![]() |
Re: Ce stil de condus aveti?
Quote:
ce penibili sunteti unii |
Eu de obicei conduc sport, chiar mi se zice ca prea mi-a intrat in obisnuinta :P
|
stilul depinde si de masina pe care o ai....cu focusul mergeam foarte tare ca era mult mai shprintar,dar vectra (cu acelasi motor)e mai lenta si deci si stilul de mers s a modificat....
|
Depinde de cine e in dreapta in general. Daca imi permit sau mai ales cand sunt singur imi fac de cap :))
Deci in mare conduc sportiv. |
Quote:
|
ok ok am inteles gresit
|
faza cu simtitu asa e...cu dacia (1310,1410) la 80 la ora deja crezi k iti iei zboru..iar in altele cand te uiti pe bord si ai peste 100 ...nuti dai seama cum naiba...ca nu ti se pare k mergi asa repede...mi sa intamplat ...dar noroc cu pasagerii ca avertizeaza ;))
|
depinde ce ''copilot ''am in dreapta mea
|
Conduc in functie de stare/nevoie. Am multe momente in care trec peste limita legala dar de fiecare data o fac astfel sa nu incurc pe cei din jur. Daca e sa iasa naspa, sa am numai eu de suferit. Si am suferit destul dar tot nu m-am invatzat... :P
|
de cand m-am dat peste cap cu masina la 150 la ora rar trec de 120, I am a low rider, slow driver now :)
|
Quote:
|
stil de condus . . . . nu cred ca are cineva asa ceva . Eu unu merg mereu in "grija masinii " daca ma intelegeti , adica schimbat civilizat , atentie la gropi ba chiar uneori prefer sa mai ocolesc putin decat sa intru in cine stie ce noroaie . . . Mai am si unele momente mai hazardate dat destul de rare , in general sunt calm !
|
in functie de ce melodie e :) pot sa merg cu 40 kmh pe banda 1 sau cu 80 printre masini :rolleyes2
|
Linistit - nu ma grabeste nimeni. :)
Dar sunt momente cand sunt niste probleme si trebuie sa ajung rapid din punctul x in punctul y. Atunci o mai calc. ;) |
Still de condus...in general calm, dar calmul se mai agita cateodata, in trafic incerc pe cat posibil sa nu deranjez pe nimeni(am observat cate injuraturi si pietre zboara dupa masini prin orase, si cat mja enerveaza pe mine unii) dar cel mai important cred ca e ATENT, cand e soseaua libera conduc cu muzica data tare, in oras de obicei ascult doar motorul, iar acum mi-am pus jante de 18 si...muzica aproape ca nu ma suna, geamul e intredeschis(ca sa aud eventuale frecari sau loviri;)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning