![]() |
Re: Predator Xtreme sau...?
Quote:
.............(vazute de mine:lol: )Rodex, Ike, Puna, Casid, sa nu uitam de Crocodile si semnul de Lacoste:lol::lol::lol: Posesorul masinii asteia cu "nume si aspect de carcasa de calculator":lol: sigur foloseste si celelalte produse de "calitate" enumerate de mine si Soulstorm mai sus |
Quote:
Si de asemenea exista si oameni care sa aprecieze un astfel de "Lamboghana" fiindca "Vai cata munca a depus..." , ce motive stupide ! |
amplasarea scaunelor e un pic ciudata,sa zicem ca mai iei inca daua persoane cu tine in masina,de se apuca de vorbit te bruiaza de numa :lol:
|
bine ca aveti toti lambo si veyron de ziceti ca asta e praf nebunilor habar nu aveti ce motor are macar si gata e praf la voi :))) pilotilor de f1 care sunteti :))
|
e urata... mi mila cand vad ce faci astia din masina
|
mie unu imi place dar nu prea au dat atentie la detalii:(
|
Quote:
|
nush dar daca are un motor de avion o sa ziceti toti mama ce masina daca are unul mic aaaaaa e praf :)) asa sa ziceti toti ca e urata e usor si majoritatea nu au mers in viata lor decat cu logan cel mult
|
Quote:
n-au valoare daca nu sunt legate de un nume de firma mare . Dar ca la linii , masini vechi cu renume mai mic bricolate de amatori pasionati bat pe pista masini care au in spate tot (inafara de ce trebuie la linii ) . |
ce tare e masina si "look" are!!!!!
e oribila, munca e de apreciat si cred ca sar fi putut face ceva mult mai frumos cu bani aia dar nah cum gusturile nu se dicuta ramane la aprecierea fiecaruia. cat despre motor ma gandesc ca nu are ceva mai mare de 2500cm2 deoarece am vazut "cred" numai 240 in bord la vitezometru. |
mie unu imi place, e un murcielago ce sa lovit cu un avion stealth si a rezultat varianta extreme
|
botu seamana cu unul de lamborghini galardo tunat ,volanul e jalnic in schimb,oricum arata destul de ''dangerous''
|
Quote:
Un telefon Nokia construit sub licenta in Taiwan (daca nu ma insel acolo se mai fac) NU se compara cu o copie chinezeasca Nokia , adidasii de firma (care majoritatea se fabrica sub licenta in China) NU se compara cu adidasii "la kilogram" facuti in China ! |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:30. |
- Copyright 2026 4Tuning