![]() |
Re: Audi a dezvaluit RS6 Sedan
perfecta !!!....app de dat jos inscriptiile cu RS6 ....eu mi-as pune in loc de RS6 p spate un 2,0 TDI....cine cunoaste cuonaste dar ....multi vad putini cunosc....:-P
|
chestia cu dat-ul jos inscriptiilor e tare ... =)) .... iar masina asta ... e o adevarata bestie ... si frumoasa :D 2 in 1 , super tare
|
Quote:
ON TOPIC: eu as alege sedan-ul dar....daca cineva mi-ar oferi breack-ul nu as sta nici o secunda sa ma gandesc:-P |
8 Attachment(s)
sursa: audi.de
|
Quote:
Cum dracu sa pleci cu mai multi oameni in vacanta intr-un break ?! Ii bagi in portbagaj ? Nu tot o bacheta/spate are ? :shock: N-am suportat niciodata breakurile = dricuri... |
super masina
|
Daaaamnnn!!!Nemtzii astia kiar se pricep la masini:|...
|
Hai lasati :blahblah: :blahblah:, clar ca e absolut formidabila (punct)
|
Quote:
|
ce tuning l ea ma???poate la motor si atat in rest as lasao asa....dar mai mult imi place rs6 vaant
|
Unii au ceva de obiectat :)
1. Toate masinile din generatia Audi C6 (2005-prezent, A6 / S6 / RS6) au fost criticate pentru: - greutate mare comparativ cu rivalii lor directi E60 / E60 M5 si W211 / W211 E63AMG - pret mai mare ca al acelorasi concurenti directi - performante ceva mai slabe (desi diferenta e minora) enervante avand in vedere ca modelul Audi e ceva mai scump - fragilitatea unor componente mecanice 2. Nu orice e break e Logan MCV sau dric. Unele arata mai bine ca berlina din care au fost derivate (BMW E90, Alfa Romeo 156). Eu unul as vrea un shooting-brake cu sasiu sport si o motorizare zdravana, dar toate costa enorm ;) 3. Orice AMG / M / RS e gata "tunat" din fabrica ~Nautilus |
23 Attachment(s)
Audi RS6 Sedan - Galerie Foto
|
perfecta din toate punctele de vedere!!!
|
Bestial interior
|
:shock:cum poate sa arate pe rosu :shock:mai ales ca si parbrizul are tenta rosie....:love:....cat despre interior....:yikes:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:41. |
- Copyright 2026 4Tuning