Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   sfaturi pentru cei care o iau de la capat (https://forum.4tuning.ro/28-femei/87613-sfaturi-iau.html)

Psycho 26-08-08 21:28

Re: sfaturi pentru cei care o iau de la capat

cred ca zic pass la aventurile de o noapte .... le prefer pe cele constante de lunga durata

D o n n 26-08-08 21:53

nu e rau din cand in cand...e ca si cum ai baga un aditiv la benzina....ca tot e forum de masini :))) eu am 18 ani..totusi am zis k o sa am timpo de relatii....de lunga durata...sa mai profit acum ultimu an de liceu

Psycho 28-08-08 20:47

baga tu aditiv ca eu merg pe benzina aia de la peco :))

Cristy65 28-08-08 20:49

pai nu ii tare greu sa fii in locul lui donn daca ai macar o masinuta acolo cu care sa iti faci treaba.da sa va vad io ce ati face daca nu ati avea bani macar de o cafea.sa vezi atunci distractie si gagici :D

D o n n 28-08-08 21:16

stiu...cum e :)) inaitne de masina aveam bicicleta cu care ineabuneam fetele prin stiluld emers...oricum eu nu ma distrez cu fetele cu masina:)) tocmai k ele stau pe la tara,vin cu microbuzul si stau la mine o noapte sa zic...eu nu sunt taxi;) doar pretena o plimb cu masina:)) si daca vor bani le dau eu bataie ;) eu nu cheltui bani cu fetele in niciun fel...benzina flori etc...doar la pretena ii iau de ziua ei sau cu o ocazie speciala;)poate daca imi iau masina de afara at o sa le plimb si o sa ma distrez ;)

Cristy65 30-08-08 10:28

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1720590)
stiu...cum e :)) inaitne de masina aveam bicicleta cu care ineabuneam fetele prin stiluld emers...oricum eu nu ma distrez cu fetele cu masina:)) tocmai k ele stau pe la tara,vin cu microbuzul si stau la mine o noapte sa zic...eu nu sunt taxi;) doar pretena o plimb cu masina:)) si daca vor bani le dau eu bataie ;) eu nu cheltui bani cu fetele in niciun fel...benzina flori etc...doar la pretena ii iau de ziua ei sau cu o ocazie speciala;)poate daca imi iau masina de afara at o sa le plimb si o sa ma distrez ;)

bine ma nu e vorba sa le plimbi sau nu,dar daca trebuie sa mergi sa le vezi,sau sa faci un transport profitabil,masina este acolo.iar cu banii nu ca trebuie sa ii strici pe prostii,dar cand nu ai bani nici macar sa mergi la un suc,adica sa faci prezenta.atunci ce faci?

D o n n 30-08-08 16:19

o chem in parc pe banca la intuneric;) ii zic ca sunt romantic :))

Psycho 31-08-08 03:32

si ii furi telefonu .. pac pac :))

D o n n 31-08-08 11:19

am mai facut odata asa....cu una...aveam pretena dar mi se pusase pata pe una...si i`am zis sa iesim in oras dar intr`un parc unde e mereu intuneric..am convinso cu greu...si dupaia a inceput sa`i placa la nebuna si nu mai scapam de ea sa o duc acolo....cica ii placea ca era romatic.. :X ;))nu se stie niciodata ce ascunde mintea unei fete...

Psycho 31-08-08 21:12

crede-ma ca nu stii niciodata ce e in minte unei femei ... daca esti prea romantic esti lingau .. daca nu esti romantic de ce nu esti romantic .. daca esti distant nu iti pasa .. daca o iubesti prea mult o sufoci .. si tot asa .. nu incerca sa intelegi cateodata nici ele nu stiu ce-i in capul lor nu-i asa FETELE ??

D o n n 31-08-08 22:44

exact asa e....niciodata nu stii ce vrea o fata...si partea proasta ca nici macar nu iti spune ce vrea....poate ai norocul sa`ti dai seama singur ca altfel....

Mustang 31-08-08 23:22

Daca ii faci scandal ca te exclude ... e grav ... Daca nu o cauti ca sa nu o sufoci, iar nu e bine.
Va mai "frecati" mult ?

D o n n 31-08-08 23:27

bunicul meu (d-zeu să-l odihnească) avea o vorbă a lui : cand iţi iei nevastă.bate-o odată bine...apoi dacă mai stă cu tine inseamnă că te iubeşte...;))

Psycho 01-09-08 09:35

al meu zicea altfel ... bate-ti nevasta ca stie ea de ce :))

bmwm5 01-09-08 09:50

hai frate,cum sa bati o fata?ce mentalitate e asta?

All times are GMT +2. The time now is 15:34.

- Copyright 2026 4Tuning