![]() |
Re: dubmaniacks
mi-a trecut prin cap sa o decupez...dar am stat si m-am uitat.....si plafonul cu trapa are o bombare...e si normal..bombarea este ptr locul acela in care intra trapa cand o deschizi ...si am zis ca asta nu poate sa fie o problema..nu pe dracu..am decupat plafonu bun ...si am realizat ca nu se potriveste deloc ...si l-am rupt in bucati de nervi...deci nu decupati plafoane bune :-s ..Ps. am comandat din germania ..
|
Ieri de la 8 dim pana la 11 seara am lucrat la masina.Eu zic ca incepe sa prinda "contur" 8)
|
corect...contur...numai sa nu crezi ca daca zici contur inseamna ca e si la linie :P
spor la treaba man... |
Quote:
workin my ass off :huh: |
Spor la treaba!:)
|
5 Attachment(s)
revin cu poze...desi se pare ca sunt singuru care pune asa multe si cam dau impresia ca ma laud...dar as prefera sa judecati mai mult pozele decat masina din poze. caci despre asta este vorba.
vreau sa specific ca urmatoarele poze nu au nici un efect aplicat in programe specializate. pura poza! enjoy! :P |
4 Attachment(s)
Hai ca am facut si eu cateva poze:)...
sco211 ai o masina superba!8) |
Quote:
a mea nici macar nu e intreaga. mishto asezarea pozelor tale...ca sa nu mai zic despre masnina... |
@ sco - stii ce cred despre masina ta (BoMBA!!!)
@szrobik - speachless.... :X |
foarte frumoase "doamne"
PS: nu ma mai joc asa Blondu_206 mi-o furat avataru :p |
6 Attachment(s)
sper sa nu crede-ti ca vreau sa transform threadul in unul personal, dar io mai pun poze.
proaspete. |
1 Attachment(s)
Maine primesc pragurile de plastic , arcadele ...(cele de gti) . I'm happy ;)
__________________________________________________ ____________________________ Foarte Frumos Andrei!Keep it up ;) __________________________________________________ ____________________________ Cipri , pune poze cu mandra ta! __________________________________________________ ____________________________ Membrii clubului sunt rugati sa-si schimbe semnatura.Astfel : "[SIGPIC][/SIGPIC]" -> ca sa avem directionare spre club.Accesand semnatura.Va multumesc! Poza daca cineva nu se descuraca: |
multumesc.
sper ca sa pot sa o si repar sa fac mai multe poze ziua... curand. :) |
9 Attachment(s)
bag si eu un ultim set de poze cu asta mic ....
|
F.Frumos Edi.O sa modific primul post , deoarece clubul accepta si "rado" . Iti urez bafta prin aceasta cale , @ new project!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning