![]() |
Re: dimensiune sau tehnica?
virginele ?! :) :)
|
dsa si eu cred la fel .. cred k il viseaza pe terente sau vor sa o faca cu negri :)
|
yap, o virgina, si un negru ,that would be fun ...
|
...buhahahahahahaah la ce se gandesk ei......
|
Quote:
|
Quote:
ce aiurea message too short |
Chestia cu .... nu conteaza marimea ... e pentru aia care o au mai "micuta" .... Cu siguranta marimea conteaza ... ca si multe alte lucruri ... :))
|
pt femei conteaza ORICE
|
Quote:
|
cum probabil ai vazut in alt thread ...ptr femeie nu conteaza chiar orice.merime normala +EXPERIENTA(tehnica) zic eu :P
|
marime normala inseamna 18-19 cm pentru a satisface bine o fata si fara sa aive dureri. dar chestia e ca media este cam de 16-17 cm sau poate chiar mai putin
citisem un articol pe undeva da numai stiu pe unde, despre media marimii prin anumite tari deci intr-un final conteaza si marimea, parerea mea. asta in general pentru ca depinde si de fata... |
negrii - media lor e de 18 cm
albii (noi) - media 15-16 cm chinezii - 14 cm... |
ce s mai inteleg din topicul asta ? ..... k vad k doar 2 fete si-au dat cu parerea ..... si ink un lucru ... important nu este ce spuneti voi .... imp este CE SPUNEM NOI !!!!
|
bingo BlueEyes
|
...mah o sa va sciur zilele astea un studiu cu marimea medie si ink kateva chestii de mia asa o lene ...da o sa o fac k sa nu va mai "umflati " atata in pene k de fapt voua va pasa de marime nu noua si k de fapt cearta e intre voi "cocosilor" :) :) :)..:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:10. |
- Copyright 2026 4Tuning