![]() |
Re: Senatul elimină taxa de poluare, sumele încasate se restituie integral
sa speram k nu..:D..doamne ajuta..sa fie si la noi bn macar cu masinile...dak tot avem drumurile care le avem macar masina care o vrem sa ne lase sa o avem!..damn yea!
|
stati linistiti....se plateste vineri am fost eu la fisc sa vad ca am luat si eu o "masina" si am de plata vro 5 800 E..deci va dati seama ca toata ziua sunt ba la politie ba la fisc sa vad ce mai zic astia de taxa...dar dincate am auzit ar fi doar o iluzie facuta de astia inainte de alegeri
|
Din pacate Camera Deputatilor e singura care poate elimina taxa, deci Senatul poate vota de 100 de ori scoaterea ei, ca e egal cu zero.
|
pana la urma ce dq fac astia o amana.. sau asa de campanie ..
|
dai dreaq ca nu ii mai inteleg deloc....am inteles k e vb de bani,dar pana la urma parerea noastra nu mai conteaza deloc?uita cine le plateste toata taxele?platim o gramada de taxe,si tot mai trag de noi...vor sa ne jecmaneasca de tot!decat sa fie "nea vasile" cu dacia din 1900 toamna,mai bine un bmw,mercedes,vw din germania/olanda,etc sau de unde vrea sa isi cumpere fiecare masina.sper sa nu supar pe nimeni cu ceea ce am zis mai sus....
ps:nici nu cred k trebuia sa fim membrii ai Uniunii Europene,din moment ce noi avem un stat de ...cu legi de ... bafta la toata lumea!!! |
O sa ramana in "stand by" pana dupa alegeri....si atuci o sa zica ca nu a trecut de camera deputatilor si gata...sa rezolvat tot:| iar o sa fie aceeasi "taxa vieti de prima imatriculare" niste m....isti, nu le mai ajunge.
|
Noutati?
|
nu cred ca o sa cada nici o taxa..vor sa mareasca accizele la taxa de prima matriculare au facut asa doar ca vin alegrerile.
|
Quote:
|
revenim la bulgari...:lol:
|
pana l urma c s mai aude cu taxa?cade sau nu?:rolleyes2
|
pai cica daca nu o scot pana la alegeri nici nu o mai scot.
|
eu sunt 100% convins ca nu se va scoate nici o taxa
|
Quote:
|
am vorbit ieri cu cineva care mi-a zis urmatoarea chestie: "Am aflat din surse sigure ca nu o sa se scoata taxa de inmatriculare , ba mai mult o sa o mareasca o sa adauga TVA la ea" Deci nu mai se scoate nimic ci se adauga 19% la ea
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:36. |
- Copyright 2026 4Tuning