![]() |
Re:
Quote:
deci pur si simplu ti-am raspuns la o intrebare nu am batut campii asa cum zici tu |
Super Misto ce ai reusit u sa faci dintr-un Tico ! .... E chiar belea ... ai grija de el :lol: Dar l-a motor i-ai facut ceva sau nu te-ai bagat?
|
sa va raspund eu :
in masina s-au bagat vreo 3000usd jentile sunt rial pe 14'' masina nu are modificat nimica la motor interiorul este facut de comanda cu piele+un material albastru foarte misto la textura are suspensii sport si arcuri taiate... asa ca fapt divers.. masina ia 130 in a 3-a lejer... |
peste, te cred ca a bagat 3000 usd in masina (se putea si mai bine la exterior - asteptati si o sa va convingeti) interiorul arata bine, degeaba comenteaza cei ce nu stiu ca in tico e spatiul mic si nu incap 3 scaune sparco/recaro in spate; dar de unde si pana unde ia masina 130 cu a 3-a daca motorul si cutia nu au fost modificate? am si eu tico si la 100 cu a 3-a se plafoneaza, nu mai ai pedala deloc...tu ar trebui sa stii asta. si sa nu-mi spui ca suspensia spate, jantele+gumele, filtrul de aer si toba sport il fac sa atinga 130 cu a 3-a ca nu pun botu
|
frumoasa rau masina asta,felicitari propietarului pentru munca depusa
Quote:
:lol: |
mai nu stiu de ce ia 130 in a 3-a (si nu are nici filtru)
dar pot sa iti spun ca a mea ia 110 in a 3-a... si crede-ma pe cuvant.. nu vorbesc din auzite... |
frumusel titi coco,da la 3000 $ se putea un pic mai bine....
off topic:hm....nujt cum sa va zic...da care ati condus matiz?in a 3a ia 115,chiar 117,depinde cat de incarcata e masina....(1-2 oameni)...si e stock stock...sa nu mai zic ca e injectie...nu carb :lol: |
super misto tico facut asa cum a zis si gabi avem unul in craiova dar pacat ca e pe taxi :( ce imi place la cel din craiova sunt triplele transparente sunt super tari 8)
|
mda, ai dreptate peste@ la faza cu 110, aseara i-am dat si io putin peste 110, cu inima cam cat juma de purice, ce-i drept :lol: sa nu sara f'un piston prin capota...da pana la 130 e drum lung
poate daca are diametrul cauciucului cu muuult mai mare decat cel original, iar pe ceas ii arata 110....asa ar mai merge, dar cum a dedus el ca are 130? in paralel cu alta masina? :?: :?: :?: |
din pacate era pe ceas si diam cauciucului este 185 pe fata si 195 pe fata cu talon 45
|
pentru amatori masina e de vanzare la 4000 euroi.
nu stiu cat a bagat in ea, dar a durat ceva timp. vreo 2-3 ani daca mai tin bine minte. avantajul la el a fost ca este mecanic (si unul foarte bun as putea spune). daca aveti intrebari ... |
8 Attachment(s)
poze noi cu PEP`u
|
Destul de joasa zic yo...
Mai am cateva poze cu bordul si volanul nou \" MOMO Race \" In vre-o luna jumate schimb si spoilerul fata...unul mai bestial cu proiectoare de Passat sau de Logan (lucas) incastrate in grila de fata Ce sa mai ...ma chinuie rau imaginatzia... |
shefule zi-mi si mie te rog, pe fatza ai folosit flanse sau ai schimbat fuzetele? ca eu mi-am facut niste nenorocite de flanse care au iesit prost...si as vrea ceva mai precis, mai sigur..n-ai probleme cu jantele pe fatza, nu atinge cauciucu nicaieri?
|
fa-i o bara mai bengoasa, ca merita...daca ai nevoie, te ajut eu cu niste poze si/sau schite...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:23. |
- Copyright 2026 4Tuning