![]() |
Re: CT 46 ACVila
kara hai cu masca aia
|
se face, se face....e pe vine...nu-i graba.
|
am o intrebare...si vreau un raspuns daca se poate in seara asta: am stricat ambreiaju, a ramas blocat pe viteza 1...si vreau sa umblu la ambreiaj...motoru e de 1.3, cutia in 4 romaneasca....deci: care e marimea cea mai mare de disc de ambreiaj pe care o pot pune? ideea e ca daca o fac...o fac sa dureze mult si bine.
|
170mm
|
deci: care e marimea cea mai mare de disc de ambreiaj pe care o pot pune? ideea e ca daca o fac...o fac sa dureze mult si bine.[/QUOTE]
asta depinde ce volanta ai?volanta iti da marimea discului!eu de ex am de 180 dar poti avea si de 170 cum zice alex55,dar 170 nu e marimea maxima asa cum spune el!;) maximul poate fii si de 200.era un baiat care vindea o volanta de 200 pt palier mic!;) |
pune amice de 170 si punct. ca nu ai tu nevoie de 180 sau 200. ACV`u e masina de pensionar :D
|
170 e cea mai mare ;) avand in vedere anu de fabricatie ;) si faptu ca nu prea a fost umblata acolo
|
imi pare rau dar nu ma pot abtine...
alex55...nu stiu cum faci tu dar...eu cand nu stiu ceva mai bine...las pe alti care cunosc deci: dupa cum spune si bolidu'...marimea discului de ambreaj o da volanta... maximul la dacie este de 200...mai mult nu permite priza la cutie oricum... chiar daca cutia este din 1970 ii poti pune oricand un disc de 180...ceea ce iti si recomand...mai mult nu-i nevoie avand in vedere ca ai motor de 1.3...oricum este mult mai durabil undisc de 180 decat unul de 170... faci rost de o volanta de 180(se gasesc peste tot...la dezmembrari si nu costa mare lucru) si pui disc ....sfatul meu...bine acum faci cum vrei...bafta |
omu a spus care e cel mai mare ptr ce are el !
daca cititi 3 cuvinte din post si pe urma va luat la cearta.... nu ati inteles ce a vrut ACVu sa spuna, kara vezi ca e foarte posibil sa schimbi si placa de presiune |
e deja facuta treaba...am bagat-o in atelier ca vine sesiunea si n-am timp de stat....am schimbat placa si disc si rulment...de 180 am pus...merge tzutz.
|
cumpar proiectoare...pt bec H3 vreau ceva...cat mai mici, si ieftine. ideal ar fi bubuline d-alea gen matiz...sau ca sa fiu mai ciumec...ca la cayene
|
4 Attachment(s)
de la bubuline...am crescut "un pic" diametru :D le-am facut si niste poze azi, daca tot am stat o ora la coada la spalatorie.
|
Quote:
Zic ca ar fi dat mai bine sus, arata muuult mai bine, dar e doar parerea mea :D |
Imi par cunoscute cumva sunt de la BTL sau ma insel??Oricum e mult mai bine cu modelul asta cele mici nu prea dau randament si oricum, asa e mai OLD!!Bafta si arata foarte bine!!
|
ksule...lasa ma ca-mi fac si ochi de paianjen, ca mai am 4 faruri acasa, le pun intr-o masca:)) proiectoarele jos, da-le-ncolo. sus nu prea arata bine, ca mai am si farurile rotunde....la model ca al tau cu faruri ovale e alta treaba. @joke: nu-s de la BTL. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:28. |
- Copyright 2026 4Tuning