cel putin interesant. Felicit toti participantii si castigatorii......tenu probabil a vrut sa bata recordu traseului :) ...asa se intampla cand mergi la limita limitei....oricum nu avea ce sa caute cu treapta 3 in virajul ala. Nu stiu ce loc am ocupat dar personal sunt putin dezamagit de ultima urcare.... cred ca s-a suparat masina pe mine ca am pus-o la vanzare. Numai mie putea sa mi se intample sa scot timpul cel mai bun in primul antrenament cronometrat :P
|
:lol: oke oke :lol:
Criss..a cui e asta :| Bobby...nus..a unuia ratacit pe aici cred Criss..hmm..oke :lol: a fost tare..dar la prima tura dc ai urcat asa de fenta ?:lol: |
Bravo pentru traseu nota 11 + , si organizarea buna , abea astept zilele craiovei :) , pana atunci , mai reglam masinile si sa speram ca data viitoare sa facem si mai mare show, hai cu filmele si cu pozele de acolo ca am vazut , vorba lui rebelboy ca ati fost multi pe acolo care ati filmat si fotografiat
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:13. |
- Copyright 2026 4Tuning