![]() |
Re: sfaturi pentru cei care o iau de la capat
cred ca zic pass la aventurile de o noapte .... le prefer pe cele constante de lunga durata
|
nu e rau din cand in cand...e ca si cum ai baga un aditiv la benzina....ca tot e forum de masini :))) eu am 18 ani..totusi am zis k o sa am timpo de relatii....de lunga durata...sa mai profit acum ultimu an de liceu
|
baga tu aditiv ca eu merg pe benzina aia de la peco :))
|
pai nu ii tare greu sa fii in locul lui donn daca ai macar o masinuta acolo cu care sa iti faci treaba.da sa va vad io ce ati face daca nu ati avea bani macar de o cafea.sa vezi atunci distractie si gagici :D
|
stiu...cum e :)) inaitne de masina aveam bicicleta cu care ineabuneam fetele prin stiluld emers...oricum eu nu ma distrez cu fetele cu masina:)) tocmai k ele stau pe la tara,vin cu microbuzul si stau la mine o noapte sa zic...eu nu sunt taxi;) doar pretena o plimb cu masina:)) si daca vor bani le dau eu bataie ;) eu nu cheltui bani cu fetele in niciun fel...benzina flori etc...doar la pretena ii iau de ziua ei sau cu o ocazie speciala;)poate daca imi iau masina de afara at o sa le plimb si o sa ma distrez ;)
|
Quote:
|
o chem in parc pe banca la intuneric;) ii zic ca sunt romantic :))
|
si ii furi telefonu .. pac pac :))
|
am mai facut odata asa....cu una...aveam pretena dar mi se pusase pata pe una...si i`am zis sa iesim in oras dar intr`un parc unde e mereu intuneric..am convinso cu greu...si dupaia a inceput sa`i placa la nebuna si nu mai scapam de ea sa o duc acolo....cica ii placea ca era romatic.. :X ;))nu se stie niciodata ce ascunde mintea unei fete...
|
crede-ma ca nu stii niciodata ce e in minte unei femei ... daca esti prea romantic esti lingau .. daca nu esti romantic de ce nu esti romantic .. daca esti distant nu iti pasa .. daca o iubesti prea mult o sufoci .. si tot asa .. nu incerca sa intelegi cateodata nici ele nu stiu ce-i in capul lor nu-i asa FETELE ??
|
exact asa e....niciodata nu stii ce vrea o fata...si partea proasta ca nici macar nu iti spune ce vrea....poate ai norocul sa`ti dai seama singur ca altfel....
|
Daca ii faci scandal ca te exclude ... e grav ... Daca nu o cauti ca sa nu o sufoci, iar nu e bine.
Va mai "frecati" mult ? |
bunicul meu (d-zeu să-l odihnească) avea o vorbă a lui : cand iţi iei nevastă.bate-o odată bine...apoi dacă mai stă cu tine inseamnă că te iubeşte...;))
|
al meu zicea altfel ... bate-ti nevasta ca stie ea de ce :))
|
hai frate,cum sa bati o fata?ce mentalitate e asta?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:34. |
- Copyright 2026 4Tuning