Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   M3 Hamann Vs M3 CSL Vs RS4 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/8884-m3-hamann-vs-m3-csl-vs-rs4.html)

SEBASTIAN 21-02-06 06:58

M3 CSL la orice ora!

300zxtt 21-02-06 10:07

1 Attachment(s)
rs4 pt transmisia integrala
e mai utilizabil in viata de zi cu zi decat csl
oare cati in romania se duc sa se dea pe circuit atat de mult incat sa conteze cateva sevunde in plus sau minus?

ciprian_the_1 21-02-06 15:14

Re:

Nu prea are sanse ai sa vezi, inainte sa spui te rog sa verifici timpi de circuit ai lui CSL.[/quote]

sebastiane am mai spus si in postu interior RS4 ca MASINA DE STRADA bate la cur orice bmw si eu unu mias cumpara RS4 punct

ciprian_the_1 21-02-06 15:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shadowro\"
se numeste M3 vs M3 CSL vs RS4 intr-adevar.
dar topicul daca ai fi avut macar curiozitatea sa il citesti a deviat putin de la subiect si se ajunsese putin la noul rs4.
Eu am pus un film cu noul rs4. E asa de greu de inteles ?

shadow nu am zis numic despre tine in postu anterior, nu te supara am spus de cei care au deviat de la subiect sorry pt offtopic

SEBASTIAN 21-02-06 15:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ciprian_the_1\"
Nu prea are sanse ai sa vezi, inainte sa spui te rog sa verifici timpi de circuit ai lui CSL.

sebastiane am mai spus si in postu interior RS4 ca MASINA DE STRADA bate la cur orice bmw si eu unu mias cumpara RS4 punct[/quote]

:lol: :lol: :lol: nu bate si cred ca la ora asta orice M este peste RS4.
poate la ski e buna pe asfalt ... :wink:

SEBASTIAN 21-02-06 15:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"300zxtt\"
rs4 pt transmisia integrala
e mai utilizabil in viata de zi cu zi decat csl
oare cati in romania se duc sa se dea pe circuit atat de mult incat sa conteze cateva sevunde in plus sau minus?

Poate unora le place sofatul si vor masini destinate.
Vara BMW iarna Jeep.
Uni si le si permit!
Fiecare opteaza cum ii place dar nu as pierde daca as avea ocazia o raritate cum e CSL nici daca ar trebui sa merg o iarna cu tramvaiul
.

SFW 21-02-06 16:04

Daca zici tu Sebastian ... tu esti expertul ...
Eu nu tre sa il cred pe clarkson ca abereaza dupa cum zic unii ... dar .... Sebastian nu stiam ca ai condus rs4 si csl ....
Eu zic ca deocamdata putem doar sa ne dam cu parerea si sa spunem ce am prefera din punct de vedere subiectiv.

Vad ca toti ati condus pe aici csl si rs4 ... de spuneti cu siguranta ce si cum. Sunteti deosebiti, bravo ! :wink:

Comportamentul asta dauneaza imaginii marcii bmw ... care si asa sufera din cauza la coloratii ce nu stiu altceva. M3 este o masina deosebita si normal ca mi-ar place sa o am ... sa fiu cretin sa zic ca nu ... dar daca ar fi sa aleg ... as alega RS4 fara sa clipesc. Pur subiectiv ... pt ca se pare ca sunt ultimul de aici care nu a apucat sa le conduca. :shock: :shock: :shock: :shock:

SFW 21-02-06 16:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN[color=red

[/color].

Sa stii ca si rs4 e facut sa fie condus ... serios ... pe cuvantul meu :wink: :lol:

SEBASTIAN 21-02-06 16:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SFW\"
Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN[color=red

[/color].

Sa stii ca si rs4 e facut sa fie condus ... serios ... pe cuvantul meu :wink: :lol:

Am mers in CSL, am vizitat fabrica , am facut teste si am citit multe despre el.
Am condus aproape toate modelele comune de Audi si BMW, am reusit sa-mi fac o idee cat de cat pertinenta s pot interpreta f bine multe comportamente rutiere.
RS4 e o masina buna care m-a tentat si pe mine ca masina de piata, dar e cam scumpa nu pt mine ci pt ce face. Daca vreau o masina velsatila de la Audi iau un A6 combi 4x4 cu motor de 300diesel pe care-l urc la cca 280cp si e in regula.Sau maI BINE IAU UN %35d ORI NU 530D 4X4 DE LA bmw CARE AR AVEA TOT ATATIA SAU MAI MULTI CAI TINAND CONT CA SE VINDE CU 271 RESPECTIV 231 DE SERIE SI SE ABGRADEAZA PE LA 300.
Apreciez Audi si recomand oricui vrea o masina cu care sa mearga tot timpul.
Pentru ce vreau ce simt eu si pretentile sportive pot alege clar BMW si chiar daca aparent performantele indirecte sunt mai bune la RS$, dar g-ul lateral ai vazut cat e la BME CSL comparativ cu Audi RS4 ?
Csl are 1,4g si RS4 are sub 1,2, asta insemna ca pe viraje de orice fel pierde viteza si nu permite abordari extreme.
M3 clasic de pe E46 care nu cred ca se mai produce e clar mai slab dar M3 CSL repet sa sti ca e o raritate ceva ce nu prea s-a produs, pe circuit bate 996 turo care are f multi cai e usor, aerodinamic, 4x4 ...iar Audi e departe. Sincer decat un RS4 prefer un Evo9.
Sa nu crezi ca denigrez audi, doar spun ca CSL e ceva special pacat ca nu-l pot avea acum.CSL este una dim masinile cu cea mai inalta tehnologie inglobata desi aparent e un 3 coupe.
Armonia este cea care confera lui CSL performanta, nu e o forta bruta, doar o arma mortala.

Ar fi bine sa crezi in experienta mea cjhiar daca nu e totala, eu ce spun spun din ce stiu si din suflet nu am ratiuni de marketing inoculate si nici emisiuni cu bugete de milioane de sterline de sustinul. :wink:

SFW 21-02-06 17:43

Nici nu stiu la care rs4 te referi ... la asta nou sau ala vechi?
Eu la cel nou, ca de el a vorbit clarkson.

Rs4 ca masina de piata ... simpatic ...

Quote:

M3 clasic de pe E46 care nu cred ca se mai produce e clar mai slab dar M3 CSL
Aici nu am nimic de comentat ... eu am spus ca pt mine e deasupra la performante csl ... eu doar m-am referit la ce ai zis tu intr-un post anterior ... ca orice m face rs4 si ca rs4 e bun \"doar la ski, pe asfalt ....\"

Eu am zis ca as alege rs4 fara sa clipesc ... pur subiectiv ... si ai dreptate ... ca o masina cu care sa mergi tot timpul, indiferent de anotimp.
Si pur si simplu mi se pare superba la exterior si la interior.

Dar ca performante ... inclin spre csl

SEBASTIAN 21-02-06 18:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SFW\"
Nici nu stiu la care rs4 te referi ... la asta nou sau ala vechi?
Eu la cel nou, ca de el a vorbit clarkson.

Rs4 ca masina de piata ... simpatic ...

Quote:

M3 clasic de pe E46 care nu cred ca se mai produce e clar mai slab dar M3 CSL
Aici nu am nimic de comentat ... eu am spus ca pt mine e deasupra la performante csl ... eu doar m-am referit la ce ai zis tu intr-un post anterior ... ca orice m face rs4 si ca rs4 e bun \"doar la ski, pe asfalt ....\"

Eu am zis ca as alege rs4 fara sa clipesc ... pur subiectiv ... si ai dreptate ... ca o masina cu care sa mergi tot timpul, indiferent de anotimp.
Si pur si simplu mi se pare superba la exterior si la interior.

Dar ca performante ... inclin spre csl

OK cred ca incepem sa gasim numitorul comun.
Poate eu sunt pe alta lungime de unda dar nicidecum altfel cum mai insinueaza unii.
Vorbesc de cel nou cel vechi a fost si gata, mergea si el dar noul e altceva mult mai impunator si luxos iar faptul ca au introdus un aspirta spune multe despre cresterea tehnologica desi nu au avut curajul sa bage un motor total nou.

Cine spune ca Rs4 nou e nasol greseste.
Eu sunt in schimb fan fidel BMW si Subaru meu e o bestie pe cand CSL e tot ce ai vrea, de o finete la mers. O floreta cu un palos. Floreta te taie de nici nu sti ca s-a intamplat...

GabiByte 21-02-06 18:44

Toata lumea se leaga de faptu ca tractiunea integrala merge f bine pe zapada si spatele nu. Chiar asa tare mergeti pe zapada? totusi...probabil ca limitele aderentei pe zapada sunt mai mari, dar limitele psihologice ma indoiesc...
Sincer nu as putea sa merg tare pe zapada de frica unui oversteer. Si cand dai de polei te salveaza 4WD?

SEBASTIAN 21-02-06 20:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GabiByte\"
Toata lumea se leaga de faptu ca tractiunea integrala merge f bine pe zapada si spatele nu. Chiar asa tare mergeti pe zapada? totusi...probabil ca limitele aderentei pe zapada sunt mai mari, dar limitele psihologice ma indoiesc...
Sincer nu as putea sa merg tare pe zapada de frica unui oversteer. Si cand dai de polei te salveaza 4WD?

Oricum ar fi CSL pe zapada e o aventura. E gru sa te dai cu un bob atat de scump.
Nu e vorba doar te traciune, e vorba de accelrare si bmw o face viloent si la apasari mici scurte, oricat de progresve ar fi si suspensia rigida de asfalt te lasa sa derapezi rupand prea usor contactul su supraf de rulare iar garda la sol ...

SFW 21-02-06 23:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GabiByte\"

Pa sigur nu ai putea sa mergi tare pe zapada ... de frica unui dosar penal :lol: :lol: :lol:

Esti criminal ma ... lasa audi-urile in pace ... vezi-ti de jocuri :shock: :shock: :lol:

tu chiar crezi ca tre sa mergi tare pe zapada ca sa pierzi controlul ?? Daca ai viteza mare pe zapada nu te ajuta nici 6x6 in caz ca derapezi ... cu zapada nu te joci.

SFW 22-02-06 00:04

gabibity ... vezi, daca nu ma crezi pe mine, ia aminte la ce a zis Sebastian ... nu derapeaza de la viteza ci de la \"suturi\", rupe aderenta usor de accelerarea brusca.

All times are GMT +2. The time now is 11:09.

- Copyright 2026 4Tuning