![]() |
Re: Fotografiile mele - cRbL
Sincer, la ce aveai acolo (masini, fete, locatie), pozele sunt jalnice. Renunta la treaba cu pastrarea unei singuri culori. Ori le lasi originale ori le faci a/n.
|
dar dc ai pus doar 3 poze????si sincer nu sunt eu mare experta dar sunt cam intunecate
|
sper sa nu te superi ... dar aveai o ocazie sa faci niste pictoriale reusite .. 2 fete ... 3 masini bune ... cel putin 3 pictoriale ... pacat .. nu a iesit nimik ... parerea mea ... ca poze ... ai ratat o ocazie sa faci ceva bun
|
nu ma supar. n-am de ce. sunt slab si nu mi-e rusine sa o recunosc :p
|
Oricum bruneta in negru sparge tot :))) aia din dreapta @ poza cu Lanceru`
|
Pacat ca multe le-ai editat prosteste... nu ma refer la ultimele
|
Super poze :) .
|
cRbL Felicitari ce pot sa zic ....fenomenal shootingul si atmosfera de acolo si glumele ce sa zic pachetul complet pt un sfarsit de saptamana belea !!!!!!! :D
|
Masini misto.....fete frumoase.....oameni de treaba.......atmosfera degajata.......si a iesit treaba asa cum trebuia......
Don't worry, cRbL......noi te iubim.......:lol::lol::lol: |
sunday
CRBica... a iesit tare ma mie mi-a placut..si atmosfera, si lcoatia... si masinile si fetele... si mai ales pozele...mie unu imi plac toate :D
Le astept si pe restu ... si sper sa mai facem nebunii dinastea... sa ne strangem sa glumim sa facem poze :D a fost cool Bafta si mai baga poza :* |
Iulian
poze sterse pana la noi ordine |
7 Attachment(s)
Sabin
|
14 Attachment(s)
Aurel
|