Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Sierra V12 vs. Calibra (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/8755-sierra-v12-vs-calibra.html)

DJ41ZUM 16-10-05 19:00

Re: Sierra V12 vs. Calibra

Quote:

Originally Posted by \"radu_lkv\"
Quote:

Originally Posted by \"DJ41ZUM\"
Vreau sa provoc Sierra V12

shutule, ma NU ai sansa! sorry, dar cunosc masina aia....

nu eu nu am nici o sansa, scot 6,8 sec pe 50m :oops: masina mea fuge mai tare iti dau voie sa te urci in sierra si pun pariu ca nu e nevoie sa ma astepti la finish

radu_lkv 16-10-05 19:06

Quote:

Quote:

Quote:

nu eu nu am nici o sansa, scot 6,8 sec pe 50m :oops: masina mea fuge mai tare iti dau voie sa te urci in sierra si pun pariu ca nu e nevoie sa ma astepti la finish

bafta! poate castigi si m-as bucura

DJ41ZUM 16-10-05 19:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
Pana la urma Sierra asta in afara de drift-show-uri nu stiu sa fi castigat ceva, asa ca poate are sanse omul cu Calibra... :wink: Sofer sa fie, ca in rest... masina il ajuta.
:arrow:

nu sunt sofer ii dau doar de frica sa nu ma ajunga roata de rezerva, la sierra e nevoie de sofer ca are hidramata
:ballbounc

DJ41ZUM 16-10-05 19:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BMWPower\"
Cu placere, cred ca am vb cu omu si la Cr pe 2 oct. nu stiu sigur daca e acelasi. Sper sa fiu prezent pt ca e imediat dupa Galati.Oricum stati linistiti omul imi stie masina, stie cam ce poate, daca ne dam o facem pt o comparatie nu pt altceva. Pt informatia voastra am 0-100km/h cu cel putin o sec sub el si omul stie asta, de la viteza asta in sus....stim cu toti cum accelereaza sierra

nu stiam cat scoti pana la suta , mizam pe faptu ca gresesti o treapta dar dupa aceea am aflat ca ai hidramata si nu zic asta la misto ne cunoastem mai bine la craiova

DJ41ZUM 16-10-05 19:26

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

bafta! poate castigi si m-as bucura

am masina de 4950 euro daca pierde sau castiga eu tot o consider smechera , oricum daca pierd nu o fac cu 200m distanta intre masini
e o liniuta daca ar fi in trafic nu ar pierde as ajuta eu rezultatul final

DJ41ZUM 16-10-05 19:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ciumegu\"
[b]Bravo Sutzu!!!!!!!!!! Ba voi astia din Bucuresti ce tot comentatzi? Omu vrea si el sa se dea. Si ce dak e din CR? Ce omu cu Sierra stie Calibra lu Sutzu? De ce nu a vrut sa o faca cu el pe 2 oct.?
SUTZU IS THE BEST

citim 2 saptamani la critici si figuri daca pierde calibra ca se sparge integrala dar pana la cursa ma :workout:

DJ41ZUM 17-10-05 10:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"L3vys\"
Se tine lumea de mistouri paicea (aviz hondaru :D:D:D:D) .... ce mai in sus si in jos dupa suta sierra e puturoasa poate il prinzi :D :D (il prinzi dupa linia de finish ) :lol: :lol: .... la ce il ajuta calibra aia hondare ??? poate la agatat gajici ... poate nici acolo :lol: :lol:

daca ma face pe 400m pe 1000 m la top speed cand ajunge la viteza lui maxima in 20sec ma pierde din vedere pritene mai pune peste viteza lui maxima 27 km/h si ajungi la topspeed la calibra aia de cacat :lol:

EVOLUTION8 17-10-05 11:16

Quote:

Da pritene, ai dreptate, V6 a avut si 5 prezoane. Mai greseste omul, mai ales ca nu sunt un impatimit al marcii Opel.

c20Let dupa pararea mea este cel mai bun motor care a fost montat pe Opel Calibra. Se poate marii puterea foarte usor, numai ca o sa cedeze cutia de transfer la mai mult de 350CP, si adio 4X4

Am vazut destule masini hibride la viata mea, asta nu inseamna ca au iesit asa pe poarta fabricii.

Daca vrei iti arat si eu o dacie turbo, cu tractiune pe o singura punte, si cutie in 5 lol!
Nu am vrut sa sune asa cum ai interpretat tu.Scuza-ma.
AM SCRIS REPEDE SI DE ACEEA PARE UN TON MAI RASTIT.
Intentia mea a fost alta.SA iti spun ce motor are calibra.Ca mici el nu era inconstient ca sa se dea cu siera cu un 2000 aspirat
350 cp ???
Hmm 280 nu zici tu.

Ps iti arat si eu o dacie turbo da in 4 treptre

omuliber 17-10-05 12:24

Re:

Quote:

Quote:

Se tine lumea de mistouri paicea (aviz hondaru :D:D:D:D) .... ce mai in sus si in jos dupa suta sierra e puturoasa poate il prinzi :D :D (il prinzi dupa linia de finish ) :lol: :lol: .... la ce il ajuta calibra aia hondare ??? poate la agatat gajici ... poate nici acolo :lol: :lol:

daca ma face pe 400m pe 1000 m la top speed cand ajunge la viteza lui maxima in 20sec ma pierde din vedere pritene mai pune peste viteza lui maxima 27 km/h si ajungi la topspeed la calibra aia de cacat :lol:

Bai ZUM-ule, termina-te mah... il faci si pe 100m, 400 si 1000. Nu mai pleca cu ea din 8000 :wink:

L3vys 17-10-05 16:13

Re:

Quote:

Amice cred ca ai gresit calculul ... si sincer nu te mai agita atat e o cursa amicala :p ... dak pierzi sau castigi tot invingator te numesti :P:P si totusi chiar ai gresit calculul :P:P ... :peace: :peace:

DJ41ZUM 18-10-05 00:56

Re:

Quote:

Quote:

Amice cred ca ai gresit calculul ... si sincer nu te mai agita atat e o cursa amicala :p ... dak pierzi sau castigi tot invingator te numesti :P:P si totusi chiar ai gresit calculul :P:P ... :peace: :peace:

asta crezi tu vino la craiova si iti arat nu daca pierd sau castig liniuta cu sierra , iti arat top speed la calibra aia de cacat si nu pe elevator pe patru rotiI.mi zici sa nu ma agit pai daca scrii tampenii aici e vb de o liniuta nu de femei
lumea pierde averi eu nu ma supar daca pierd un rahat de liniuta sansele mele sa fac sierra sunt mici o recunosc acum esti multumit :blahblah:

L3vys 18-10-05 11:05

Amice nu m-ai inteles deloc primu` meu post a fost 1 ironic la adresa lu` hondaru nush ce ai inteles u de acolo da ma rog fiecare intelege ce vrea , sa sti ca yo nu am intrat pe forumu` asta sa-mi fac dusmani ci din contra , si nu inteleg dc iti tot numesti u masina \"calibra de *** \" ??? a scris cineva ceva ... si revin la viteza maxima u vrei sa zici ca iei q calibra ta peste 250 ?? dak prinzi atat sa ma dai si pe mine o tura :D ca vin si yo la Cr in sierra :P:P .... :peace: :peace:

slkamg 18-10-05 11:58

opel turbo

DJ41ZUM 18-10-05 12:25

Re:

Quote:

Amice nu m-ai inteles deloc primu` meu post a fost 1 ironic la adresa lu` hondaru nush ce ai inteles u de acolo da ma rog fiecare intelege ce vrea , sa sti ca yo nu am intrat pe forumu` asta sa-mi fac dusmani ci din contra , si nu inteleg dc iti tot numesti u masina \"calibra de * \" ??? a scris cineva ceva ... si revin la viteza maxima u vrei sa zici ca iei q calibra ta peste 250 ?? dak prinzi atat sa ma dai si pe mine o tura :D ca vin si yo la Cr in sierra :P:P .... :peace: :peace:

la adresa lu hondaru fiind vb de masina mea sau cum calibra turbo 4x4 are de fabrica 245km/k viteza maxima, pana la 277km/h mai e putin pt informarea ta iti spun doar atat se tureaza 7800rpm pe trapta si 8000rpm pe liber daca stii ce inseamna asta la un motor c20let de opel calibra. Nu am nimic cu nimeni doar daca e vb de masini . Nu ma cert ca idiotu atat iti pot spune pot demonstra . Cat despre sierra, castiga doar daca are cuplu mai mare, 4x4 face multe la o masina cand pleaca iar sierra da burn pana la 60km//h nu zic ca nu are putere. Distanta de 400m ma dezavantajeaza mult pe treapta 1 si 2 am limitate la presiune in turbina. Cam atat ne vedem la craiova atunci :peace:

EVOLUTION8 18-10-05 12:27

De prins peste 250 sigur prinde.
o Calibra cu 2000 8v merge cu 230 -235
Are un cx foarte bun 0,28 si destui ani a detinut recordul la acest capitol.
Si cum la viteza CX-ul este un factor important fa si tu o legatura.
fostul proprietar al acestei Calibra cel de la Tg Mures a mers cu una stock pe autobanda in Germania cu 280.
Acum vb de viteza indicata pe bord,nu viteza reala,ca la orice masina exista o eroare de kilometraj.

All times are GMT +2. The time now is 19:18.

- Copyright 2026 4Tuning