![]() |
1 Attachment(s)
:wink:
momo....te`am batut :D |
3 Attachment(s)
la mare ...
|
1 Attachment(s)
:arrow: :twisted:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
mie mi se pare dragutza poza...nu se poate compara cu ce e mai sus......si am pus si varianta prelucrata....sa inteleaga lumea ceva... :)
|
1 Attachment(s)
....la mare
|
Re:
Quote:
|
Vrei sa facem un pariu???
Depinde f mult de ce aparat ai si cat de bine stii sa-l folosesti!!! |
din simpla curiozitate...poate se organizeaza un concurs de fotografiere...
shadow...te rog, vreau sa vad o opera de genul asta de-a ta... no fake, no shit ;) |
CONCURS: \"CEA MAI REUSITA POZA FACUTA PERSONAL !! \"
Pentru concurs fiecare trebuie sa isi aleaga o poza care sa il \"reprezinte\" o postati aici cu mentiunea PENTRU CONCURS....cele care nu au aceasta mentiune voi considera k userul nu vrea sa participe la concurs. Apoi voi face eu un poll dar nu sunt sigur k vor incapea toti doritorii intr-un singur poll deci voi tine cont de ordinea in care postati aici ca sa nu iasa discutii k favorizez pe unul din voi ..... ...premiul concursului....nu se stie dk v-a exista :)..decat dk facem rost de sponsori :P Inscrierea in concurs incepe din acest moment si se va termina duminica la ora 23 cand voi inchide acest topic pentru o perioada de timp pana organizez pozele pentru concurs si pana fac poll-ul si apoi ii dau drumu pt alte poze si eventual comentarii !! |
1 Attachment(s)
hai sa fiu primul.. pare-se. ma bag de acum k maine plec la munte sa mai fac poze, daca o sa vreau sa trimit alta care poate o sa fie mai reusita sper k nu o sa fie problema, nu alex? deci bafta all si bv pt idee :wink:
alex-maxx:pana duminica seara ai voie sa iti schimbi poza dar o faci in acelasi post ..adik o scoti pe asta si o bagi pe aia ...distractie palcuta p la munte! |
1 Attachment(s)
cu asta particip :D
Apus de Soare :D Mamaia 2005 :D edit : am scris apus in loc de rasarit :D my bad :oops: edit2: defapt e apus :D sunt zapacit :D |
1 Attachment(s)
particip si eu cu asta...Cascada dorintelor :oops: :lol:
|
1 Attachment(s)
Cu aceasta particip eu
Oglindire in apa In poza apa e sus. :D P.S. este facuta la Balea-Lac :wink: Edit: sry am uitat sa pun poza :roll: |
4 Attachment(s)
Am mai gasit si eu nishte poze!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:51. |
- Copyright 2026 4Tuning