![]() |
ms pt screenshot-uri...acum imi mere shi mie :D
|
deci..revin.....m-am alergat cu gaborii vre-o 12 minute...si m-am rasturnat....si m-au prins.....ce pot sa zic...eram foarte sceptic in privinta acestui joc...m-am obinuit cu controlul..la tractiune spate e criminala plecarea de pe loc....mai ales viperul..lexusul inca nu l-am incercat,si nici caymanul.....grafica....impecabila...excelenta...d in pacate calculatorul nu prea imi permite sa-l joc pe detalii maxime....adica la 800 cu 600,toate inafara de antialias si overbright la max imi cam sacadeaza destul de des....defapt s emia blocheaza asa cate un pic....placa saraca ar putea..dar nu am rami destui.si nici proc nu prea...dar nu conteaza...jocul este prea jmecher.singurul lucru care ma enerveaza(probabil doar pe mine din cauza calc)...loadingurile jocului imi dureaza foooarte fooarte mult.....ma declar fan most wanted.au recuperat fata de u2 care a fost un joc nu foarte reusit....
|
Am luat si eu demo-ul de MW (am vazut la mess statusul lui Madskillz si el m-a facut sa-l iau) si e mult prea jmecher. M-am alergat cu politaii aia p-acolo si e marfa. Cum zicea si Mad ''ma declar fan most wanted'' :d. De-abea ajtept sa apara jocul. Marfa... :dance: :workout: 8)
|
cine nu il are si nu il gaseste sa spuna si il urc eu aicea
sincer ...ma asteptam la mai mult ...dar merge si asa ... |
are aproape 600 de mb ... :( nu stiu daca e indicat sa-l urci.
l-am jucat, pare interesant, dar totusi d c nu se strica masina mea :(( ... doar cele ale gaborilor. are cerinte enrvante ... :twisted: abia imi merge pe 800x600 detali high. nici nu vrea sa auda de rezolutie mai mare :oops: |
s-a terminat cu smecheria baieti...super smecher jocul dar cere calculator :( m-am plimbat si eu cu golful ala verde,viperul...m-am jucat putin cu gaborii...imi place f mult meniul
partea nasoala este ca masina se strica putin..nu cum ar trebui.abea astept sa fac o tura cu bmw-ul si cu audi a4.. numai bine |
2 Attachment(s)
Ceva de referinta poza zilei :arrow:
|
cine afla cand apare cel nou pe hub-uri este rugat sa ne zica si noua pe topicul asta...eu incep sa il caut...dar stiu ca sunt tzepe...si ar fi indicat sa stim si noi pe ce hub l-atzi gasit si ce dimensiunea jocului ca sa nu luam tzeapa...ma refer la jocul intreg! :wink:
|
mai degraba il cauti pe torrente
|
Io trag la el de 2 ore si nu am terminat ! tot mai are 100 de mega :cry: sper sa merite din ceea ce vad ca ati postat :wink:
|
OOOOOOOOOOOOOOO AAAAAAAAAAAAAAA UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAMAAAAAAAAAAAAAAAAAA a aparut MOST WANTED DEMO !! HAIDETI SA NE DAM TOTI DRUMUL !!! :/ iar incepe nebunia ? : / |
care este buba la tine prietene nu prea inteleg ?? joaca-te cu masiutzle daca nu iti place NFSMW :wink: :lol:
|
:(( dezamagire totala la grafica :(( ma asteptam la mai mult
|
Mda....am jucat aproape juma de zi!Ce pot zice?Are ceva probleme cu....grafica!Mi se blocheaza putin pe 1024 full details si pot zice am incercat cu 3 placi video:incepand cu ATI 9550 Infinite si Extreme si cu 6600 GT.Grafica e super,pursuitu m`am alergat cu aia 46 de minute!....Mi`a placut ca am volan :D!!ce sa mai zic?Astept FULL sa vad care e diferentza!Oricum...E cel mai tare joc auto existent!Sunetu....daca ai 5+1 si minim 50 W rupe!!......As pune niste poze..dar c`am dureaza :lol:
|
hai santoase...nu fii rau....stai linistit k nu e copie underground2..care recunosc k a fost de tot ***-u....cel mai marfa e porsche...dar se pare k mw promite...sa vedem cum e in full....
ps:nu am reusit sa-mi dau drumu...dammmmm :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 01:54. |
- Copyright 2026 4Tuning