![]() |
Re: Renault 5 GTR EBS Cabrio
pai tu crezi ca scapi usor ?
la mine au facut scandal ca dece sunt la grupa C(160 cai) si nu la B(120cai) ? apoi cand m-au mutat la B(unde se incadra motoru dar nu vroiam eu) au facut aialalti scandal ca dece sunt la B si totusi nu la C. Deci daca o sa mergi si o sa ii bati la A,crede-ma poti sa le aduci acte notariale,degeaba :lol: |
Adi vezi ca urci o grupa mai sus ca motorul de 1,2 nu are turbo de fabrica :))
|
e cam jenant sa apari cu un r5 turbo, fie el si de 1.2 sa intre la gr.A... ;) ...vrei sa te abonezi la cupe? :D
multi fac crize doar cand vad un r5 in grupa lor(b, c) |
faza cu crizele cam asa e..poate fi si aspirat ca ei tot fac crize :)
|
"fiecare scoate cat poate din motor", e o replica pe care am auzit-o la legale la buzau,cand masini cu mult mai multi cai in certifiat se dadeau la grupe slabe, nu inteleg de ce ar fi gresit in cazul asta... 1,2 l cu turbo,scoate cat poate din el... nimeni nu se duce la curse cu masina stock...
|
scuze,am mancat cuvine, mai multi cai decat in certificat....
|
Quote:
|
stiu ca e jenant... dar asa e in acte...
nu trec la grupa mai sus... pentru ca motorul de 1,2 are 40 kW in talon... deci ar intra la grupa A1 si urc o grupa mai sus... la A dar se face cu coeficienti si nu cu grupa mai sus doar ca am pus turbo... 40 kW * 1,34 (transformare kW in CP) * 1,6 (coeficient de adaugare de turbo) * 0,95 (coeficient de tractiune fata) = 81-82 CP deci grupa A :) |
dar daca doar blocul il ai de 1.2 este rusinos si mizerabil sa faci asta ;)
|
parcă ar fi primul sau ultimu` ... l
|
dar pt altii nu e rusinos si mizerabil cu 180 CP din 1,9 TDI si daca comentezi ceva...nu mai comentezi...asa ca citez persoana cu 180 CP pe A3 : "frate,fiecare face ce poate la motor,nu poti pune filtru sport si sa te duci la legale...nu?"Deci sa ne vedem cu bine la urmatorul MPBZ sau prima legala,fiecare cu ce a "putut" pe la masina,bafta maxima Adi!
P.S. Audi A3 TDI 180CP vs. R5 1.7 ASPIRAT 75 CP in aceeasi grupa..nu e cam "rusinos si mizerabil"?Toate cele bune!A...si [email protected] o sa ai 1.1 turbo..deci o sa fie si mai bine :)) |
Deci stai,daca omu ala a avut 1.9 TDi de 90 cai sau care e cel mai slab,si lo dus in 180,atunci WOW,"FOARTE" bravo lui !!!
Tu poti sa realizezi in ce hal e stresul pe componentele acelui motor ? |
cred ca voia sa zica ceva de un audi A3 2,0 tdi... :P de 135 CP
|
mda..greseala mea...2.0 nu 1.9...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:19. |
- Copyright 2026 4Tuning