![]() |
Re: E30 - B 30 DTM
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca nu vrei ceara are tzipla!
|
cica azi se fac tobele revin pe seara cu un filmulet cu soundu..
|
Quote:
0721502430 |
s-au facut tobele si se aude grav rau finala este de carbon iar restul inox pe 60.3 din fata pana la finala fara intermediare, am si un filmulet o sa-l pun mai tarziu si maine cu putin noroc poate ies cu ea pe strada si o sa pun si ceva filmulete.....
|
3 Attachment(s)
un film cu masina azi.......dar se vede prost rau.revenim cu altele calumea.
|
Mama da cata praful ai pe masina in prima poza!Nici nu stii ce culoare e!Baga si o apa ca merita!
|
Quote:
|
STOP!, as putea spune pt k m-am oprit aici cu schimbari de motoare in graba si la modu "lasa ma k merge" masina va intra intr-un proces mai indelungat de modificari pe care sper eu sa le fac intr-un mod cat mai profesional posibil, voi posta pe parcurs detaliile si pozele....:D
|
Asa sa faci boss! Sunt foarte putini aici care prezinta in totalitatea modificarile aduse masinilor! Cu siguranta E30-ul merita asta! Eu te felicit si iti urez succes in continuare cu proiectul!
____________________________ BMW E36 Coupe:https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/103919-e36-gr-83-bmw.html |
merci mult! sper sa iasa cum imi doresc totul depinde numai de partea financiara pt k imaginatie si buna vointa este dar usor usor eu cred k o sa iasa :-)
|
pai si ce ai de gand cu ea? de ce nu i-ai facut traseu de evacuare dublu, ca doar e bmw.
|
hai k aproape uitesem k mai am masina :lol: sa facut rost de motor pot sa zic 2.5 24v fara vanos + un blocant nou la care nu ii stiu raportul inca tre sa ma bag pe sub masina sa vad da' avand in vedere k mot este pe un e34 cred k este un 3.25
usor usor cred k o sa ma apuc de tinichigerie si dupaia de restul c mai am de gand de modificat si de facut pe la ea sa o pun pe picioare cum trebuie:D |
| All times are GMT +2. The time now is 22:53. |
- Copyright 2026 4Tuning