![]() |
da mai , suntem cuminti ... mai ales ca acum .. tu cu ...
nu fac asa ceva nici sa ma bati /arzi pe rug ,spre deosbire de altii/altele .. se cheama curvism ... .. : / asa ca tata stai linistit :D now .. check this out , zici ca nu e adevarat .. MIDNIGHT RACERS 69mic.avi Description: Download Filename: MIDNIGHT RACERS 69mic.avi Filesize: 131.3 MB Downloaded: 738 Time(s) |
Sabtose nu am inteles ceva!Eu cu......sau CZR cu.....?Altii?Altele?Curvism?....hehe....m-ai bagat in ceata... :blahblah: :dizzy:
|
:P stai linistita ..
iti explic pe ym ... curvismul ... era ptr .. altii / altele .. michael stie despre ce vbesc .. ;) oricum .. offtopic :P |
O sa il intreb pe Michael atunci........ok......oricum filmul e tare rau si muzica e perfecta..... :peace:
|
o sa-ti explic face 2 face cel mai bine ..
pana atunci .. :D MIDNIGHT RACERS 69mic.avi Description: Download Filename: MIDNIGHT RACERS 69mic.avi Filesize: 131.3 MB Downloaded: 1100 Time(s) nu-mi vine sa cred :D ieri erau 700 ceva de genu :D |
l-am vazut si io noaptea trecuta...si credeti-ma ca sfarsitu'vrei nu vrei zbarleste paru'pe tine...si aici baietzi precum micutzu,tano sau toba stiu ce vorbesc....oricum ca idee marfa!!!si montajul si muzica...marfa marfa!!
|
Nu e asa ca la ultima parte.....la prezentare vi se face pielea de gaina?Te uiti ;la imaginile alea si iti dai seama ca e o singura familie!De asta am spus ca Santos a ales bine muzica......
|
Ba vere ce ma inervati !!
Eu de 4 zile ma chinui sa il iau si nu pot. Huooooooooo. |
alexius te rog eu , fa-i si lu evo un cd ... si da-i filmul :D
sunt curios cum i se pare :D |
cum crezi ca i se pare?:D
SUPERB |
asta ramane de vazut ..
promit ceva si mai tare :D next time .. :D ;) |
Ceva care sa ruleze si la cinema? :twisted: :twisted:
Cand te apuci de ceva nou sa ma anunti sa-ti trimit materiale cu Constanta |
mai astept .. sa se mai stranga .. evenimente ..
si dupa aia ..... |
o sa vedem in cativa ani santos century fox!!! :P :P :P
|
:lol: :lol: :lol:
desigur ... sant0s ford coppola .. =)) :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:01. |
- Copyright 2026 4Tuning