![]() |
Re: Prezinta-ti masina
Quote:
|
Nu Scarto, nu Hummer, ca n-am bani de ala, Daca reusesc sa o dau vreau un focus de prin 2005 diesel.
|
Eu am ajuns la concluzia ca-i mai usor de cumparat ... decat de intretinut :D De cumparat, strangi din buci, faci un credit .. ti-ai luat hummer .. dar apoi ... consum, inspectii, etc :D oricum... bafta cu focusu!
|
Intai ureaza-mi bafta la vanzare :)
|
4 Attachment(s)
Toyota Land Cruiser Prado(120)
Motor: 4.0vvt-i V6 258bhp la 5200rpm , 380 Nm la 3800rpm stock 0-100 km/h in 9.1 secunde Consum mixt: 14.3 Full Option (fara praguri de inox si camera ptr reverse) ______________________________ Modificari : - Chip - Filtru aer sport (Doar filtru) - Evacuare sport by Toyota (Cap-coada) - Sistem Bose by Toyota - Jante Aez 18" ( pe cauciucurile de vara ) Cu astea mi-a scos 311bhp pe dyno , 0-100 km/h in 8.6 secunde Urmeaza : - Full Xenon - Folie Geamuri - Stopuri+semnalizari fumurii - Bullbar nou+praguri laterale inox - Girofar+stroboscoape - Capac roata de rezerva cromat sau carbon look (pe vechiul l-am dat jos la o pana , si l-am lasat in garaj si nu il mai gasesc :-?? ) - Toba finala Lockheed (Cumparata deja , trebuie pusa pe masina duminica sau luni.Poza mai jos) Si pozele ... |
fainutza
|
Ms :)
|
Frumos ....e printre putinele S.U.V.'uri care incep sa capete contur in piatra neamt....bafta in continuare;)
|
Nu'i din Piatra Neamt :) ... ii din Roman. :) .. Ms :)
|
Suze vroiam sa zic din judetul Neamt......
|
Aaaa ... pai oricum .... daca mai ramanea mult pe mainile lu' tata se alegea prafu' de ea :lol: , nu prea are grija de masini ... nu le spala , nimic ...
Dar am pus eu mana pe ea >:) ... si sper sa fac ceva frumos din ea ... |
Quote:
|
Esti tu asa doritor sa ma cunosti ? :)
|
Quote:
|
Da ... mai ales ca e si din piatra ... nu e greu sa se dea o tura pana la stadion ... la un meeting ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning