![]() |
Re: top speed matiz....:))
mie mi se pare sau voua va este indiferent dak muriti sau nu ?? joke aqm vorbine serios am mers cu tico cu 140 dar mi-era frica sa nu cad din ea sa se rupa ceva.
|
Sa cada sau sa se rupa....se poate intampla pe orice masina..la orice viteza..
La Matiz cel mai rau lucru care se poate intampla e sa puste motoru...Dar aia nu inseamna ca mori. |
Quote:
|
stiu pe cineva de pe forum care au fost 5 in masina si au mers cu 180 cu matizu.nu stiu daca nu cumva au si filmuletul
|
am reusit azi 150 + hai fie maxim 155 ... cred ca batea vantul din spate pentru ca am mai incercat odata pe aceasi portiune de drum dar in cealalta directie doar 140..
P.S ... daca te "chinui tare" (defapt masina o chinui tare) cred ca ajungi si la 160 |
eu cu matizul meu am mers cel mai mult cu 170+ (~173) pe panta. la viteza aia am simtit ca nu mai am nici un control asupra masinii :). pe autostrada bucuresti-pitesti am mers aproape toata cu 160. am fost 2 oameni in masina + vreo 70 kg subwooferul cu tot ce mai am in portbagaj. si cu 4 oameni in masina pe drum drept 155 tot cu subwooferul si restul din portbagaj. pe panta eu zic ca matizul ia bordul, adica 180, dar imi e frica sa ii mai dau atat :). nu am nici poze nici filmulete nimic. am avut la 160 dar nu le mai gasesc
|
in vara knd veneam de la mare tata mergea cu 140 in spatele nostru era un matiz iam zis lui tata sai dea sa vedem dak se mai tzine matizul in spate shi pe la 160 matizul nu mai se vedea.Eu eram intr-un logan 1.6 8 v
|
momentan 140, nu am mai avut unde sa dau
|
Doamne fereste... Nu sunteti sanatosi... am mers si eu cu tico lu mama cu 100 si am crezut ca mor .. :)) pai voi mergeti cu matiz cu 160-170 ...eu merg cu cielo cu viteza asta si e marfa dar si imi e frica nu ca pica ceva la masina dar mi-e frica sa dau de vreun cretin ca ma fac praf si eu si ala...voua nu va e frica ? mai ales cand bate si vantu din laterala? se simte la cielo al meu la 140 cand bate vantu mai tare asa putin si e naspa rau ... dar voi cu matizu?
|
cu matizu mergi cu viteza cand vrei sa devi din ala ce canta la harpa :P
|
Matizul s-a dus cu 150 km/h avea un pik de vant din spate , dar la cea mai mica denivelare scadea la 110 :P.Si ce zic u snyky acolo cu 170-173 imi vine cam greu sa cred asa ceva , fara suparare.
|
cauta aci pe unde pe forum sa vezi 180km/h cu matiz cu 5 persoane in masina. masina este din cluj si nu avea atuncea dacat filru de aer sport, in rest nimic
|
mah eu vorbeam de viteza reala nu de ceea ce arata vitezometrul :P
|
Quote:
|
new update ... 130 in viteza a 4-a :oops: :oops: , cred ca ar mai fi mers putin dar nah , imi era mila de masina...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:55. |
- Copyright 2026 4Tuning