Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Usergroup pentru soferite (https://forum.4tuning.ro/28-femei/85480-usergroup-soferite.html)

Claudia 28-07-08 12:34

Re: Usergroup pentru soferite

Eu incerc sa ma hotarasc intre SpeedGIRL, GIRL on Road si Soferite

APVitza 28-07-08 12:46

1 Attachment(s)
Salutare, va propun sa folositi poza pe care am facut eu la 4 tuning la Bucuresti,cu janta lui APV si pantoful meu daca tot v-a fost sursa de inspiratie ;)

tune_AKj 28-07-08 14:27

Quote:

Originally Posted by APVitza (Post 1666187)
Salutare, va propun sa folositi poza pe care am facut eu la 4 tuning la Bucuresti,cu janta lui APV si pantoful meu daca tot v-a fost sursa de inspiratie ;)

aha..de aici a venit :D<ideea>:D...atunci ..o sustin!

manu_96xls 28-07-08 17:52

1 Attachment(s)
Pantof tuning:lol:
Am gasit poza pe net si m-am gandit ca ar da bine ca "sigla" pentru voi:D.
Nu am facut decat mici modificari , era deja transformat in masina.:D
Sper sa va placa.:rolleyes2

Sindrom 28-07-08 21:40

eu propun sa nu se faca nici un usergroup, pentru ca este discriminare, vreti sa fiti egale dar vreti usergroup....nu o spun cu rautate, dar mi se pare anormal, toti suntem conducatori auto indiferent de sex.

Sasha 29-07-08 09:23

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 1667175)
eu propun sa nu se faca nici un usergroup, pentru ca este discriminare, vreti sa fiti egale dar vreti usergroup....nu o spun cu rautate, dar mi se pare anormal, toti suntem conducatori auto indiferent de sex.

aha...dar fete pe foreum sunt maxim 20 ;) si sunt unele sub diferite denumiri de habar n`aveti si asa e mai simplu ... si mai frumos:love:

tune_AKj 29-07-08 09:44

dap..eu sunt unul din "cazurile" mentionate de tine....:lol::lol:

Sasha 29-07-08 09:53

Quote:

Originally Posted by tune_AKj (Post 1667732)
dap..eu sunt unul din "cazurile" mentionate de tine....:lol::lol:

:-P
na..poftim...:D
bine..ca noi ne cam stim pe aici care cum e da'... e bine sa stie si altii:lol:

Jesse 29-07-08 15:04

miss speed racer suna interesant :)

Sindrom 29-07-08 18:49

si de ce trebuie sa stim ca sunteti fete? nu ai observat ca un user, care vede un nick de fata o ia cam peste picior, asta e conceptia romanului, femeia nu stie sa conduca, din punctul asta de vedere mi-e rusine ca sunt roman. Eu imi mentin parerea si mi se pare aiurea sa fie usergroup pentre fete.

Claudia 29-07-08 20:00

Eu nu am fost luata peste picior. Depinde si ce bazaconii iti debiteaza mintea. Puteti sa va pastrati linistiti conceptiile, pentru femeile din trafic. Femeile de pe 4tuning sunt aici pentru ca au ceva in plus fata de idioatele care impanzesc strazile. Altfel cred ca ar fi penibil sa isi mai faca user pe un forum de automobilism.

Sindrom 29-07-08 20:40

ok! succes cu alegerea numelui.

Khalis 29-07-08 23:53

3 Attachment(s)
acuma vazui si eu topicu'... dragutza ideea :D ... app de ce poate scrie pe luneta unei masini condusa de o fata, mentionez k nu e ideea mea am vazut-o pe o masina din state cred intr-o poza: "Badd girlz drive bad-ass toyz" cu un dracusor pe undeva pe acolo...
in fine... am mai gasit nebuniile astea pe net:

p.s. si am uitat my all time personal favorite... cred k o sa-mi si scriu asta pe masina :evil: "If I had balls, they'd be bigger than yours" :evil:

j.v.l 30-07-08 05:07

:lol:
al doilea e criminal

pheerya 30-07-08 12:32

racegirl mi se pare ok ;)

All times are GMT +2. The time now is 02:19.

- Copyright 2026 4Tuning