Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   TICO (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/8508-tico.html)

Leutzu_ 03-07-06 12:00

Re: TICO

tico, de ce nu iti bagi o intermediara cum am eu...?

tico_rs 03-07-06 13:29

pai am fost la pilot si am pus teava pana in finala, pt ca au zis ca au fost cateva trasee facute special pt tico, cu intermediara mai micutza, dar ca nu mai au si evacuarea mea e facuta custom, cap-coada... acum sa vad ce fac dar cred ca o sa iau o intermediara originala iar teava de inox o sa o pastrez pt curse si sa o scot pe sub prag, fara nici o alta toba...

Leutzu_ 03-07-06 13:57

mda...de ce nu ii pui tu la munca? Spune-le sa iti adapteze o intermediara de matiz...se mai taie putin din ea de la un cap si i se pune "capacul" din nou...

tico_rs 03-07-06 20:15

HEHEEEE.... Lenea e mare acolo si scorurile acolo au ajuns pe masura ei... acum mi-au luat pe o teava simpla cat mi-au luat data trecuta pe o toba finala plus teava custom, mai ales ca acum teava asta are 2 metri DREPTI si 2 curbe la cap...
vreau sa imi iau un aparat de sudura in mediu protector si sa mi-o fac singur si poate le fac si concurenta, cine stie, oricum pe segmentul asta exista un monopol pilot power tuning...

tico_rs 19-07-06 11:07

un mic update la "muzica" :
mp3 player pioneer p80, 4x36 rms, oel & stuff
boxe fata pioneer ts a 172c 60w rms 2 way compo
boxe spate pioneer ts a 6911 80w rms 3 way coax
woofer jbl gto 1202 300w rms (revenit la el dupa aventuri cu kicker solobaric...)
amp dls ca 23 400w rms
condensator alfatec 1 farad
si cam atat... mai simplu dar mai performant...

si un alt update la confort, unde am deocamdata doar pe stanga un geam electric :D

tico_rs 02-10-06 13:52

1 Attachment(s)
how do you like my tooshie? :P

quick_5hifter 02-10-06 20:47

aaaaaaaaaa m-ai luat de data asta...maine le primesc si eu :P cum lumineaza? merita banii, nu-i asa? am auzit ca sunt bine finisate....sa le purtam sanatosi!

quick_5hifter 02-10-06 20:51

scuze pentru double-posting: ma poti ajuta si pe mine cu achizitionarea unui traseu de inox, numai teava de la galerie pana la toba finala? ca am inteles ca la voi acolo sunt gata facute pentru tico...fac cinste :-P

tico_rs 02-10-06 22:08

nu mai sunt, te ajutam cu cea mai mare placere... si a mea e facuta custom tocmai pentru ca nu aveau gata facute...

topser 02-10-06 22:10

tico_rs...da super bine cu stopurile astea...banuiesc ca daca iti luai rosii nu dadea asa bine..ca tu ai masina gri :P belea...asteptam sa montezi farurile....UPS...nu trebuia sa spun asa-i ? :P

tico_rs 03-10-06 11:52

ele sunt montate, dar nu apucat sa termin pleoapele
si o sa pun poze pana la sf saptamanii, pentru ca asa cum zicea pake, mos craciun a venit devreme anul asta :P

cvlad 03-10-06 12:37

deci....stopurile rup tot....

ps:cat te-au costat....daca se poate spune:D:D

NightClubRacer 05-10-06 01:33

45ron bucata...ce pleoape ii faci? oricum super stopurile, deabia astept vineri sa le vad. ;)

quick_5hifter 05-10-06 21:09

cand iti vin farurile sa ne zici si noua cum sunt, reglabile, fixe, clare....si daca poti sa pui si o poza cu un far original langa unul custom :-) multam!

tico_rs 05-10-06 21:41

1 Attachment(s)
farurile sunt clare cu reglaj fix (pa pa motoras...), o sa pun poze maine, cand prind si eu masina de la mama... cred ca e de-a dreptul hilar daca o sa opreasca garda pe mama pentru stopuri/jante etc... preventiv talonul sta la mine :P

All times are GMT +2. The time now is 06:07.

- Copyright 2026 4Tuning