![]() |
Re: Audi a4 1.8b
225/45 sunt toate 4?
in ce stare sunt? pe cand ai putea sa ne intalnim sa le vedem ca eu maine am ceva client:D |
toate 4 sunt la fel...225 45 pe 17...si au uzura de max 40% sa zicem;)
is foarte ok,merg mult si bine poi nu stiu ce sa zic...si azi daca vrei sau maine dupa masa..,insa masina ii la sat...acolo tin,deci ii ceva iit dau numar de tel si stabilim,rezolvam pune si tu niste poze mai detaliate,mai clare mersi |
ti-am trimis un pm cu id meu sa intri sa vb!
|
ti-am dat add....astept vesti de la tine sa vedem cum rezolvam...
bafta |
a picat faza cu jantele late:(....eu ma bagam la un schimb cu ceva mai lat pe spate si mai ingust pe fata chiar daca masina ii la vanzare)
din pacate am o mare retinere sa ma apuc de ea ca as vrea sa o tot dau daca cumva se schimba situatia atunci deja planul si piesele is pregatite numai cu banul sa sar faruri cu lupa,capota peste si evacuare cap coada inox in prim plan... mai apoi bara fata de S si niste praguri ceva cam atat.. |
soosy - eu zic sa te apuci de masina ca e frumoasa si are potential.. daca o vei vinde iti va parea rau.. si ai vazut si cu vanzarea cum e.. cel mult niste oferte jenante cu schimburi sau niste preturi de toata jena:)))... si eu tot am vrut sa o vand dar decat sa o dau de pomana mai bine o tin pt mine ca ce am facut pana acum la ea am facut pe gustul meu si nu cred ca e urata:oops:
Daca te gandesti sa te apuci de ea eu iti urez succes si te urmaresc indeaproape:lol::lol::lol: |
mersi mult....intradevar unii nu stiu sa aprecieze o masina tipla si totusi audi;)
multi se iau dupa anul din talon...dar aia nu au treaba cu masiniile sincer,si oricum nici asteptari nu poti sa ai de la asemenea oameni ca ei cumpara anul din talon nu si starea masinii si atat stie sa bage combustibil si eventual restu de schimbabile daca are grija(in multe cazuri nici aia) m-as apuca sincer ca am ceva planuri sa fac una alta la ea dar inca sper sa o dau(oricum nu de popama sau numai sa fie data)sau un schimb cu bora sau e46 diesel...cam asa imi suna mie viitorul:D nasol ii ca as avea nevoie de diesel ca astfel nu as da-o nici de cum sa ne auzim cu bine bafta si tie |
stiu ce spui... si eu as fi dat masina si mi-as fi achizitionat tot un b5 dar 1.9 tdi .. dar decat sa o dau de pomana mai bine nu o dau de fel si o fac pe asta frumusica si in viitor imi strang bani pt un 1.9 tdi si asta va ramane in familie cel mai probabil la soramea:oops: nu am pretenti sa imi scot toti bani bagati in ea ca asta nu se va intampla niciodata... dar sa imi scot macar o parte din bani..
|
oricum orice investitie in masina dar nu numai este pierdere economica sa zic asa..
aia ii altceva ca pe noi ne satisface dar valoare cam tot aia ii ba chiar din pacate tot scade si scade... este o pasiune,un hobby cea ce necesita bani si nu ies cam niciodata in castig cunosc multi care au avut masini chiar de vis si totusi nici macar pretu cat au dat candva pe masina nu au scos asta e... multi imi zic ca ce stie masina asta la 4800,dar daca te uiti una buna incepe de la 3800-4000 asa ca cu tot ce mai are extra(jante,suspensii,folii,eleron si etc)zic ca merita 700-800 in plus bafta tuturor si vedem ce va fi cu a mea...la vara se va decide cand o sa am mai mult timp sa ma ocup cu ea,ca o fi de vanzare ca o fi la "lucrat" va urma:D |
stie cineva sa-mi spuna fetele de usi cum se dau jos?am incercat dar am renuntat pentru ca imi era frica sa nu cumva rup ceva cleme pe acolo
as vrea sa schimb boxele,macar ceva muzica sa am in ea:D repet,masina ii de vanzare accept si variante bora,bmw e46 diesel sau chiar si acelas model a4 dar numai si numai diesel |
si eu am incercat odata sa imi dau fetele de la usi jos si exact ca si tine am renuntat ca sa nu rup ceva.. dar am vorbit cu cineva si mi-a spus ca are o anumita pozitie din care trebuie sa tragi si sa o scoti si ca oricum se vor rupe cateva cleme... asa ca daca te apuci sa le dai jos pune-te dinainte si cumparati cateva cleme:-P
|
mda....de asta imi era frica,apoi nu cumva sa nu stea cu trebuie,sau sa scartaie si etc....cred ca si renunt:)) oricum acum is decis 100% ca dau masina....ori identic cu asta dar diesel ori merg pe vechiul plan de bora sau e46
mi-ar place si tot asa un a4 b5 sau b6 imi este indif ca am planul bine pus la punct:D si ceva banuti pentru,acum sa vedem cum se invarte afacerea in asta nu vreau sa bag ca si asa pierd abia astept sa ma pot apuca de masina care o fi,dar poate raman in grupul userilor de a4 |
succes in vanzarea masinii si eu sper sa ramai tot cu noi (AUDI):-P
|
Soosy- Ti-am zis cum se dau fetele jos pe celalalt forum ;) ,dar ori nu ai citit, ori iti este frica.
|
aveam ceva eroare cand intram...nu stiu de ce:(.....dar chiar acum m-am uitat...
vedem dca ma apuc sau nu:) cad despre achizitii vanzari si etc vom vedea dar sper ca sa se rezolve cat mai repede sama pot apuca de ea(abia astep)mai ales cu a4 am ceva planuri pe care am vrut sa le aplic pe asta nimic fantastic,simpla,poate originala ceva dar de effect:X insa nu renunt nici la celelalte iubiri:)) e46 un alt vis sau chair si bora sa ne auzim cu bine |
| All times are GMT +2. The time now is 07:22. |
- Copyright 2026 4Tuning