![]() |
Re: Taxa de poluare scoasa ?
eu am un bmw 316 carburatie (noneuro)...aveti idee dak imi pun motor pe injectie si un catalizator primesc euro 1? :D...app tre sa platesc 1320 euro taxa :((
|
wow ce de bani .....inseamna ca la motorul meu de 3000 cc ar trebui sa fiu multumit cu 1600 euro:D
|
macar ai motor mai puternic...da lasa ca schimba baiatu motoru si o face bestie:P
|
bravoo asa sa faci
|
Quote:
|
euro 1 la noi nu este recunoscut. de la euro 2 in sus
|
asa ca fratilor inscrietile cu motoare mici ca sa platiti asigurare si taxe putin si schimbati motoarele...dak va opreste rar-ul pe strada spuneti ca abia l-ati schimbat si e in curs de omologare:P....."TRAIASCA" rar-ul
|
eu am platit ieri la masina noua 13,5 milioane reprezentand taxa de poluare.
masina mitsubishi colt , cilindree 1498cm3,80kw,euro4,benzina. sper sa imi recuperez banii vreodata . |
pentru baiatul care a scris ca la noi nu sunt recunoscute masinile cu norma de poluare euro 1...nu stiu de unde ai informatiile astea,dar acum vreo 2 saptamani masina mea a fost omologata cu norma de poluare euro 1.masina in speta e un golf 3,motor 1.9 td din '93
|
ok. asa o fi. eu stiu ca la noi euro 1 nu este recunoscut si este considerat non euro.
|
Quote:
|
|
deci din cate ma inteles eu....taxa va fi suspendata pe 6 luni pt masinile noi si probabil dupa 6 luni te pune s o platesti...dar decat sa imi iau logan nou prefer sa imi iau un urs si sa il fac cum vreau eu...deci....ue Tariceanu si Citroen sucks!!!tot 1320 euro tre sa platesc...ce tara de *** :(
|
Ma tot uit la ce se scrie aci si nu-mi vine sa cred, oare nu-si da nimeni seama de hotie?! Taxa se va scoate pt masinile noi, nicidecum pt cele SH. Dacia este sustinuta politic si nu prin calitatea masinilor produse. Mai nou se pare ca taxa va fi mult marita. Sa stiti ca nu sunt impotriva taxei de poluare dar valoarea acesteia ar trebui sa fie un procent acceptabil din valoarea masini, sa zicem maxim 10%. Eu zic ca avem nevoie de o noua revolutie. Dupa data de 20 am sa va prezint un material despre ce si cum cu fondurile pt sistemele de solarii panouri fotovoltaice etc.
|
a anuntat acum la televizor ca de pe 15 decembrie anu acesta taxa de poluare pt masinile vechi se va mari de 3 x....in cazul asta raman cu a mea la fier vechi...ziceau ca pt o maisna cu 1.6 motor,veche de 5 ani,euro 3, va fi taxa cam 1300-1400 :D . . cred ca trec la dacia 1400
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning