![]() |
Re: Usergroup pentru soferite
Eu incerc sa ma hotarasc intre SpeedGIRL, GIRL on Road si Soferite
|
1 Attachment(s)
Salutare, va propun sa folositi poza pe care am facut eu la 4 tuning la Bucuresti,cu janta lui APV si pantoful meu daca tot v-a fost sursa de inspiratie ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Pantof tuning:lol:
Am gasit poza pe net si m-am gandit ca ar da bine ca "sigla" pentru voi:D. Nu am facut decat mici modificari , era deja transformat in masina.:D Sper sa va placa.:rolleyes2 |
eu propun sa nu se faca nici un usergroup, pentru ca este discriminare, vreti sa fiti egale dar vreti usergroup....nu o spun cu rautate, dar mi se pare anormal, toti suntem conducatori auto indiferent de sex.
|
Quote:
|
dap..eu sunt unul din "cazurile" mentionate de tine....:lol::lol:
|
Quote:
na..poftim...:D bine..ca noi ne cam stim pe aici care cum e da'... e bine sa stie si altii:lol: |
miss speed racer suna interesant :)
|
si de ce trebuie sa stim ca sunteti fete? nu ai observat ca un user, care vede un nick de fata o ia cam peste picior, asta e conceptia romanului, femeia nu stie sa conduca, din punctul asta de vedere mi-e rusine ca sunt roman. Eu imi mentin parerea si mi se pare aiurea sa fie usergroup pentre fete.
|
Eu nu am fost luata peste picior. Depinde si ce bazaconii iti debiteaza mintea. Puteti sa va pastrati linistiti conceptiile, pentru femeile din trafic. Femeile de pe 4tuning sunt aici pentru ca au ceva in plus fata de idioatele care impanzesc strazile. Altfel cred ca ar fi penibil sa isi mai faca user pe un forum de automobilism.
|
ok! succes cu alegerea numelui.
|
3 Attachment(s)
acuma vazui si eu topicu'... dragutza ideea :D ... app de ce poate scrie pe luneta unei masini condusa de o fata, mentionez k nu e ideea mea am vazut-o pe o masina din state cred intr-o poza: "Badd girlz drive bad-ass toyz" cu un dracusor pe undeva pe acolo...
in fine... am mai gasit nebuniile astea pe net: p.s. si am uitat my all time personal favorite... cred k o sa-mi si scriu asta pe masina :evil: "If I had balls, they'd be bigger than yours" :evil: |
:lol:
al doilea e criminal |
racegirl mi se pare ok ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:19. |
- Copyright 2026 4Tuning