![]() |
ma, cum am preconizat dinainte, am stiut sa nu ma duc ca o sa fie de cacat
ca deobicei bine ca stiu data viitoare nu ma mai duc deja la a 4-a editite dc tot asa nasol o iesit mai bine se lasa ! ! ! Ps: ceva poze, filme, nimica? |
maestre a ta e benzinara
mai mult de 12 caluti nu pre ii poti pune nici cu slujbe :lol: :lol: |
Stiam asta,si mi se pare dupa spusele lui Doru un chip tuning foarte bun.O crestere cu 40CP de la 140,nu vezi toata ziua.
|
are dreptate andrei
daca vrei cip te pu in legatura cu ei parerea mea sunt destul de buni :lol: .oricum la mororul meu se poate si mai mult din cip dat mai incolo :twisted: |
pare foarte rau sa iti zic dar a lu' doru are un turbocompresor impins aproape de blana cu chipu'
scuze pentru formulare; vroiam sa zic ca a ta e pe benzina fara turbo, asa ca nu prea ai ce sa-i faci cu un chip |
:roll:
|
stai linistit ca i-am lasat un post si pe oradea :oops:
...si nu cert oamenii; nu-mi permit |
adevaru e ca esti rau :lol:
pe mine sigur m-ai speriat |
|
:)Evident ca castigul se datoreaza turbinei,niciodata nu ai sa reuseti sa chipuiesti nu motor aspirat cat unul turbo.
Intrebare este:fortand acest motor prin chip la limite nu creste riscul sa ti-l prajesti mai repede? Si mai rog pe care stiti sa ma lamuriti ce sunt Power-box,am vazut ca au aia de la Novitec,castigul in Cp este la fel de spectaculos si in cazul acestora(tot pe motoare turbo). |
Doru vreau sa te intreb cati Km are Alfa ta?
|
Are destui...hai sa zicem asa.....a mers 30.000 km cu chipul pus....si ghici....inca mai merge....si inca cum....powerbox....sincer nu pune....da hai sa terminam cu offtopicul.....daca vrei...hai pe yahoo....
|
Re:
Quote:
161000km |
Ok! pe yahoo
nickul meu e acelasi Galabest |
Doru ai pus masina pe Dyno?sau ti-au zis cei care au facut tuningul ca are 180?Cum e consumul dupa ce ai pus chipul?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:20. |
- Copyright 2026 4Tuning