![]() |
Re: SuperNova din Bistrita
Frumos domnu....
Cablul acela ar trebui ascuns un pic cumva:rolleyes2 |
nu prea are cum sa fie ascuns, ii cablul de la shiftlight
|
Ai dat gaura in bord ca sa prinzi turometru? Daca da, mai da una si trage si cablu prin bord... tot l-ai stricat :-)... Sa pui si un filmuletz, sunt curios cum da pe masina...
|
Da, am dat gaura in bord sa prin turometru, si sa trag caburile de la turometru. Cablul ce se vede este legatura dintre turometru si shiftlight care nu prea am cum sa il bag in bord. O sa pun niste poze si un filmuletz sa vedeti despre ce ii vorba.
Ieri i-am montat si sigurante rally la capota. |
3 Attachment(s)
mai vin cu ceva poze noi :D
|
zici ca ai facut germania cu ea cat iai dat pe autobanda?
|
nu vreau sa fiu rau dar zici ca este submarin cu ceasul ala...ceva mai mic nu puteau sa alegi si tu?
si chiar am fi curios cat i-ai dat pe autobahn...cum s-a comportat Dacia..lasand la o parte evenimentul cu radiatorul:(. |
In legatura cu ceasul, sincer nici eu nu ma asteptat sa fie asa de mare, dar mie imi place.
Pe autobahn, nu am putut sa vad cat duce masina, cand am mers era cu cauciucuri de iarna si aveam ceva bagaje iar pe la 160-170 trepida ca naiba, iar cand am venit innapoi am fost full full. Si nu am prins nici vreme asa buna, adica era zapada sau era limita pe autobahn. In rest masina s-a comportat excelent, foarte multumit, consum relativ bun, cand am mers am scos 6-6.5 si cand am venit 8,5 |
1 Attachment(s)
Un filmuletz cu Turometru.
|
Incearca sa vopsesti sita din spoiler si de la grila cu negru...cred ca ar da bine
|
Quote:
|
In sfarsit te-am vazut "live" in seara asta in actiune:-P:D Arata bine masinutza tine-o tot asa ;)
|
mersi pt apreciere, pacat ca au spart gasca domnii cu cascheta:D
|
3 Attachment(s)
Noi poze cu masina si cu micile modificari.
Am terminat montajul de la admisie. |
Filtru unde e in spatele farului ? cam lung traseu nu prea trage aer bine
De o teava ca aia am si eu nevoie ce diametru are si de unde ai luat-o? De ce ai astupat bateria? |
| All times are GMT +2. The time now is 01:10. |
- Copyright 2026 4Tuning