Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - Darius (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/87294-machete-lucru-darius.html)

Darius DMS 20-06-09 18:40

Re: Machete in lucru - Darius

10 Attachment(s)
ce am mai lucrat:
SKILINE 1.24 bburago-am scos manerele usilor,am astupat chestia aia de la capota si construirea noului spoiler spate care mai trebuie finisat putin.....
planuri:-vopsea:???:ajutati-ma voi.....chiar nu stiu...
-construirea unui nou eleron si unei capote
-jantele(sper)
-motorul sa il schimb sau sa il mai "sifonez" putin
-interiorul cu un singur scaun,mochetat..
-spoiler fata remodelat....
mai astept sfaturi....
GOLF 51.24 cararama-am astupat emblema de pe portbagaj, nr inmatriculare spate si cateva guri de aerisire la spoilerul fata....
planuri:-vopsea:????: again,help me!
-interiorul aranjat putin +mocheta
-motorul la fel
-portbagajul sa fie dotat cu un sistem audio
astept alte sugestii

F40 1.43 bburago-tamponat si ars pentru o diorama:D

graffik4life 20-06-09 19:00

astept sa vad ce o sa iasa.. momentan arata bine
spor la treaba!

2fast4u_DK 20-06-09 19:22

Imi place cum ies amandoua...skyline'ul ai putea sa il faci negru mat sau eu stiu..ceva mai special :D...iar golful un 2 tone ar merge..negru cu rosu sau doar o culoare mai aprinsa...bafta ;)

Darius DMS 20-06-09 19:26

la golf m-am gandit sa il fac asa.....dar in loc de rosu il fac alb;)......skilineul nu il fac negru mat....il fac gen pro street combinat cu drifting....numai bine!

Darius DMS 21-06-09 13:51

ma mai gandesc cu culoarea....mai tarziu voi pune poze cu ce am mai facut la skiline....

P.S:ma ajuta si pe mine cineva cu un intercooler 1.24???:cry::cry:

2fast4u_DK 21-06-09 14:14

WOW...atat pot spune...WOW...sa stii ca ma apuc maine sa fac si eu o masina genul asta :X..si intercooler poti face dintr-o radiera patrata(am facut eu mai demult)daca o gasesc pun poze aici...am luat radiera ,am taiat-o astfel incat sa dau forma intercoolerului,am facut striatii pe ea cu un cutitas cum are si intercoolerul in realitate apoi am luat alte doua bucati de radiera taiate in forma triunghiulara(partile unde vin furtunele)si leam lipit de partea principala,apoi furtunasele gasesti tu din ce sa le faci..sper ca ai inteles si sper sa iti iasa..bafta;)

Darius DMS 21-06-09 16:28

5 Attachment(s)
merci....la faza cu radiera m-am gandit si eu dar nu am crezut ca v-a functiona.....merci oricum.....cateva poze cu ce am mai facut azi;)

BigDaddy_1112 21-06-09 21:02

Eu zic sa destupi stopurile alea. Asa ceva nu se face!!!:evil: E un fel de sacrilegiu! Stopurile duble rotunde sunt o parte din caracterul Nissan-ului Skyline, sunt niste elemente proprii ale lui! Toate generatiile le au!!! Iti respect viziunea dar, decat sa spunem ca „vai ce misto e!!!” mai bine spunem lucrurilor pe fata, ca sa stii parerea omului si eventual sa inveti! Nu te supara!
E....singura comparatie ce imi vine in minte e ca si cum i-ai lua BMW-ului grila dubla!:cry:

Darius DMS 23-06-09 21:15

10 Attachment(s)
VESTI BUNE:GOLF 5 SI BUGATTI SUNT GATAA!!!!din pacate,vopseaua mi-a dat de furca la bugatti:((......f430 si el a primit vopsea mata,mai trebuie finisat putin.....hummer-ul si 599-le au si ele jante negre......machetele si piesele sunt negru mat!.....poze!!

P.S.:maine fac poze la f430 si eb110.....scuzati calitatea pozelor!

coman razvan 23-06-09 21:20

Vopseaua la golf e praf ... :(

costinbv 23-06-09 21:23

CUM AI FACUT FARURILE DE LA GOOLLLFFFF :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x::x SUUUPERB:d

sau sunt stock :))?

coman razvan 23-06-09 21:25

In poza numarul 3 nu au "sticlele" puse ... nimic mai mult!

costinbv 23-06-09 21:26

oricum mi se par dementiale :D

Darius DMS 23-06-09 21:39

cr,in realitate arata mult mai bine,crede-ma....am uitat sa precizez ca nu am folosit grund:(.....oricum,la golf,bara fata,spate si portbagajul vor fi revopsite si voi aplica grund....oricum,e a 2-a macheta vopsita de mine:D dupa bugatti....numai bine tuturor....
#costin-farurile sunt cele stock fara syicle;).....

BigDaddy_1112 24-06-09 20:03

Asa, vad ca mi-ai ascultat sfatul! Arata mult mai bine!:D
Butelia NX e super tare, dar de ce nu duci lucrurile la un alt nivel, unul superior? In loc sa o asezi pe jumatate de scaun, il tai si o asezi pe jos ca la masinile adevarate. Eu asa am facut.

All times are GMT +2. The time now is 02:11.

- Copyright 2026 4Tuning