Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Liderul vitezomanilor a zburat pe Autostrada Soarelui cu 257 km/h (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/89559-liderul-vitezomanilor-zburat-autostrada-soarelui-257-km.html)

norbi_bidi 07-09-08 12:36

Re: Liderul vitezomanilor a zburat pe Autostrada Soarelui cu 257 km/h

Quote:

Originally Posted by 12gaby12 (Post 1737007)
Stiu pe cineva care condus cu 170 km/h in comuna..cu politia in spate.Nici macar nu stia ca politia este dupa el deoarece un spate era un logan rosu neinscriptionat cu 2 gabori in ea.Sanctiune?Permis Suspendat,amenda,si talon+numere luate ca nu avea asigurare :???:

logan-ul de politie merge 170? si in primult rand trebuia sa il si ajunga...
nu prea imi vine sa cred ;)

12gaby12 07-09-08 12:38

Quote:

Originally Posted by BV14DRG (Post 1736970)
...si dak ma prinde cineva mai bn mor decat sa stau fara permis 90 d zile...:!::!::!:

Dak nu vrei sa mori las-o mai moale k doamne fereste ramai fara plasticu roz.Si in + in Romania (draga tzara) nici pe autostrada nu esti in siguranta la viteze de peste 180 d-apoi pe DN:sad:

12gaby12 07-09-08 12:41

Quote:

Originally Posted by norbi_bidi (Post 1737010)
logan-ul de politie merge 170? si in primult rand trebuia sa il si ajunga...
nu prea imi vine sa cred ;)

greu de crezut nu?l-a prins cand si-a dat seama ca e ceva dubios ca tot il urmareste acea masina si a incetinit,i-a intrat loganu in fata si a scos bagheta magica pe geam sa opreasca.Si cand a oprit si stateau de vorba politaiu ii zice "oricum te prindeam chiar daca nu incetineai,la 170 eram in a4a" =))))

Nautilus 07-09-08 21:55

Quote:

Originally Posted by TufY (Post 1736670)
offf ce a ajuns si forumul asta..... :))))
acum cativa ani era lume care ok a mers ala cu 500 km*h bravo lui.... nu a murit nu a facut accident nu a murit nimeni..... are cu ce...
acum ...... vai nu sunteti sanatosi.... sa se suspende permisu pe toata viata.....etc
fratilor asta e un forum al celor pasionati de tuning care prin tuning inseamna nu numai cum arata o masina (in buc au inceput sa apara cat mai multe masini tuning frumoase dar cu motoare de 1.2 1.3 1.4 care are 1.6 ala deja e racing) .... ci si performante ale motorului care dezvolta mai multa putere => viteza mare deci...... intrati pe alte forumuri si criticati acolo ......
atat timp cat a mers si nu a facut accident....... si nu e vre-un putoi care i-a cumparat taticu la 18 ani masina de 600cp sa alerge el bine si cand ia covrigu in mana, o ia la plimbare pe vecina de la 2 si ii arata ei ce stie masina lui si ajunge cu ea in pom..... sunt unele diferente
ganditiva ca pt unii o viteza de 250km/h e viteza de plimbare p autostrada .....mai ales in cazurile prezentate mai sus cum e seria 7 e aceiasi senzatie cum ai merge cu dacia la 80 :)) sa eliminam confortul din problema :)))))

Eroare profunda, care demonstreaza si ca nu citesti forumul decat din an in Pasti. In 2004 cineva cu Audi A8 a fost prins de radar cu 247 km/h pe DN cu 4 benzi si sanctionat(800 RON + 90 de zile suspendare), iar majoritatea p.o.p.u.l.a.t.i.e.i forumului pur si simplu urla, in limita in care se poate face asa ceva in scris, cerand pedepse drastice cu inchisoarea. Acum s-a mai schimbat putin atitudinea, in bine :)

~Nautilus

Chucky bmw 07-09-08 22:51

o fi nasol sa le faci in ciuda la curcani ca nu au cum sa te prinda atunci cand treci pe langa ei :)))) kterink astia care au dat scorurile alea dau....au cu ce si isi permit :D

12gaby12 07-09-08 23:03

Quote:

Originally Posted by Chucky bmw (Post 1738167)
o fi nasol sa le faci in ciuda la curcani ca nu au cum sa te prinda atunci cand treci pe langa ei :)))) kterink astia care au dat scorurile alea dau....au cu ce si isi permit :D

pai cum sa te prinda politia cand ei au in dotare logan 1.4 MPI.Nici macar 1.6 16v nu le-a bagat.Odata la stiri a aratat o masina de politie logan cum incerca sa il prinda pe unu cu un Rexton care avea 220-240 km/h

T u p 3 u 07-09-08 23:52

vai d capu lor

DarkJEDI 08-09-08 00:07

Pe autostrada soarelui au elicopter, dotat cu radar si passaturi (care au v6 tdi chipuite 180 cp) deci nu sunt chiar vai mama lor. te prind aia oriunde ai fi si orice masina ai avea, daca vor.

Alfa 164 08-09-08 11:43

Quote:

pai cum sa te prinda politia cand ei au in dotare logan 1.4 MPI.Nici macar 1.6 16v nu le-a bagat.Odata la stiri a aratat o masina de politie logan cum incerca sa il prinda pe unu cu un Rexton care avea 220-240 km/h
Daca cineva isi inchipuie ca fuge de politie la modul : ii dau blana pana scap de ei fiindca au Logan si apoi imi continui drumul linistit , face o mare greseala , nu exista asa ceva.
Eu am fugit de 2 ori de politie in Bucuresti , au vrut sa ma opreasca , dar nu am oprit si am continuat in mare viteza printre blocuri pana in prima parcare , am coborat din masina si am luat-o pe jos....asa da , ai sanse daca fugi intre blocuri si in 2-3 minute ai parcat si gata...dar in afara localitatii nu cred ca ai cum sa scapi.

12gaby12 08-09-08 12:06

Quote:

Originally Posted by Alfa 164 (Post 1739075)
Daca cineva isi inchipuie ca fuge de politie la modul : ii dau blana pana scap de ei fiindca au Logan si apoi imi continui drumul linistit , face o mare greseala , nu exista asa ceva.
Eu am fugit de 2 ori de politie in Bucuresti , au vrut sa ma opreasca , dar nu am oprit si am continuat in mare viteza printre blocuri pana in prima parcare , am coborat din masina si am luat-o pe jos....asa da , ai sanse daca fugi intre blocuri si in 2-3 minute ai parcat si gata...dar in afara localitatii nu cred ca ai cum sa scapi.

E bine cum ai facut.Dar iti gaseste masina si tot o iei pe coaja.Asta doar daca a apucat sa iti vada masina si numarul

Alfa 164 08-09-08 12:14

Quote:

E bine cum ai facut.Dar iti gaseste masina si tot o iei pe coaja.Asta doar daca a apucat sa iti vada masina si numarul
Bun si daca iti vede masina si numarul ce se intampla ? Fiindca eu nu am patit atunci nimic , poate am avut noroc , nu stiu....

12gaby12 08-09-08 12:24

nu te poti baza ca ai noroc..sau ca sunt natarai si trec pe langa masina fara sa o vada si pleaca.Cel mai bine sa opresti.Daca el asta vrea

Alfa 164 08-09-08 13:15

Ideea e ca prima data nu am acordat prioritate la pietoni , iar a doua oara aveam permisul suspendat , daca ma opream era rau de tot. Nu sfatuiesc pe nimeni sa faca prostii , dar eu am iesit atunci castigat si in momentele respective nu cred ca cel mai bine ar fi fost sa ma opresc.:lol:

manu 08-09-08 14:36

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 1736494)
tind sa cred ca multi de aici nu ati atins nici 150km/h, si vorbiti de 300+. Sunt masini puternice dar una e sa accelerezi pana la 250, si una e sa mergi constant cu 300. Multi de aici vorbesc prostii.

in genere, ma refeream la viteza de 300 km la motoare

claudiu lucian 08-09-08 22:12

chiar imi pare rau pt motociclistul in cauza, daca scapai si de data asta...erai prea jmeker!
si eu sunt patit, am luat un radar care era in mers...130Km/h in limita de 50km/h, sentinta...90 zile permisul suspendat + inca 30de zile "bonus" pt antecedente(luat rosu la romana la semnul politistului) si 450 lai amenda pt viteza + 300ron k nu am avut actele la mine

oricum, sunt pusi rau pe viteza si bautura, dupa statisctici sunt principalele cauze pt producerea accidentelor!

All times are GMT +2. The time now is 18:47.

- Copyright 2026 4Tuning