![]() |
Re: DACIA 1300 clasica
bafta in continuare si spor la muncii
|
Quote:
|
Quote:
Daca sunt OEM sunt turnate. Initial asa am crezut si eu, ca Alpine-ul are interne forjate, dar de fapt sunt doar bune din punct de vedere calitativ. |
2 Attachment(s)
Quote:
Sunt aftermarket si forjate ... nu am vrut sa imi cumpar linia stock... pentru ca nu sti niciodata ce iti va rezerva viitorul. Cel turbo le are forjate...E un fel de IS la bmw:D |
Quote:
|
34 Attachment(s)
Si un pic de caroserie...
|
Pistoane cu bolturi segmenti si supape au costat 500 de euro fara transport si fara taxe....
Nu am setul complet din cauza bugetului restrans,dar vor urma si camasi plus multe altele. |
ASTEPTAM,SA O AUZIM,VEDEM PE STRAZI,BAFTA IN CONTINUARE
|
Iti multumesc mult si crede-ma ca si eu astept treaba asta de aproape trei ani...
|
Si noi, si dusmanii :D Hai Titele scoate masina pe strazi, nici nu-ti imaginezi cati oameni o sa intoarca capul dupa ea, mai ales oameni in albastru si verde, dar mai ales tu o sa fii cel mai multumit dintre toti ptr. cat ai asteptat. Vad ca e pe maina cui trebuie masina deci ca si in celelate cazuri va fi o treaba de nota 10+.
|
Quote:
Multi bani s-au investit pana acum,multi bani se vor investi de acum in colo,dat fiind faptul ca masina o sa fie toata noua.Imi mai raman decat caroseria,pompa de frana,pedalele si caseta de directie ale ei...restul toate noi nimic al ei:((...din pacate ma oftic ca a trebuit sa lucrez si am sa lucrez singur la ea ca nu e sprijin...dar cum am asteptat aproape 3 ani nu mai mor cateva luni:d... |
Merita toata munca , a iesit ceva frumos :shock: felicitari ptr. toata munca depusa
|
Quote:
Multumesc dar din pacate sunt abia la inceput...la nivel de caroserie ideile sunt ale mele iar meseriasul care isi merita respectul si laudele pentru munca si efort este ADRIAN YLI,cel caruia tin sa ii multumesc pe aceasta cale si crede-ti-ma ca si eu astept nerabdator sa o termine... |
Mult succes cu masina. Si cum zicea si canavaro, stie el mosu' ce face acolo. Pacat ca a trebuit sa isi bata joc altii de tine si de masina ta inainte ca sa ajungi in cele din urma la cine trebuie. A iesit formidabil partea dreapta. Acum sa vedem si stanga(nici nu ma indoiesc ca va iesii altfel, insa stiu ca e mai mult de munca acolo..).
|
Da de aproape 3 ani ma kinui sa termin o caroserie de Dacia...dar se pare ca nea Adi stie el ce vreau...inca nu e gata partea dreapta...au mai intervenit mici modificari care zic eu ca vor da bine...si totodata tin sa va anunt ca am pregatite doua mari surprize la nivel de table,iar la restul am sa las pozele sa vorbeasca si pe voi sa ma criticati sau sa ma apreciati...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:20. |
- Copyright 2026 4Tuning