![]() |
Re: Sierra V12 vs. Calibra
Quote:
nu eu nu am nici o sansa, scot 6,8 sec pe 50m :oops: masina mea fuge mai tare iti dau voie sa te urci in sierra si pun pariu ca nu e nevoie sa ma astepti la finish |
Quote:
|
Re:
Quote:
nu sunt sofer ii dau doar de frica sa nu ma ajunga roata de rezerva, la sierra e nevoie de sofer ca are hidramata :ballbounc |
Re:
Quote:
nu stiam cat scoti pana la suta , mizam pe faptu ca gresesti o treapta dar dupa aceea am aflat ca ai hidramata si nu zic asta la misto ne cunoastem mai bine la craiova |
Quote:
e o liniuta daca ar fi in trafic nu ar pierde as ajuta eu rezultatul final |
Re:
Quote:
citim 2 saptamani la critici si figuri daca pierde calibra ca se sparge integrala dar pana la cursa ma :workout: |
Re:
Quote:
daca ma face pe 400m pe 1000 m la top speed cand ajunge la viteza lui maxima in 20sec ma pierde din vedere pritene mai pune peste viteza lui maxima 27 km/h si ajungi la topspeed la calibra aia de cacat :lol: |
Quote:
AM SCRIS REPEDE SI DE ACEEA PARE UN TON MAI RASTIT. Intentia mea a fost alta.SA iti spun ce motor are calibra.Ca mici el nu era inconstient ca sa se dea cu siera cu un 2000 aspirat 350 cp ??? Hmm 280 nu zici tu. Ps iti arat si eu o dacie turbo da in 4 treptre |
Re:
Quote:
Bai ZUM-ule, termina-te mah... il faci si pe 100m, 400 si 1000. Nu mai pleca cu ea din 8000 :wink: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
asta crezi tu vino la craiova si iti arat nu daca pierd sau castig liniuta cu sierra , iti arat top speed la calibra aia de cacat si nu pe elevator pe patru rotiI.mi zici sa nu ma agit pai daca scrii tampenii aici e vb de o liniuta nu de femei lumea pierde averi eu nu ma supar daca pierd un rahat de liniuta sansele mele sa fac sierra sunt mici o recunosc acum esti multumit :blahblah: |
Amice nu m-ai inteles deloc primu` meu post a fost 1 ironic la adresa lu` hondaru nush ce ai inteles u de acolo da ma rog fiecare intelege ce vrea , sa sti ca yo nu am intrat pe forumu` asta sa-mi fac dusmani ci din contra , si nu inteleg dc iti tot numesti u masina \"calibra de *** \" ??? a scris cineva ceva ... si revin la viteza maxima u vrei sa zici ca iei q calibra ta peste 250 ?? dak prinzi atat sa ma dai si pe mine o tura :D ca vin si yo la Cr in sierra :P:P .... :peace: :peace:
|
opel turbo
|
Re:
Quote:
|
De prins peste 250 sigur prinde.
o Calibra cu 2000 8v merge cu 230 -235 Are un cx foarte bun 0,28 si destui ani a detinut recordul la acest capitol. Si cum la viteza CX-ul este un factor important fa si tu o legatura. fostul proprietar al acestei Calibra cel de la Tg Mures a mers cu una stock pe autobanda in Germania cu 280. Acum vb de viteza indicata pe bord,nu viteza reala,ca la orice masina exista o eroare de kilometraj. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:18. |
- Copyright 2026 4Tuning