![]() |
Re: Daciotul meu ALB
Quote:
Offf, trebuie clarificata treaba asta. Sa speram ca se rezolva curand:sad::sad: |
Quote:
este prea "serios" userul de la care ai incercat sa cumperi stopurile... Pacat ca exista si oameni d-astia. |
doar nu ai fost atat de naiv incat sa dai bani inainte sa vezi produsu ?
|
Quote:
De vreo 2 saptamani trebuia. |
Tryfy,ai ceva de mancare ?:)) Te salut si succes cu daciotul :D
|
pan' la urma ai schimbat incaltarile la masina?:-P
|
Quote:
VladM- nu mai am de mancare acu.. dar data viitoare o sa fiu pregatit8) Multzam si succes si tie, cu Seat-ul tau minor 8) |
Quote:
|
Salutare Razvane:D! Ce mai faci ca nu ne-am mai auzit de mult? Vad ca arata din ce in ce mai frumoasa si cu muzica nu o duci rau :P.
|
Re: Daciotu'
42 Attachment(s)
Pentru inceput, Bine ne-am intalnit si in 2010!
Am zis sa mai dezghet putin topicul, cu toate ca am zis ca o sa mai postez pe masura ce se mai intampla cate ceva pe la Daciot. Cu scuzele de rigoare , va prezint in mare, micile modificari aduse de la ultima interventie pe topic, pana acum8) unele sunt finalizate , altele doar in stadiul de planificare. Asadar, am renuntat la finala stock de Conex, si am abordat o finala sport, Royal Wolf. Nu e chiar atat de cunoscut, dar deocamdata suna bine. A urmat un eveniment in oras Tuning Show by NSL, la care de voie, de nevoie, am participat la categoria "Autohton". cu toate ca in ziua aia numai la participare nu ma mai gandeam , nici macar nu era spalat Daciotul. Dar am fost sa ii fac un dus rapid, am revenit la stadion , am parcat cuminte si am asistat la eveniment. A trecut si evenimentul, s-a facut frig, si am inceput sa imi caut ghete mai noi, si am dat peste niste jante mai interesante putin decat astea actuale, transplantul definitiv urmand sa se faca in cursul acestui an, odata cu multe alte detalii estetice exterioare. Atasez mai jos si niste poze cu jantele, si cu o proba pentru cateva ore cu jantele noi. Pentru ca tot a venit iarna si e bine stiut ca o Dacie se comporta oarecum mai ciudat fata de alte marci, problemele nu au intarziat sa apara. Cel mai ciudat a fost faptul ca am pierdut tot uleiul pe un drum de 40 de km, si nu stiam cum s-a putut una ca asta, ei bine am aflat Sambata asta, cand am saltat capota si am vazut ca filtrul de ulei mai avea 2 spire si fugea singur de acolo. Asa ca ieri am facut un schimb de ulei fortat, pe o vreme grea si cu limita de timp deoarece a trebuit sa fug repede de la un magazin de piese auto la altul in speranta in care voi mai gasi vreunul deschis. Spre norocul meu, am facut schimbul, am mai bibilit putin bujiile, am adaugat nitel antigel in instalatia de racire, si cand sa plec, bateria era moarta.:sad: Am incercat sa o pun pe redresor dar cand am vazut ca incepe sa se prelinga lichid din ea, am zis.. alta de acu. Asadar Daciotu' e in parcare si asteapta o baterie. Si odata cu bateria mai asteapta si un pic de vreme calda sa il inzestrez cu un set de geamuri electrice fata, si niste sticle mai diferite pentru semnalele de langa far si dispersoarele spate.:rolleyes2 Dar destul cu vorba si acum sa trecem la poze:twisted: Primele poze sunt finala sport, urmatoarele sunt cu jantele achizitionate recent si cu echiparea provizorie, cand pe fata cand pe spate. Apoi urmeaza pozele cu semnalele clare, dispersoarele in doar 2 culori si, problema de ieri, cea cu uleiul, si 2 pozici cu Daciotul pe patinoarul din parcarea Stadionului Municipal8) Toate cele bune!:D P.S. Inca ceva.. scuzati lipsa de curatenie din compartimentul motor, o sa se rezolve dar mai acusi:oops: |
de unde ai luat triplele spate...frumos pana acum..
;) |
man...de unde ai facut rost de semnalele clare ? :|
|
Vad ca ai facut niste achizitii importante intre timp.
Foarte frumoase noile jante, semnale si stopuri...cu toba ma mai gandesc...:D...o sa imi placa daca nu iti rugineste in urmatoarele 2 luni. Dupa montarea lor poate te gandesti sa mai tai si din arcuri;)... P.S. sa inteleg ca nici pana acum nu ti-a trimis ala stopurile. |
jantele sunt misto tare dar mai lasa masina aia nu iti mai pune prietenii sa se urce pe ea :)) scoate si intermediara ca sa aiba un efect mai mare toba respectiva si triplele si sticlele de la smenalizari fata o sa schimbe aspectu total al masini. spor la tunareala in continuare domnu tryfy
|
Re: Daciotu'
Quote:
Quote:
Quote:
semnalele si stopurile, o sa le pun acusica, sa mai iau si semnale clare pentru aripi ca sa fie un set complet. Cat despre toba, a fost cadoul meu pentru Daciot de ziua lui, inca din Octombrie, si pot spune ca sunt multumit, deocamdata nu au aparut semne de rugina, in schimb mi-a innegrit cam mult bara spate. Deci o sa fie si arcuri taiate si aripi modificate si bani necesari pentru ajustarile astea minore. Am renuntat la ideea cu stopuri clare pentru ca vazandu-le pe ale mele cat de urat arata , cel putin cel stang, am zis ca daca e sa schimb aparenta o pot face cu aceleasi stopuri stock doar cu dispersoare putin altfel. Aaa si nici pana acum nu a sosit coletul:lol: am depasit momentul. Quote:
Intermediara e posibil sa o scot , e posibil sa o las, acu depinde de cat de bine agreat o sa fie sunetul, oricum o sa fac o proba si fara intermediara:rolleyes2 dar in spatiu inchis:D Nu stiu daca e tunareala ceea ce fac eu, dar ceva ceva tot o sa iasa:-P Spor la treaba tuturor cu pasiunea asta de a estetiza Daciile! O sa mai revin cu detalii si eventual alte poze, doar dupa efectuarea altor modificari8) V-am salutat cu respect! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:25. |
- Copyright 2026 4Tuning