![]() |
Re: BMW 335i "imbracat" in folie 3M
Quote:
|
mi se pare o mare tampenie! cum sa imi iau eu masina dupa cum e moda:|
acu e la moda sa fi emo si sa te sinucizi/sau sa iti tai venele..ia zi o faci? |
Quote:
|
|
Quote:
ce replica....foooarte tareeeeeee si masina este ok, folia aia este destul de groasa si rezistenta, mult mai usor de aplicat decat un vopsit si daca ma gandesc la multi care au doar o masina si la un moment dat vor sa o schimbe, cand o vand dau jos autocolantul si gata...vopsea impecabila...ca in prima zi la bani din ce am auzit la taxiuri e pana in 10 milioane...dai 20 si iese treaba buna...oricum iesi mai ieftin decat iesi cu vopsitul, nu pierzi nici garantia producatorului..... respect maxim pt respectivul |
interesant...:) a iesit ok :) cred k a la costat si mai putin decat un vopsit si in plus poate revenii cu usurinta la culoarea anterioare:D ....ideea nu e rea, dar eu unu sincer nu mi-as pune asa ceva:| :P
|
oricum trebuie luat in considerare calitatea lucrarii sa pui folie dintr-o bucata pe o masina e ceva... trebuie sa ai multa experienta si rabdare bineinteles.
si folia 3m nu e ieftina deloc. Uitati aici o galerie cu masini facute de firma aceea din craiova: http://www.carfashion.ro/galeriifoto/colantari/ |
oare cat ajunge asa ceva ?:D oricum e reusita
|
[QUOTE=manolica76;1684760]si nu uita de miile taxi-uri care misuna pe drumurile patriei noastre...
ce faci daca se zgarie autocolantul?...asa la vopsea mai iese la un polish ceva... oricum se vede pe fata ca este reclama la produsele 3M...[/QUOTE "amice"... tu stii despre ce vorbesti? pai tu compari vopseaua cu un amarat de autocolant desi asta 3M cred ca este mai scumpa decat vopseaua de pe Logan. Eu cred ca oricui de pe Forumul asta i-ar conveni mai repede sa ii se zgarie autocolantul decat vopseaua. crezi ca polish-ul ala il dai asa oricand si oricum, si aprop este polish nu scracth remover, deci nu te astepta la minuni. Oricum interesanta ideea, am avut si eu tentativa sa imi faca Opel-ul jumate negru dar ma cam costa autocolantul. |
folia 3 M l-a costat pe bimmer 1200 euro.. si vopseaua pe logan nou cred ca e vreo 350-400 euro :D
|
Si nu oricine se baga la asa ceva...cum a mai spus cineva..dar eu eram curios peste cativa ani acel ...sa zicem aceea suprafata de lipici nu ataca vopseaua..:?:Bine nu e o chestie anormala ca o masina de 40 de mii de euro sa aibe folie 3M poate ca omu nu vrea sa o lase asa pe viitor..oricum cum am mai zis...nici o bula nimic nu se vede...mai ales la liniile masinii ...dar este bn rau pusa!
|
da interesanta ideea......este ok folia aia si oricum dak o vinde da frumos folia jos si masina arata k noua ..... ;)
|
Quote:
|
arata bine rau..o lucrare bine executata.
|
Quote:
Se Schimba culoarea in talon ca acum masina are cu totul alta culoare, chiar s`ar putea sa aibe alb+negru en talon pentru ca are plafonul negru........mai intereseaza`te |
| All times are GMT +2. The time now is 14:09. |
- Copyright 2026 4Tuning