![]() |
Re:
Quote:
e mai usor acolo. ( 3-400.000 maxim ) |
e bun atunci scap usor...dar dak scot toba si face zgomot mare cum spune mertan nu as avea probleme cu politia?(desi pe langa centura o amenda in plus ce mai conteaza)
|
deci scotzi toba originala si bagi una sport. si nu cred ca itzi face numika politzia. doar daca stau astia la japca. dar nu cred ca itzi dau astia amenda. :D nui asa vali? :D
|
da dar ideea era sa umblu la admisie si da umblu fara toba :twisted: ca sa creasca mai repede masina in turatii...dar vad ca om inceput sa vb despre tuning extern si acum vb despre modificari la motor :D...bun asha
|
Salutare!
Uite , eu am pe Alfa evacuare directa , am scos catalizatorul si in rest traseu complet BORLA . Sistemul e facut la o firma din bucuresti si adevarul este k se simte f bine diferenta . Adik acum creste mult mai repede in turatie , si cu filtrul sport K&N se aude super marfa . Acum faza e k am fost oprit de polite la mare si au vrut sa imi ia certificatul k se auzea prea tare motorul si cik nu am voie cu toba sport ! :)) Ciudata chestie , da bine , am scapat k zicea politistul k ma lasa k oricum am tras mute dupa inundatii ! =))
|
daniel cred ca ala nu avea ce sa faca in strada si te-a gasit pe tine...
sau i-ai dat tu cox de nu mai auzea ala? :lol: :lol: |
stopuri golf4 ....destul de interesante :shock:
http://www.tuning.sk/images/news/car...f_4_svetla.gif |
Chiar ca-s interesante ... dar stopul pe frana e cam plictisitor pana la urma.
|
arata diferit de ceea ce am vazut pana acum...
|
Nu as pune asa ceva pe masina, mi se par cam \"de jucarie\", si ca sa arate bine ar trebui sa faca parte dintr-o tema la care sa se conforme tot look-ul masinii, ceea ce e cam greu la noi.
As pune in schimb unele obisnuite care sa foloseasca leduri in loc de becuri normale. |
Cei care le-au facut au avut ceva imaginatie... dar dupa cum zice si swf.... te plictisesti destul de repede de ele.
|
asa e, se integreaza doar daca au legatura cu restul masinii
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:07. |
- Copyright 2026 4Tuning