![]() |
Re: E36 - coupe BYE (ex NIZ)
Lasa ca se va rezolva.:-) Daca ai nevoie de ceva, da-mi un tar si te ajut.
|
Quote:
Bai BYEule....o sa vad(vedem) pisica asta k sta mai mult de 1-2 sapt p strazi fara belele?????:lol: |
ideea e ca daka s-ar merge normal cu ea.. nu ar pati nimik.. si fieru se rupe.. eu am rupt planetara.. dreapta.. s-a retezat:)
|
da...ai dreptate
|
Criminala Masina nu suport E36, nu pt ca e e urat si pt faptul ca pe unde intorci capu tigani boarati in e 36 cu nr straine si mi s-a luat de ea dar asta e crima rau ce sa mai m-a fascinat, auzi nebunii sa schimbi jantele sa dai bara jos,cand astea fac toata masina ori sunt un pic complexati de mania perfectiuni cum ca nimeni nu ar putea avea gusturi mai bune decat ei ori vb doar sa se afle in treaba si sa se dea cunoscatori in fine, sal sa o stapanaesti sanatos !!!
|
Quote:
|
faza cu tziganii are dreptate.. pisici cu numere d pakistan.. 4 usi... 1.6 . ms frumos ma bucur ca iti place masina.. mai am d lucrula interior.. si mici retusuri pe afara... feicare isi da cu parerea.. mei imi place un fel de jante.. lu altu un fel.. pana la urma tot ce vreau eu fac pt c ae masina mea.. restu sunt doar sfaturi.. sau critici e normal.. nu toti avem aceleasi gusturi.. doar ca unii chiar daka sunt doar niste bagatori d seama.. devin si autoritari:) parca ar fi un ordin
|
Quote:
ea doar se invarte dar trebuie sa stii sa o si controlezi ..... sper ca mai ti minte cum era sa smulgi botu la cateva masini la herastrau |
Frumoasa pisica :X
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
masina e lavopsit. botul ca sa iasa tzipla ca avea niste zgarieturi
si ma apuc d muzica |
e perfecta asa cum e...:X felicitari ai o pisica draguta
|
ms frumos
|
ai mai ridicat-o sau mi se pare ?
|
ti se pare.. din contra o sa fie mai joasa. ca am amortizoarele la intarit.. si pun alte gume mai mici
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:26. |
- Copyright 2026 4Tuning