![]() |
Re: Matiz...Craiova
Foarte frumos si curat Matizaurul. Arata bine bine :)
aaa...:D si era sa uit. LA MULTI ANI! |
La multi ani man! :)
|
:oops:Multumesc tuturor pentru urari!!! Distractie placuta maine si bafta la impartit de stikere;)
|
5 Attachment(s)
De azi nu mai dau la manivela:D
Improvizatia e facuta cu 2 motorase de cielo de spate si manivelele manuale ale masinii,eu zic ca merg destul de bine,va las pe voi sa decideti;) Multumesc banzay pentru indicatiile date, chiar nu imi dadeam seama cum sa leg butoanele:oops: |
Cat te-au costat? :)
|
Imi e si rusine:lol:...motorasele au fost 50 ron amandoua si 15 lei butoanele.
|
Super! Ai iesit bine! :) O poza cu tapiseria data jos de la usa, nu ai facut, nu? :(
|
1 Attachment(s)
Ba da.
|
Aha, am inteles! Cred ca o sa imi fac si eu, candva! :lol:
|
nu pot decat sa te felicit.
Nu am putut viziona clipurile dar te intreb aici: Cum ti se pare ca urca si coboara? Puturos sau vioi? :D |
Vioi, se vede clar in clip! ;)
|
Quote:
P.S. as putea spune ca se misca mai bine decat la masinile cu geamuri electrice din fabrica facand referire aici la Opel-ul meu Astra G...caruia i se ridica sau coboara geamurile de parca ar fi anemice :lol:. Felicitari;) |
Merg super zic eu, si aici ma refer la faptul ca sunt 'home made' :lol: o sa ma uit si la cele de pe spate dar dupa sarbatori.
|
M-am uitat atent la filmulet , cred ca au viteza mai mare decat la matiz`ul cu geamuriile electrice din fabrica, Felicitari!
|
Multumesc, poate ajuta faptul ca bateria nu are nici o luna:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:17. |
- Copyright 2026 4Tuning