Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 318is Coupe - CJ 11 RSA (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/88050-e36-318is-coupe-cj-11-rsa.html)

Raz6633 08-09-08 22:07

Re: E36 - 318is Coupe - CJ 14 LFS

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 1740173)
2.5-u vezi ca te potoleste de tot.arunca cu tine de borduri daca nu stii ce o sa faca.iar un diferential deschis nu ai niciodata siguranta 100% ca o sa faca un anume lucru exact.1.8is / 2.0 e bun.inveti.o pierzi si gata.la un 2.5 ii dai in ***** ca nu simte.si te trezesti pe la vre-o 100 si ceva.un 2.0 pana ajunge la 80 mai dureaza ceva.trebuie doar sa stii limitele masinii.sa stii cam cat fuge daca o scapi.sa-ti asumi niste riscuri,daca cand incerci sa o dai de cur...ai loc safe in cazul in care nu o tii.
acum nah...daca subestimezi tractiunea spate,si o lada de 24 de cai morti da cu tine de bordura.nu e loc de vitejii cu tractiunea spate.atata timp cat o respecti iti va oferii senzatii.

Sa fiu al naibii skilzule, vorbesti de parca ai avea 40 de ani, sa mor io.... frate, esti tare, jos palaria, imi place modul tau matur de a gandii....

Skillzu 09-09-08 03:04

Quote:

Originally Posted by Raz6633 (Post 1740610)
Sa fiu al naibii skilzule, vorbesti de parca ai avea 40 de ani, sa mor io.... frate, esti tare, jos palaria, imi place modul tau matur de a gandii....

nu gandesc inca cat de matur ar trebui.dar am ceva mai foarte multi km de-a latu in dreapta,si ceva km cu tractiune spate la volan.si m-am jucat cu cateva masini.si cu 1.8is,si cu 2.0 si cu 2.5 si cu M5.si am vazut ce inseamna.si motor mare,si motor mic,si blocant si open dus la extrem.

teribilist,teribilist,dar trebiue sa stii ce faci.cand treci pe rosu cu 100 sa stii ce ai facut.nu : haha,ce tare sunt,am trecut pe rosu cu 100! cand mergi tare printre stradute sa stii ce riscuri iti asumi.nu moama ce tare sunt,alerg printre stradute.si daca ii iese o masina in fata sau un caine sau mai rau un om/copil.... injura tot pe aia.ca franeaza el,ca era sa-l loveasca pe ala ca plm.sa nu luam in considerare un accident.asa si cu astia care isi iau 2.5 si ii mananca talpa.nu stiu ce e aia.si afla intr-un mod neplacut si chiar periculos.
din spatele tastaturii e usor sa vorbesti de 4-500 de cai.dar de la volan...nu mai e asa.200 de cai sunt deja prea multi pentru unul care nu stie cum sta treaba. + ca daca are 2.5 cu blocant pe mana,se da usor de-a latu,si vede ca merge treaba,si are impresia ca e drifter si stie cum sta treaba.dar sunt multe altele de invatat.daia zice si prostu ala de keyichi drift king,ca e bine sa incepi si sa inveti pe open diff apoi sa treci pe lsd.va fi totul mult mai natural.si vei descoperi ca necunoscutele sunt mai putine.

coty_tey 09-09-08 11:49

V-ati jucat cam mult pe calculator... potolitiva oamenilor!
Iti trebuie motor peste 2000 k sa dea frumos cerc si asfalt pentru timpul de cauciuc k altfel te chinui degeaba si dai vina pe masina knd ea e dotata corespunzator pt circulat si nu pt cerc.

Raz6633 09-09-08 12:10

Quote:

Originally Posted by coty_tey (Post 1741509)
V-ati jucat cam mult pe calculator... potolitiva oamenilor!
Iti trebuie motor peste 2000 k sa dea frumos cerc si asfalt pentru timpul de cauciuc k altfel te chinui degeaba si dai vina pe masina knd ea e dotata corespunzator pt circulat si nu pt cerc.

Nu sunt expert, nu am mii de kilometri, cu RWD... dar iti pot spune urmatorul lucru, cerc frumos poti sa dai si cu, un 1.8 iar daca tu zici ca nu poti decat cu peste 2000, e clar, mai bine schimbi masina...

In alta ordine de idei, gelu, nu stiu cat de mult ai jucat tu LFS (a se intelege Live for speed, nu NFS, 2 lucruri total diferite), dar dupa ce am jucat 4 ani, si dupa 130de mii de km, in acel joc, (CU VOLAN, nu cu mouse) iti pot spune, ca fizica din joc, cu cea din masina, din viata reala e asemanatoare, singurul lucru care nu este simulat.... este dauna/pagubele materiale, mai ales sanatatea....

Sa asteptam 2-3 luni pe Alex, sa mearga 10-15-20demii de km, cu masina si iti va confirma.... ca ceea ce zic eu acum, nu exagerez....

Iar cu o atitudine, si cu o maturitate de care da dovada skillz + experienta teoretica care ti-o ofera un amarat de joc de 12 lire, poti face multe lucruri, credema... am incercat, si nu in trafic, ci intr-o parcare unde daca se intampla ceva, mi se intampla doar mie... si atat....

Cea mai mare greseala, e sa te urci din dacie de 50 de cai, sau din golf de 65, pe un 2.5 de 192, de cai, si sa te crezi zeu, sa te crezi ca domne daca mi-a iesit, cu dacia, cu asta de ce sa nu-mi iasa.....

Alex_Tiger 09-09-08 12:43

adevar graiesti tu fratioare :) am confirmat-o de mai multe ori pe propria piele. desigur ca nu e el jocul rupt din realitate dar confera cele mai bune principii in ale sofatului. mie mi-a placut ca un sofer obisnuit fara experienta in realitate de curse cand joaca prima oara lfs o baga in zid de 10ori pana cand invata ca defapt trebuie sa franezi inaintea curbei iar altul care are experienta racing/drifting inca din primele momente in simulator reuseste performante. eu am ramas masca, cand ma batut unul pe circuit mai demult (eu jucam de 1 an si ceva) iar el juca de 1 zi...(era pilot de kart)...

in concluzi, da absolut, lfs te ajuta sa intelegi multe fenomene de pe strada dar ca si orice alt lucru teorie fara practica=nimic si invers. nu trebuie sa crezi ca tu stii ca stii si in joc, dar e bine sa folosesti principiile dobandite! eu le-am folosit prima oara cand m-am invartit (prima in sensul ca nici macar in dreapta nu am stat intr-o rotitoare :D) si a iesit ok.

gelu_r 09-09-08 13:12

Quote:

Originally Posted by Raz6633 (Post 1741545)
Nu sunt expert, nu am mii de kilometri, cu RWD... dar iti pot spune urmatorul lucru, cerc frumos poti sa dai si cu, un 1.8 iar daca tu zici ca nu poti decat cu peste 2000, e clar, mai bine schimbi masina...

In alta ordine de idei, gelu, nu stiu cat de mult ai jucat tu LFS (a se intelege Live for speed, nu NFS, 2 lucruri total diferite), dar dupa ce am jucat 4 ani, si dupa 130de mii de km, in acel joc, (CU VOLAN, nu cu mouse) iti pot spune, ca fizica din joc, cu cea din masina, din viata reala e asemanatoare, singurul lucru care nu este simulat.... este dauna/pagubele materiale, mai ales sanatatea....

Sa asteptam 2-3 luni pe Alex, sa mearga 10-15-20demii de km, cu masina si iti va confirma.... ca ceea ce zic eu acum, nu exagerez....

Iar cu o atitudine, si cu o maturitate de care da dovada skillz + experienta teoretica care ti-o ofera un amarat de joc de 12 lire, poti face multe lucruri, credema... am incercat, si nu in trafic, ci intr-o parcare unde daca se intampla ceva, mi se intampla doar mie... si atat....

Cea mai mare greseala, e sa te urci din dacie de 50 de cai, sau din golf de 65, pe un 2.5 de 192, de cai, si sa te crezi zeu, sa te crezi ca domne daca mi-a iesit, cu dacia, cu asta de ce sa nu-mi iasa.....

am jucat si eu lfs si nu confund cu NFS stiu lfs u am jucat si in reatea cu voi si singur..am fost si eu obsedat de el luni bune ca si voi..jocul e destul de real..da nu compara o masina din jocu ala cum sta in drift intr o curba cu una reala...masina aia din joc ar fi echivalentu la o masina de 300 de cai si 1200 kg..suiete tu intr o masina deaia si vezi daca mai faci ca in joc...una e sa te fi invatat(in joc) sa tragi invers de volan cand fuge de cur sau sa nu pui frana una e sa faci asta in realitate..sa te invarti cu masina e usor...una e sa ii dai intro curba cand ai 40 50 si sa iti scape,sa vezi daca mai ai ce sa redresezi,si una e sa faci cercuri pe loc..deaia nu corespunde jocul cu viata reala..in joc la 80 90 100 eu faceam drift...fa tu asta in realitate..

Raz6633 09-09-08 22:11

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 1741688)
am jucat si eu lfs si nu confund cu NFS stiu lfs u am jucat si in reatea cu voi si singur..am fost si eu obsedat de el luni bune ca si voi..jocul e destul de real..da nu compara o masina din jocu ala cum sta in drift intr o curba cu una reala...masina aia din joc ar fi echivalentu la o masina de 300 de cai si 1200 kg..suiete tu intr o masina deaia si vezi daca mai faci ca in joc...una e sa te fi invatat(in joc) sa tragi invers de volan cand fuge de cur sau sa nu pui frana una e sa faci asta in realitate..sa te invarti cu masina e usor...una e sa ii dai intro curba cand ai 40 50 si sa iti scape,sa vezi daca mai ai ce sa redresezi,si una e sa faci cercuri pe loc..deaia nu corespunde jocul cu viata reala..in joc la 80 90 100 eu faceam drift...fa tu asta in realitate..

Iti spun, ca, atunci cand am prins parcare goala, m-am distrat cu masina, si catusi de putin am tinunt masina intr-un drift(daca pot sa ii spun asa), intradevar in masina, cand te ia si putin ametelea, etc etc, e mai complicat, ai mai multe pedale, butoane, manete, si etc etc.... dar principiul este acelasi, iar daca te obisnuiesti cu principiul, intr-un mediu controlat, n-ai probleme....

Sunt multi care se distreaza prin parcari, si care tin drifturi lungi, doar ca nu le place sa se dea mari, ei se distreaza doar pentru ei...

AK-ZER 12-09-08 17:47

Quote:

Originally Posted by Alex_Tiger (Post 1706577)
daca as sta sa fac o introducere la achizitia ei as sta aici o vesnicie asa ca am sa trec direct la subiect! azi dimineata pe la ora 7 am ajuns mandru in cj, dupa 3 sapt de vacanta in italia, cu o pisica germana nervoasa de mama focului! :D

Din ce an e? are pe ea motorul de 1.8 m42 sau 1.9 m44? e euro 2 nu?
Arata super sa ai parte numai de incidente fericite. Bafta la tunat! :-)
OFFtopic pt cunoscatori: e adevarat ca puntea spate de urs prezenta si pe e36 compact e mai buna pt "distractii" ?

dubmaniacks 12-09-08 18:27

Saraca masina ...

Alex_Tiger 13-09-08 01:03

Quote:

Originally Posted by zib3r (Post 1749365)
Saraca masina ...

de ce saraca??:shock:

@AK-ZER: m44, 1850 mi se pare..., trage bine dar nu cred ca mai are toti cei 140 caluti sub capota, sper sa ma insel ... dar dupa atata vreme ma indoiesc :P

Raz6633 13-09-08 10:50

Vino in bucuresti, si vedem daca are cei 140cp....

In mod teoretic, eu n-am sanse stoc vs stoc. :)

dubmaniacks 13-09-08 11:14

Quote:

Originally Posted by Alex_Tiger (Post 1750110)
de ce saraca??:shock:

Chiar iti place sa faci "drift"(cerculete) pe "pamant" ?

Raz6633 13-09-08 17:05

Quote:

Originally Posted by zib3r (Post 1750452)
Chiar iti place sa faci "drift"(cerculete) pe "pamant" ?

Ti se pare tie, ca face in fiecare zi? ti se pare ca el si-a facut abonament, si numai acolo se duce?

Chiar a mentionat, ca a incercat O DATA... si atat, sa vada si el ce si cum... daca eu ill stiu pe alex, si crede-ma, chiar ill stiu, o sa respecte masina asta ca lumina ochilor din cap.... asa ca te rog, toti am facut o data si o data, ceva mai 'ne regulamentar'

Alex_Tiger 24-09-08 13:26

6 Attachment(s)
iertati pauza de 2 sapt, dar am fost ocupat cu inmatricularea, plecari, evenimente, etc :D dar...insfarsit...GATA! am terminat cu toate si insfarsit masina are numere! in concluzie au fost ceva cheltuieli...350la rar, inca vreo 450 pt dosarele de finante si politie (cu tot cu impozite) inca vreo 200-300 pe tot felu de taxe si in final 40lei pt numere...a da si era sa uit, taxa de poluare care m-a costat 3375ron (deci exact cat mi-a spus si calculatorul de taxa de pe net). nr-ele acestea nu sunt permanente, cand vand golful voi face schimbare de numar si va avea 14 LFS. dar deocamdata...11 RSA (numar la rand) :D

a, da, din pacate nu stiu din ce cauza (intentionat sau de la vreo piatra) a cazut o bucatica din vopseaua de la sigla de pe capota...partea alba din dreapta sus...dar oricum se vedea ca deja era cam coapta sigla...va trebui sa o schimb...

Raz6633 24-09-08 13:55

pune-i angel eyes, si dupaia vino in bucale sa facem poze ;)...

All times are GMT +2. The time now is 07:14.

- Copyright 2026 4Tuning