Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Stilo - Coupe (geti) (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/87854-stilo-coupe-geti.html)

vasiabikeru 05-12-10 15:09

Re: Stilo - Coupe (geti)

Iti multumesc pentru raspuns. Tocmai asta era si ideea mea, de a nu face kitch, de a face un lucru cu gust. Te intrebam tocmai in ideea ca ai umblat pe-acolo si ai putea spune din start daca modificarea e posibila sau nu. Daca varianta asta nu e valabila, cred ca va ramane ascunsa evacuarea la, sper, stilo-ul meu :) Am vazut ca se pot face faruri frumoase xenon/angel-eye dintr-un kit pentru Punto, pus in carcasa de far de Stilo. Poti sa imi spui daca modificarile pe care le-ai facut tu au fost greu de facut si costisitoare? Multumesc si spor la modificari.

r@dy 05-12-10 18:29

geti chiar n-am cuvinte nu stiu ce sa mai spun mai am oleaca si-mi dau lacrimile..nu stiu eu prea multe despre motoare sau ce e de modificat dar stilo-ul asta doamne...:X mie imi place:D succes

geti 05-12-10 21:34

Mersi mult de pareri, mai e de lucru la el. In vara va si arata bine, sper eu dar cert e ca va mai avea ceva putere in plus, sunt limitat de injectoare. Sper sa fie primul JTD 8v din grupul Fiat care sa treaca putin peste 200 cp.

geti 07-12-10 00:04

6 Attachment(s)
Poze mai putin reusite

marius3030 07-12-10 01:52

interesante farurile!!!ce fel de lupa au sau cum sunt facute?

Armandot 08-12-10 11:47

Cum te impaci cu suspensia sport iarna?:)) Eu nu pot sa merg nici cu asta normala pe drumurile astea, cel putin cand a nins era durere...

geti 08-12-10 16:09

Ma descurc foarte greu, uneori raman suspendat pe zapada pe care o adun sub mine.0ricum e reglabila si daca, chiar nu se mai poate mai urcam 70mm in sus si la vara inca 30, fata de cat e acum

Armandot 10-12-10 23:42

Salut, te-am vazut azi , te-am salutat dar cred ca a fost prea tarziu:oops: , frumoasa masina si live:-) am vazut ca ai trecut pe cauciucuri de iarna pe fatza.Arata foarte bine cu farurile modificate, ma gandeam si eu sa le pun lupa sau sa trec pe varianta de a adapta niste faruri cu lupe de punto mk2, de acuma la primavara o sa vad.

geti 11-12-10 08:34

Salut, te-am salutat si eu, in dreprtul cladirii Romtelecom.

geti 19-12-10 00:10

Masina a mai primit niste mici ajustari in ceea ce priveste transmisia. Ambreiaj sport Sachs si bineinteles o mica modificare si in cutia de viteze, diferentialul care la acest model 1.9 jtd, de obicei face probleme,la cresterea in cuplu, a fost inlocuit cu un diferential Alfa Romeo 156 tot JTD dar 2.4. Ca modificari anticipate urmeaza, ax came si supape mai mari. Axul cu came va ajuta la injectarea unei cantitati mai mari de motorina intr-un ciclu, prin marirea timpului de deschidere a supapelor si de asemenea turatia max va creste la 4800 rot. De asemenea supapele mai mari vor ajuta la cresterea raportului volumetric, 16v nu o pot face dar 8v mari sigur pot.Caut o masina donatoare de supape. Bineinteles toate acestea sunt planuri de viitor si nu stiu daca apuc sa le pun in aplicare prea curand.

JusT_SaY_BoBo 30-03-11 21:31

felicitari si tot respectul meu pentru felul in care arata si merge masina:shock:
dupa cum ti-am zis in fiecare dimineata cand trec pe langa ea sunt:shock:
ma bucur foarte mult ca am reusit sa luam legatura!

jumP3rCS 10-07-11 20:59

la schimb cu un fiat punto 1.9 jtd + diferenta? an 2002

geti 22-07-11 17:37

Ai PM.

babone 22-07-11 21:10

Felicitari pentru Stilo,imi place foarte mult cum arata,iar farurile cu lupa sunt geniale.Personal singurul lucru care mi se pare nepotrivit la masinuta este acea prelungire de la bara spate,dar fiecare cu ale lui.Inca o data felicitari si pentru aspect si pentru puterea obtinuta.

jumP3rCS 30-07-11 08:47

Quote:

Originally Posted by babone (Post 4481425)
Felicitari pentru Stilo,imi place foarte mult cum arata,iar farurile cu lupa sunt geniale.Personal singurul lucru care mi se pare nepotrivit la masinuta este acea prelungire de la bara spate,dar fiecare cu ale lui.Inca o data felicitari si pentru aspect si pentru puterea obtinuta.

mai este valabila oferta?

All times are GMT +2. The time now is 16:09.

- Copyright 2026 4Tuning