![]() |
baieti va recomand...... : multa multa :lemon:
|
din intamplare eram la pescarus cand au plecat baietii din buc :cry: .....se pare k a fost ceva lume.....daca veniti treji acasa mare minune :peace:
|
5 Attachment(s)
Din pacate sunt foarte treaz ... : /
Eu tzin sa-i multumesc f mult lui B 99 CZR ca ne-a suportat tot drumul .. Si ... cred c`o sa va lamureasca poza .. ca A AVUT de suportat nu gluma ! Multumim taticu` :P Ne-am simtit bine ... |
Am si eu niste poze simpatice foc (mai ales vreo 2, cu Moxxu'), da' nu le pun acum, ca ma doare prea rau capu' !
Felicitari FullSpeed si... Nicola, nu uita tot ce-am vorbit in seara asta! PS: marfa atmosfera de la Borla! |
Tin sa multumesc tuturor pentru prezenta, pacat ca am stat un pic inghesuiti in local dar pana la urma a iesit bine zic eu :wink:
ps. toti sunteti de nota 20 8) |
POZE :roll: POZE :roll: POZE :roll:
Cat mai multe poze si pt cei care nu au ajuns :( |
5 Attachment(s)
mai luati niste poze si de la mine.. dar au iesit aiurea ca sunt facute cu telu.. in curand o sa le descarc si pe cele facute cu aparatul digital ;)
|
|
|
Multumim inca o data 4tuning pentru sprijin 8)
o sa descarcam si pozele facute de noi... ca nu prea am vazut poze serioase cu fetele alea din club :P :) |
ce betiv e MOXU!!!!!!!!!
|
Tobita tu vorbesti???????????????????? :twisted:
|
Sevi cine esti???daca ai raspuns asa inseamna ca ma cunosti :lol:
|
Felicitari FullSpeed pt organizare .. mie mi-a placut tare mult !
La Craiova nu scapati ... dupa cursa o sa mergem intr-un local , e randul nostru sa dam de baut! Aveti aici si cateva poze cu membrii Insane Racers! https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=13255 -click click! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:46. |
- Copyright 2026 4Tuning