Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Logan tuning TEST by 4tuning (https://forum.4tuning.ro/165-logan-tuning-test-by-4tuning.html)
-   -   Logan tuning TEST (https://forum.4tuning.ro/165-logan-tuning-test-by-4tuning/8838-logan-tuning-test.html)

shadowro 14-10-05 08:08

cei care posteaza aici au avut oare ocazia sa vada in realitate si indeaproape aceste masini ?
va zic eu ca cel alb cu capota neagra e cel mai frumos model .... asta daca ignoram \"chestiile\" alea de pe portbagaj care presupun ca vroiau a fi un suport de eleron.
logalnul rosu ... primul din stanga de la departare atrage privirea dar daca te apropii de el se vad defectele cum ar fi tripla spate lipita cu superglue :lol: :lol:

BASU 14-10-05 09:06

imi plac toate... le-am vazut si in realitate... incep sa cred ca si in romania se poate... asteptam cat mai multe detali si poze Gratzian 8)

Xeno 14-10-05 10:46

Am avut ocazia sa le vad pe toate in realitate. Cel alb mi-a placut cel mai mult

Psycho 14-10-05 10:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Xeno\"
Am avut ocazia sa le vad pe toate in realitate. Cel alb mi-a placut cel mai mult

la fel si mie .. dar oricum ... e o incercare reushita .. merita ... ideaa de tuning dar nu isi merita banii

JKV 14-10-05 11:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shadowro\"
cei care posteaza aici au avut oare ocazia sa vada in realitate si indeaproape aceste masini ?
va zic eu ca cel alb cu capota neagra e cel mai frumos model .... asta daca ignoram \"chestiile\" alea de pe portbagaj care presupun ca vroiau a fi un suport de eleron.
logalnul rosu ... primul din stanga de la departare atrage privirea dar daca te apropii de el se vad defectele cum ar fi tripla spate lipita cu superglue :lol: :lol:

Cel alb de la Pilot, intr-adevar este dragutz, dar are ditai luftul intre aripioarele-alea si capota portbagajului. Cel rosu ar mai fi mers finisat, si ar fi avut nevoie de niste jante cu buza.

Cel de la Elia e intr-adevar cel mai profi. Jantele, perfect alese sa iasa rotile la nivelul aripilor (\"umflate\" deja din fabrica). Interiorul de calitate...Ah, apropos, interiorul celui rosu (primu' din stanga, din poza) era kiar interesant. Piele in 2 culori, bord vopsit, fete de usi, DVD player....kiar mi-a placut. Dar a mai zis cineva mai sus....parca a fost facut foarte in graba.

Oricum, foarte multi oameni rautaciosi. Masina e un pas destul de mare (ca idee) pt Romania. Tehnologia, din pacate, este pe departe de a fi inovativa, dar ca pret este accesibila. Si de fapt asa suntem noi romanii. Ce avem noi e cel mai bun, ce au altii e de kk.

Sunt curios sa vad Loganul de la Elia ce performante are....oare l-ar da pe DOG-ul??? Asta ar fi un test interesant. ;)

ZooM-ZooM 14-10-05 11:46

si eu am avut ocazia sa le vad pe viu...
cel alb mi-a sarit in ochi pe la final,dupa cel rosu cu muzica de la VIETA.
la cel de la ELIA nici nu m-am uitat,cat si la cel rosu facut dupa proiecu pe PC,si asta pt ca stiam ce si cum tot de pe 4tun (multumim de informatii).
proiectul AM,este primul,dar un pic depasit...vb aia,piele poti sa pui si pe trabant,evacuarea dubla,e o tzeava in plus...jante,isi pune oricune...
mai greu este insa sa proiectezi un spoiler fata cu alta grila,cu alta linie dar care sa se incadreze cu restul masinii.
personal,mai faceam multe(oglinzi,manere scoase,interior mai placut s.a.m.d,dar mai ales un eleron finutz,nu chestiile alea,care se vor suport pt eleron,cred... :roll: ) la cel alb,dar dintre toate,estetic vorbind,imi place cel mai mult.

oricum,cei de la 4tun sunt inca o data primii in domeniul auto,cu asa un proiect.macar daca isi ia lumea logan,sa vada ce se poate face la el :))
asteptam surpriza aceea...:) de care ne spunea gratzian :wink:

btw: spui ca cei de la wizards au facut stopurile?!cum asa...?!ca ei sunt mai mult pe muzica....!! dar cine stie,poate devin un fel de West Coast Customs :idea:

AleXuTz 14-10-05 16:10

nimika

bravo... sunt f. toate. dar the best of the beast este cea alba dupa aia roshie shi tot asha...
Ete bine asha incepem sa ne dez. tuningul in romania... :wink:

alex_night77 14-10-05 17:32

..

frumos frumos..
ma intreb cum ar fi fost aceste proiecte aplicate pe Solenza

vpower16v 15-10-05 00:27

ma, de ce sunteti rautaciosi unii dintre voi!!!?? :( si loganul este o masina .....care zic eu ca merita nitel respect fata de alte dacii...si mie sincer imi plac cele modificate din poze ,unele ar mai fi trebuit lucrate si retusate nitel dar sa zicem k au fost facute la repezeala pt salon dar merg.
ahhh...si cel alb e clar cel mai tare!!!!! cu toate ca ar mai fi trebuit si el nitel retusat,oricum toate arata bine pt inceputul tuningului de loganuri .tot inainte :lol:

MKE 15-10-05 17:17

4 Attachment(s)
si eu le-am vazut la Siab si ce mai mult mi-a placut cel abb de la PILOT dar nu vad rostul aripioarelor de pe porbagaj . si mi-a mai placut interiorul loganului rosu cel cu piele in 2 culori insa se vede si la ala ca sau grabit si au mai uitat sa vopseasca cate ceva cum ar fi : frana de mana , capacele boxelor de pe spate , sa schimbe pedalele si niste covorase , etc..

GolfuletzS 15-10-05 18:04

1 Attachment(s)
am fost si eu azi si mi`a placut... :D

Mustang 15-10-05 18:14

n-arata rau GoLanul ala :D

TheMadMan 16-10-05 13:17

nice

Urban_Racing 16-10-05 16:14

aia alba intradevar este reushita ...adica da bine ... m`a impresionat intr-un fel .... nu ma ashteptam k un logan sa arate destul de bine dupa parerea mea ... iar mai trebui triplele alea care erau postate mai devreme ...cat despre kestiile alea din spate kiar nu shtiu ce sa zic ...in rest nu mi`a atras nici una atentzia ... nici kiar aia roshie .... cat despre test ... :?: e cam aiurea kestie .... test test dar despre ce e vb !? care arata mai bine !? sau un fel de best motoring cum fac ciuciunghezii!? nu shtiu ... amanunte .... poate sunt yo mai tranta :)

alexdragu 16-10-05 22:10

1 Attachment(s)
cel rosu e inspirat dupa un desen. oricum e super misto nota 10 e oricum cel mai tare.

All times are GMT +2. The time now is 13:59.

- Copyright 2026 4Tuning