![]() |
Re: cluburi in tulcea
Exista doar un singur club(nelegalizat) de racing/tuning in Tulcea care cuprine masini si motoare slabe ca performanta, acela este DELTA RACING CREW
Noi, membrii Delta Racing Crew, am fi entuziasmati daca ar mai exista sau s-ar infiinta un alt club. Noi, Delta Racing Crew am fost mereu activi, numai ca nu suntem dornici de afirmare, nu suntem dornici sa aratam motoarele de 750cmc1,4L; 1,6L;2.0L;2,5L;3,2L etc... suntem copii,iar personalitatea fiecaruia dintre noi nu tine de masina sau cai putere asta este diferenta dintre noi si majoritatea cluburilor. Pe langa tot si toate, suntem singurul club care reprezentam si respectam Tulcea, atat de mult incat am ales si o denumire specifica regiunii. |
Am sa postez si aici cat si pe "diverse"
O mica atentionare prieteneasca si impartiala din partea mea . Am fost atentionati de observatori legat de anumite probleme pe aceasta sectiune implicand in principiu un conflict intre SEJ si Maus. Am citit cam toata povestea inclusiv post-urile sterse , Maus te rog de acum nu mai sta la discutii cu ei , si e valabil pt toti moderatorii de aici , jignirile/amenintarile pe acest forum cum domnule SEJ le-ai aplicat in forta MACHO lui Maus chiar crezi ca isi au rostu , ba chiar crezi ca se vor adeverii ? Ia-o de la unu care primesc astfel de la prostii pe forum ca multi alti moderatori de la fel si fel de useri , si cand situatia ajunge in relatia de a va vedea intre 4 ochi sunt putine variante probabile cum ar fii : Va intalniti si realizati ca motivele sunt absurde si dupa ce urlati ca animalele un pic o lasa-ti balta iar in cateva luni de la sine timpul va ajunge sa va convinga ca o sa da-ti noroc pe strada , sau alta varianta va luati la pumni si etc , ca sa demonstrati ce? ca unu are muschi si celalat creier ?! Nu e corect asa caci si de aici chiar daca tu cu amenintarile si bataia il invinetesti putin , baiatu cu creier in ziua democratica de azi te da in judecata te scutura de bani pana te faci violet , verde curcubeu si te arunci singur in alte belele legale si etc. Ce zici merita toate tampeniile astea pt niste contradictorii legate de care club e mai bun? fiecare club are istoria lui frate , dar aveti aceiasi pasiune , lasa-ti altii sa decida pt voi care sunt mai buni in functie de realizari , si sa fie premiati cum se cuvine , cum a fost Speed Line aseara fair play de un club de la 100 km votati de numarate cluburi din Constanta , DE CE? pentru ca faptele au vorbit , si pana la urma si Maus care nu ne stim extraordinar dar stiu ca v-a organizat si a pus osu la munca pt evenimente din Tulcea care au fost printre cele mai bune din tara asta. Nu e pacat cand astia muncesc pt voi toti sa va aratati muschii asa degeaba cu batai de prin evul mediu? ce naiba , nu ne mai luam femeile de par si buturuga in mana si le tragem in pestera sa le F.....M Sper ca ai inteles acest mesaj care este valabil pt amandoi , eu nu tin partea nimanui si de-aia de acum vei fi sanctionat de cei 2 super moderatori care vor verifica o perioada de acum acest thread , Maus a fost cam indulgent doar sa stearga post-urile. Daca si atungi continua problema , atunci te rog sa te descarci pe noi care vom intervenii de acum , care totusi nu ne inmuiem la amenintari de genu , si dupaia stai si ne umplii frigiderele de sarbatori degeaba cand de fapt toti ar trebuii sa ne bucuram de ele. P.S. fiti corecti unii fatza de altii ca pana la urma nu am fi aici unii fara altii , intotdeauna exista competitie si pasiune , dar daca suntem romani trebuie sa mai invatat si ce e ala fair play , repet cluburile cele mai bune sunt cele care au pus faptele pe masa , au scris un mic capitol de istorie cu fiecare cursa organizata sau cupe castigate , plus legea facuta pe strazi care ar trebui sa fie NET superioara fatza de alt club , nu vai domnule 5 masini de la noi au facut 4 de la voi si etc , aia nu e suprematie ... aia e o intamplare caci nu toti avem zile bune la curse cum nici masinile noastre nu raman pe locul 1 mereu , caci mai vin si altii din urma , si vor venii in continuare. Sarbatori Fericite tuturor pasionatilor din Tulcea de la X-Team Racing Club Constanta |
Quote:
|
Vad ca unii au o mentalitate aruncata in borduri pe aici si nu vad ca incerc sa aplanez un conflict , macar pe forum unde este responsabilitatea noastra moderatorilor.
PT INFO. vostru membrii din Tulcea 4Tuning ne-au adus la cunostinta despre problemele de pe partea asta de forum , ca nu am eu nici un interes sincer sa vin sa verific sectiunea TULCEA , imi e de ajuns ce este in Constanta. Asa ca domnule T-E-N nu faci in acel post decat sa te implici si tu inutil cum zici ca m-am implicat eu , si raspunsul meu este , da SUNT JUDECATOR in cazul forumului pot sanctiona cum se cuvine dupa regulament , asa ca luati o pauza ca nu ma impresionez cu nimic si daca vreti sa continuam se vor scoate useri din sectiunea Tulcea ,personaje care aplaneaza conflicte ca voi ... asa cum vi s-a oferit aceasta sectiune in 2007 ... la fel de repede se poate si sterge daca nu va supuneti unii scandalagii regulilor forumului. Eu nu vad decat bagatori de seama care spun ca tine lasati prostiile si toate conflictele cand tu de fapt pui si tu paie pe foc. Apropo , ceea ce faci tu , e flame ... putin mai sus pe forum ai un regulament , citeste-l ca iti va face bine. |
Quote:
Ai zis ca nu vezi decat bagatori de seama,dar cel mai mare bagator de seama in momentul de fata esti tu... ti-am zis ca era mai simplu sa dai ban decat sa intri in cearta, eu nu am facut nimic, doar am raspuns la ce ai spus despre mine, ai facut atac la persoana... regulile nu sunt pentru toata lumea? Ai vorbit despre mine, si m-ai jignit, fara ca eu sa-ti spun ceva... pentru ca ii ti partea lui domnul Maus care ce este Maus? Moderator... asa ca oricum nu am eu ce sa fac aici, sunt un simplu user. |
Nu am nimic cu nimeni dar de ce a trebuit sa intervina un alt moderator,pe rubrica Tulcea?Noi nu avem moderator?
|
Moderatorul de la sectiunea tulcea e maus din galati foarte tare:-P.
|
Maus din Gl .
obrazNICK din CT. Pai sa aleagem un moderator? Defapt este desemnat TuningBoy de Gabi dar dai search si ce dai TuningBoydin iasi :lol: cred,ca moderator pe tulcea e Eugen_Tl defapt? |
Candva, de mutl am avut id-ul TuningBoy, si impreuna cu cosmin (obraznick) am avut ideea sa facem si noi o particica a noastra pe forum...altii din tulcea nu imi mai aduc aminte sa fi fost, poate FLY.. incet incet a venit lume, am avut activitate, si am propus sa aparem si in LISTA, iar de aici am avut nevoie de un moderator, si am fost votat eu. A fost o experienta oarecum si buna si rea. Din pacate ca moderator iti faci multi dusmani, pt ca doresti sa lasi o imagine aici pe alb, insa iti iei injuraturi, unii chiar nu te mai saluta ca le-ai sters postul si tot asa.. N-as vrea sa ma gandesc ce-as pati ca super moderator, si sa fiu nevoit sa dau un ban. :D
|
Eu zic cel mai bine sters Rubrica Tulcea!:shock:
|
Ar fi f urat sa se intampla asa ceva, eu chira am pus suflet atunci, si vorbesc f serios. :)
|
Stim eugen ca multumita tie avem sectiunea tulcea am citit tot de cand erai tu tuningboy
|
Da dar la inceput era frumos,dar acuma uitete se posteza de paste si de craciun cate o urare in rest scandal.
|
Pai asa se intampla, cand lumea pleaca prin alte orase si uita, daca se mai baga si intr-un club adio... posturile lor le gasesti pe sectiunea clubului sau orasului respectiv. :)
Cam ar fi nevoie de useri noi,pasionati,activi. |
Da este si asta rivalitatea dintre cluburi una alta ... si nici pe forumuri
Ce-i care au ceva de aratat nu stau pe forumuri si stau in garaje lucreza un alta ... iar cei care stau pe forumuri nu mai stau aici,ci in alta parte8). |
| All times are GMT +2. The time now is 21:26. |
- Copyright 2026 4Tuning