![]() |
Re: Logan Pick-up tunat
Cat timp nu are comete,nike-uri si alte "accesorii' si are jante,spoiler, suspensie,angel eyes si o vopsea extraordinare masina este frumoasa intradevar,dar mai are pana sa fie extraordinara.Oricum e pe drumul cel bun
|
Un Logan ( Pick-up ) modificat cu gust.Felicitari proprietarului ! ;)
|
e frumos...:D...mie unu imi place mult:D..
|
e beton masina , are un aer american :D, jantele sunt super,spoilarele marfa, geamurile spate sunt reusite, tot respectul;;)
|
super tare daca ii mai punea 4 proiectoare prinse de suportu la din spate era calumea dar e tare si asa traiasca loganu
|
in sfarsit ceva facut cu bun gust. bv
|
Quote:
bine zis man.poate incepe lumea sa se uite la logan ca la o masina nu ca la o caruta. |
tinand cont k toata familia Logan e o cutie mare si urata,asta spre deosebire de toti arata bine,bine de tot si cu un pic de gust ...
|
a iesit frumoasa masina si ai sta bine negru mat
|
foarte frumos .... e un inceput bun .... felicitari proprietarului ....
|
sincer asta chiar imi place, e mai altfel. Astept o continuare si in spate. Bravo
|
am mai vazut si eu un golan Rosu pick up,tot asa cu jante,faruri si alte chestii pe ea...dar am vazut o acum vre o 6-7 saptamani pe DN1 in Busteni...
eu personal i as pune roti de dirt track,bull bars si bare in bena...un pic inaltata si gata :) fara spoilere joase si chestii de genul...dar asta tine de gust . |
Nu arata rau de loc...
|
arata super bine
|
merge ..pacat ca asa a fost gandit spatele la pickup'ul asta,nu prea ai ce modifica foarte tare :-|
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning