Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Roadster dezvaluit (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/86215-bugatti-veyron-16-4-grand-sport-roadster-dezvaluit.html)

Victor_WRC 17-08-08 19:11

Re: Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Roadster dezvaluit

Quote:

Originally Posted by Opportunity (Post 1700787)
la viteza..in rest nu e buna de nimic

aici chiar ai avut dreptate.....:-)

StreetStyle22 17-08-08 19:13

bine jeremy..poate sa zica..trebe sa te ei dupa el ? sa fim seriosi..masina e foarte tare..extrem de exclusivista..luxoasa..dar sa nu uitam pretul..si intretinerea..oricum unul care isi permite il doare in FUND ! a da..si jeremy a zis ca si loganul e masina buna !

Brynk 17-08-08 19:14

Supercar

Opportunity 17-08-08 20:26

oricum jeremy a zis ca daca ar avea banii nu si'ar lua asa ceva.. lux in bugatti? o fi vreun rolls si nu stiam eu..

anaconda..imi explici si mie de ce un nissan gtr de 70k(atentie,nissan!) bate un veyron pe track?

boy_wonder 17-08-08 20:44

dupa 130 km/h, cel mai probabil soft top-ul zboara :D oricum el e solutia de urgenta in caz ca masina e decapotata si incepe ploaia.. si asta pentru ca cei de la Bugatti nu au facut si un loc de depozitare pentru hard top (asa cum are Carrera GT)

legat de comparatiile cu alte masini... tehnologia si pretul lui Veyron spun totul.. (asta ca sa nu zic Bugatti e Bugatti :-))

m3lcul 17-08-08 21:10

Doamnee... a devenit aberant de plictisitoare masina asta. De cand a aparut, ba i-au mai pus un far cu led-uri k la audi, ba au facut editie limitata gold nu mai stiu cum, i-au tras alta vopsea, au tras-o in ciocolata, acum au facut-o alba, maine va fii editia limitata bineinteles cu buline roz pe capota numai pt cunoscatori. bai frate, dar alta forma nu mai scot si ei? gata? aici se vor oprii cei de la bugatti? o sa ajunga k batrana dacie 1300. va sta in productie 30 de ani cu 15 face-lift-uri.

PaulMIG 18-08-08 00:24

Mergeti pe sentimente.ro si comentati acolo, ca despre masini...

ceoby 18-08-08 00:33

ba....masina asta o sa stea doar cu facelift paca cand va exista alta masina sa o doboare cu adevarat nu pe foi ...si e luxoasa ...nu e rolls da e de nota 11 interiorul...e facuta pt oamenii cu bani care au si gusturi nu ca voi ...va plibati cu dacia si spui ca bugatti a ramas la fel ,in caz ca nu ma insel ca sa ajunga la perfomantele astea au cheltuit in jur de 800.000 de mii de euro pt cauciucuri ...ca oricum nu rezista la 406-407 km/h doar 14 min ...dar nu va faceti griji ca odata ajunsa la viteza aia benzina se termina in doar 12 min ....si cand vreo masina reuseste asemenea perfomante ...atunci poti spune ca bugatti are doar viteza ...uite-te si pe youtube si vezi ce a zis pilotul care a testato pe cirucitul de la wv ...mai avea un pic si ii dadea lacrimile ...dar asta pt ca nu s-a consultat cu voi...CUNOSCATORII

SV25MBN 18-08-08 00:35

A fost superba acea emisiune. Si cand a redus de la 400km/h pana pe la 80-90km/h vroia sa deschida usa, pt ca avea impresia ca masina se opreste in urmatorii metri. :D

robertzel86 18-08-08 00:36

no coment...foarte frumos realizat si ce bine arata alb

Agitatu 18-08-08 00:39

cea mai tare :X
aia e viteza (:| 407km/h :))
dar nu cred ca ajungi cu ea din bucuresti in constantza :|
decat cu o benzinarie dupa tine :))
la 1001 cp

_anaconda_ 18-08-08 01:10

pentru unii din aplaudacii de mai sus

1. da, loganul este o masina tare intradevar, la raportul pret/calitate/spatiu/dotari pentru o masina noua, este imbatabila...daca tie nu iti place, in schimb ti-ai cumpara un bemeu de 15 ani, pisicuta sa arzi cauciuc la colt de bloc, si sa vada 'gajicele' sigla de BMW, e treaba ta
2.da din nou, e foarte luxos, compara interiorul de pe pe Enzo,Carrera GT, etc,(sa nu mentionam McLaren F1) cu veyron, si o sa vezi diferenta, si btw, veyron nu este track car, geniule

_anaconda_ 18-08-08 01:18

1. aia nu e masina de serie
2. nu poti sa ii spui cuiva sa invete sa scrie, cand tu folosesti scris gen messenger, cu 'k'/'tz' si alte balarii
3. dupa cum a mai fost zis, e usor (relativ) sa depasesti performantele veyronului cu 1km, dar atat, ca fiabilitate,lux etc cam greu sa le imbini pe toate...

ps: veyron poate mai mult de 407.5, e limitat electronic acolo ;)

m3lcul 18-08-08 01:22

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 1701366)
1. aia nu e masina de serie
2. nu poti sa ii spui cuiva sa invete sa scrie, cand tu folosesti scris gen messenger, cu 'k' si alte balarii
ps: veyron poate mai mult de 407.5, e limitat electronic acolo ;)

amice, i-am zis sa aibe grija cum vb, nu cum scrie. si dak scriu asa, kre e problema? scriu k asa imi place. dak nu stii sa citesti, spune-mi k te invatz. iti fac o legenda. si eu zic sa te mai uiti odata. e masina de serie :shock:

ESPinoza 18-08-08 01:31

Quote:

Originally Posted by m3lcul (Post 1701388)
1 - nu am timp sa caut cum e bine sa scriu sau nu! repet - scriu cum vreau si cum imi place ;)
2 - dak i-am zis invatza, trebuie sa o ia k pe un indemn si sa se duca la maica-sa sa-l educe cum sa vb cu cei pe care nu ii cunoaste. dak ii ziceam ai grija, armasarul se putea excita mai tare, o putea lua k pe o amenintzare si urma sa-mi arate kt de venos e pe forum.

https://forum.4tuning.ro/41-4tuning-ro-noutati-sugestii-reclamatii/55109-esential-scrie-corect-limba-romana.html ... intelege ca ne faci pe toti sa ne chinuim sa iti citim posturile.

All times are GMT +2. The time now is 10:36.

- Copyright 2026 4Tuning